Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3439
16.2.14 23:23

Ahoj holky, po asi 12 letech jsem nemocná. Angina. Cítím se strašně. Antibiotika asi změnily chuť mlíka a Míšan mi dal dneska jasně najevo, že prso nechce. Můj prsomil :,(. Flašku přijal bez problémů. Je mi ale teskno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
17.2.14 07:37

@ebirka maláá :hug: měla jsem to stejně akorát jsem nebyla nemocná já, ale kluk. Když viděl prso, tak ječel jak kdybych mu nabízela kyanid :lol:. Třeba si dá ještě až dobereš atb říct. Úplně s tebou soucítím, bylo mi to hrozně líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
18.2.14 12:10

Ahoj holky, u nás je zase marod Tom, rýma a horečka, tak snad bude brzy vše ok, to je tím počasím, @ebirka ať je brzy ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
26.2.14 08:20

Ahoj holky, tak jsem Míšana nadobro odstavila, resp. antibiotika už neberu, mlíko stále mám, ale už jsem mu to prso nedala. Já jsem se s tím smířila a je to tak v pořádku. Sunar mu chutná.
Jinak Míšan mě fakt dostal, stojím v koupelně, Míšan ukazál na nočník a „u“, tak jsem mu sundala plínu, suchá, posadila, on se vyčůral a měl velkou radost. Závěry tedy z toho žádné nedělám, ale je to šikula.
No a v únoru jsme s ním byli na konzultaci na dětské urologii na Karláku kvůli té jeho vývojové vadě. Čeká ho tříhodinová operace, 2 týdny v nemocnici, čekací doba na operaci je 2 roky.

@třešinka1
tak co Tom? Už se z toho dostal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
26.2.14 08:24

@ebirka vývojové vadě? to jsem nějak nezaregistrovala :think: Dva týdny utečou jak voda :hug: hlavně ať vše dopadne na jedničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
26.2.14 08:49

@Blešík
já jsem se o tom asi naplno nezmiňovala. Má subkoronární hypospadii.

Budou to nejdelší 3 hodiny v mým životě, pobyt v nemocnici přežiju, budu muset. Úspěšnost operace napoprvé je jen 10-15 %. Ale to zvládnem, vím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
26.2.14 08:56

@ebirka určitě jsi to tu zmiňovala, jen jsem netušila, že je to tak vážný, že se s tím musí něco dělat. Dva roky čekací lhůta je teda masakr 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
26.2.14 09:05

@Blešík
ona ta vada není nijak vážná, prostě jeho pindík vypadá jinak, má posunutou čůrací dirku, rozštěp žaludu,… V podstatě by s tím mohl žít, funkčně to není závadné :), ale řekla jsem si, že tu plastiku podstoupí kvůli budoucnu. Bude jiný i tak, ale nebude „vadný“. Třeba mi jednou jeho partnerka poděkuje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
26.2.14 12:30

@ebirka ty jo, to jsem taky nezaznamenala a vubec netusila co to je, ted jsem nasla na netu a ta vase forma je dikybohu asi nejmene „jina“ od bezneho, je to tak? Ale i tak teda.. To chapu, ze to budou hrozny 3h, ale to zvladnes a bude to v pohode… Sama si pamatuju jak byl na operaci manzel…ja to nesla blbe…asi hur nez on..cekala pred operacnim salem.. A to operace trvala „jen“ hodinu a pul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
26.2.14 12:45

@Sisinka04
jj, je to tak. Není to tak vážné, jak už jsem psala. Je prostě jiný. On bude jiný i operaci, bude mít obřízku, ale doufám, že s touto jinakostí se vyrovná snáz. Oni vlastně použijí tu předkožku na vymodelování cca 1 cm trubice, co mu chybí, tak jsem to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
26.2.14 12:57

@ebirka jj, to jsem na netu tak nejak videla, ze musi prodlouzit tu trubici… Tak hlavne, ze to neni nic zdravotne vazneho a da se to takhle vyresit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
27.2.14 13:47

@ebirka tak to mi take uniklo. Ale urcite vse bude ok. Cekani pri operaci bude asi hrozne. Naslo by treba obvolat jine nemocnice, jeytli nemaji cekacku kratsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
27.2.14 19:41

@Bambinka1
to by určitě šlo, jenže tato vada je v každé nemocnici odstraňována jinými postupy, každý doktor na to totiž má jiný názor. Jsou taky různé podmínky v nemocnicích, jako např. možnost spát přes noc s dítětem na pokoji není ve všech standard (Motol), jídlo v jiném křídle budovy (Motol) - nedovedu si představit, že odejdu od tříletého vyjukaného dítěte třikrát denně na půl hodiny pryč. No a v Praze jsou 2 kliniky, a sice Motol a Karlák. Tak jsem volila ten Karlák. Čekačka je fakt děsná, jen na termín konzultace jsme čekali půl roku. Ale zase si říkám, když se kouknu na tříletou Léňu, že tu už bych dokázala zabavit pohádkami, knížkami, tabletem, mobilem,…, a hlavně bych jí to dokázala vysvětlit. Ročního Míšana by museli nějak utlumovat, protože jak jistě všichni víme, oni jsou teď v tom zkoumacím, šplhacím věku a to udržet 2 týdny v posteli by bylo asi nemožné. Takže tu čekačku nehodnotím tak špatně, ikdyž bych už to chtěla mít za sebou. Visí to nad námi jak černý mrak, bylo by fajn vidět už to slunce. A to ještě neřešíme posměšky vrstevníků,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
27.2.14 20:18

Evi, pamatuju si moc dobře jak jsme si o tom psaly.
Dobře to dopadne, čekání bude šílený, já s Honzou čekala přes hodinu…
Nakonec děti to vždycky snášejí líp než my, mámy :hug:
Kdybys chtěla mohla bych se Ti zeptat na lepší termín, nic neslibuju, mám pár známých doktorů v Praze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.2.14 20:33

@ebirka moc zdravím, určitě to zvládnete a vše bude ok, ale to čekání, to bude, drž se!!! a díky za optání, už dosmrkáváme, dokašláváme, chodí si pro odsátí i pro kapičky, jsme už ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí