Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
25.3.14 09:18

Ahoj holky, tak už Tom spal druhou noc ve velké posteli, postýkla už pojede brzy z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
25.3.14 09:49

A nespadne ti? Ja bych se bala, Zuza hrozne v noci cestuje…a je proste truhlik..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.3.14 09:52

@třešinka1 a v pohodě? my se chystáme v létě, tak snad to taky projde. Švagrová přestěhovala obě děti taky relativně brzy, Filip spadnul jednou a od té doby klid, Laura padá do těď :lol: (v květnu 5let) Asi je to o dítěti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.3.14 09:53
@třešinka1 píše:
Ahoj holky, tak už Tom spal druhou noc ve velké posteli, postýkla už pojede brzy z domu.

Tak to je šikulka, to já to zatím neplánuju, spí v ložnici, pěkně vedle mě a když chce kojit jen ho přendám, tedy ráno, v noci už naštěstí spí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
25.3.14 12:06

Na včerejšek spal v pohodě celou noc, dnes ho manžel našel na zemi, ale pro představu, spustili jsme rošt a matraci na zem, takže rám postele mu tvoří dokola asi 15 cm lem - zábranu a hned vedle má ještě položenou starou matraci, kdyby přelézal, tak ať jde do měkkého. jak se tam dnes dostal netuším, ale máme podlahové topení, jsme hned vedle, tak jsme ho hned přemístili zpět a pohoda. včera v poledne spal hezky a hned, dnes už taky spí…je to o zvyk, když spí u našich (každý pátekú, tak spí taky na velké a už několik měsíců, tam měl jen cestovní postýlku a ta už mu byla těsná, doma to ještě šlo, ale teď už se taky mlátil a pořád se budil, postel byla, jen jsme museli koupit novou matraci a peřiny pro velké kluky :-)… nj. zvykne si a bude v poho…místo koupení zábrany jsme to udělali tak, protože jen kousek zábrany by asi nestačil, cestuje…jestli to je takto dobrý ukáže čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
25.3.14 12:09

Každopádně když se ho zeptám, kam půjde spinkat, tak ukazuje postel, musíme to jen vychytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
25.3.14 13:17

Tak to je šikula… :-) Já mám Zůzu pořád za miminko…sama v pokojíku spí teda od 7 měsíců, ale stále v postýlce a i až se narodí mimčo (v červenci), tak počítám, že jí postýlku nechám a koupím si kolíbku na mrně a až mi z ní vyroste, tak Zůza půjde do velký a prcek do postýlky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
25.3.14 17:23

@Sisinka04
a to počkej, jak velká Ti bude Zůza připadat v porodnici vedle mimina. Doteď u nás platí, Léňa velká holka, Míšan mimino :), a to je obr rozměrů dvouleťáka :lol:.

My si zase užíváme, minulý týden donesla Léňa ze školky virozu, Míšan to chytl v sobotu a kromě rýmy a kašle jsem musela řešit 40,5 st. horečky. Do toho mu rostou naráz všechny špičáky, kombinace opravdu záviděníhodná. :zed: Musím dát mláďata do kupy, Léňa nastupuje v pondělí do nové školky, tak ať hned nemá áčka. :) Jinak já se vrátila částečně do práce. Březen = měsíc změny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.3.14 19:32

@ebirka užívali jsme si úplně stejně minulý týden, jen horečka končila na 39,5 a špičáky rostou jen 2 :lol: Koukám, že ten březen jste vzali z gruntu :lol: a jak se cítíš jako opět pracující a mozek zapojující? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
25.3.14 20:07

Jj, taky si užíváme rýmy, jen bez horeček, ale špičáky se taky derou na svět a jedna stolička, si to dávají všichni naráz…jaro je na změny jak dělané, ať vše s prací zvládáš v poho :mavam: držte se, holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
25.3.14 20:15

:mavam: :mavam: My zuby máme kromě zadních stoliček máme komplet od 13měsíců :mrgreen: :mrgreen: Jinak stále rýmu, ale to už jsme těch 17měsíců zvyklí, máme to od nosní mandle, doporučeno odstranění :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.3.14 21:36

Filípek má taky všechny zoubky už prořízlý :dance:
Od neděle má rýmu, jinak musím říct, že moc nemarodí, měl max. zvýšenou teplotu, ťuk, ťuk, abych to nezakřikla…

Evi, tak ať to vše patřičně zkloubíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
25.3.14 22:41

Mám to pod kontrolou, vím, co chci. Mateřství mi dalo nadhled a rozhodnost. Ale řeknu Vám žít 4 roky s těmi dětskými čistými dušemi, to je návrat mezi zahořklé dospěláky docela šok.

@Eva 13
Evi, byla jsem teď na preventivní prohlídce u nové obvoďačky. Tak na ogtt znovu nepůjdu, udělala mi odběry (asi dlouhodobý cukr) a prý v pořádku. Každopádně mám každý rok, max. obrok chodit na tyto kontrolni odběry. Jsme zařazený do rizikový skupiny. To jen info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1899
26.3.14 18:32

Ahojky holky :-)
Jednak jdu zvěstovat nový metřík, nějak jsem se k tomu ještě nedostala, a druhak @ebirka gratuluju k nasazení do práce, mateřství s tím dostává úplně nový rozměr, že? :-) Myslím, že jsi vlastně pro své děti udělala nejlepší, co jsi mohla, a to ze srdce. Kolik máš vlastně děti od sebe?? 2 roky??
A ještě k OGTT / cukru po těhotenství, mě taky praktická doktorka řeší, jednou za čas mi bude kontrolovat glykovaný hemoglobin (ten „dlouhý cukr“), takže to odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
26.3.14 19:07

Ahoj holky, přeju teda ať se vám prcci uzdraví…!!

@ebirka Držím palce ať práci zvládáš v pohodě sem tam i s odpočinkem… vím o čem mluvím.. :D

Jinak co se týče zoubků, tak se prořezává poslední řezák a jinak krom druhých stoliček máme všechny..

@veuse Jééé, gratuluju… koukám, že jedeme druhé kolo.. :)

Mě už začíná pěkně tvrdnout břicho - doporučení doktorky - odpočinek… hahaha… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí