Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2185
31.3.14 10:16

@Blešík urco bude vsechno v poradku!!:) Ja se na prekvapko tesim, jen mi to prijde ted takovy min osobni to vnimani prcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
31.3.14 10:21

@Sisinka04 jj, to mám stejně, zatím se nějak netěším, že jsem v tom mi připomínaly jen nevolnosti :lol: snad to těšení přijde, ale jako s Jířou to podle mě nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
31.3.14 10:31

@Blešík Je to jiny… Prvni je prvni.:) Ale na miminko se teda tesim moc… Ale doufam, ze Zuza nebude mit pocit, ze jsem ji vymenila za mimco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
4.4.14 13:06

Ahoj holky, moc vás zdravím, těhulky zvlášť :-) užívejte si těhu a ať je vše ok. Tomík spinká ve velké posteli je musím říci, že se upravilo spinkání, spí krásně i přes den, v noci občas jukne, ale to jen když se odkope, stačí přikrýt a spí. jsem nadšená. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
4.4.14 13:09

@třešinka1 to jsou super zprávy, kéž by to tak dopadlo i u nás. No po dovče taky vyzkoušíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.4.14 13:35

Ahojky, mala nam take teda zatim jen obcas spinka ve velke posteli. Zatimmezi posteli a postylkou nevidim zadny rozdil, snad jen ten prostor. Z postylky uz nam princka dokaze vylezt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
9.4.14 17:17

Cauky holky. V ramci kolika dni muzu cekat reakci na 4.hexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
9.4.14 23:06

@Sisinka04
Zuzi, já myslím, že je to do 3-4 dnů a týden klidový režím kvůli snížené (nebo spíše zatížené) imunitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.4.14 23:19

@Sisinka04 já můžu mluvit z aktuální zkušenosti: minulé úterý dostala v poledne očkování, po odpoledním spaní - cca 3-4 hodiny od injekce už měla horečku, ta se jí držela do večera druhého dne, ve čtvrtek měla chvílemi zvýšenou teplotu. od úterý do včerejška mi snědla relativně normálně jen jeden oběd, jinak prakticky neobědvá a nevečeří, jen přes den uďobává, co dostávají k svačině a žije asi hlavně z mlíka. dneska už se normálně naobědvala i navečeřela, ale nenaladěná je pořád - neznám u ní, že by nechtěla spát, když je ten správný čas - teď první dny po očkování byla hrozně unavená, usnula i dopoledne před obědem, teď naopak má problém usnout i když je unavená. :roll: a to na první tři dávky reakci skoro neměla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.4.14 06:46

My byly na ockovani v utery a zatim je v pohode, tuk tuk tuk.. Tak snad uz nic neprijde… A ten klid taky tak ty 3-4 dny nebo dyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.4.14 09:23

Ahojky, tento tyden jsem si pekne uzila, zacala jsem mit neskutecny drazdivy kasel ve dne v noci. Nejdriv jsem si myslela, ze je to z alergie. Kdyz uz jsem 4 noci nespala, volala jsem na alergo, ze mam akutni problem, tam mi rekla sestra, ze mam prijit 17teho, ze driv misto nema. Pokud to nebude unosne mam si dopo zajet na plicni. Po dalsi prochrchlane noci a uz z bolesti na hrudniky (na pruduskach), jsem ukecala kamosku, ze mi pohlidala a jela jsem na plicni. Tam me nevzali, ze maji nedostatek doktoru a hodne pacientu na ten den
Ue me mozna vezme dnes v 7 nebo az v po po 15h. Jela jsem k obvpdacce, tam jsem po 30minitach zjistila, ze bere akutni pripady pouze od 7-9 a od 9-11.30 objednane, ja tam byla v 9:30 (2 roky jsem u nich nebyla, tak jsem o teto novince nevedela). Nakonec jsem sestricku ukecala a po hodine cekani me mezi objednanyma vzala. Dostala jsem atb s tim, ze to ve me uz pekne skripe, silny zanet prudusek. Kdybych cekala tyden na tu alergo, uz jsem pry mohla mit zapal plic. Abych vam pravdu rekla, necedela jse zda zoufalstvim brecet nebo nadavat.

Příspěvek upraven 10.04.14 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
10.4.14 09:33
@Bambinka1 píše:
Ahojky, tento tyden jsem si pekne uzila, zacala jsem mit neskutecny drazdivy kasel ve dne v noci. Nejdriv jsem si myslela, ze je to z alergie. Kdyz uz jsem 4 noci nespala, volala jsem na alergo, ze mam akutni problem, tam mi rekla sestra, ze mam prijit 17teho, ze driv misto nema. Pokud to nubudevunosne mam si dopo zajet na plicni. Po dalsi prochrchlane noci a uz z bolesti na hrudniky (na pruduskach), jsem ukecala kamosku, ze mi pohlidala a jela jsem na plicni. Tam me nevzali, ze maji nedostatek doktoru a hodne pacientu na ten den
Ue me mozna vezme dnes v 7 nebo az v po po 15h. Jela jsem k obvpdacce, tam jsem po 30minitach zjistila, ze bere akutni pripady pouze od 7-9 a od 9-11.30 objednane, ja tam byla v 9:30 (2 roky jsem u nich nebyla, tak jsem o teto novince nevedela). Nakonec jsem sestricku ukecala a po hodine cekani me mezi objednanyma vzala. Dostala jsem atb s tim, ze to ve me uz pekne skripe, silny zanet prudusek. Kdybych cekala tyden na tu alergo, uz jsem pry mohla mit zapal plic. Abych vam pravdu rekla, necedela jse zda zoufalstvim brecet nebo nadavat.

Mno, naše zdravotnictví raději nekomentuju :!
Ať je brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
10.4.14 09:57

@Bambinka1
to je děs. Hlavně, že už Tě někdo prohlídl a léčíš se. Ať je brzy líp. :hug:

Zdravotnictví nekomentuju, to bych se rozčílila. Ale naprosto chápu Tvou bezmoc z volání do prázdna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
10.4.14 10:04

@Sisinka04
mně doktorka říkala, klidový režim u hexy týden po očkování. U Priorixu to byly týdny 2.

Míšana čeká taky čtvrtá hexa, ale je pořád nachlazený, tak se mi do toho vůůůbec nechce. A to nemluvím o sobě, co si teď prožívám s dutinama, zánětem středního ucha,… Řešit reakce po očkování v tomto stavu by bylo fakt na mašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.4.14 15:44

@ebirka Dekuju. Zuza krom unavy vypada, ze je ok. Tak snad uz to ustojime.. Jsme doma, aby jsme neco nechytly… Ted jsem ji teda vyslala s babickou na zahradu..:)

Tak hlavne at se toho zbavite.. My to prave porad odkladali kvuli ryme atp.. Ted uz jsme vsichni fit… Ale jeste nas v kvetnu ceka Synflorix… Priorix odlozen na druhy rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí