Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já dávám zimní už někdy od října, má stále 21, ale bojim se, že už dlouho nevydrží ![]()
@ebirka Jj, já vím, ale manželovi se to nezdá…
Tak já jí koupila zimní botky, ale zatím leží ladem… Ale my máme pidi nožičku-sotva 18.. ![]()
@Sisinka04
hlavně si to nějak neber, opravdu to vztekání neovlivníš. Resp. nesmíš při vztekání ustupovat, to je pak cesta do pekel. Když např. dítě chce před obědem křupku, ty řekneš „ne, za chvíli je oběd“, dítě se začne vztekat a ty povolíš a dáš mu křupku. Z toho pak vyjde spojení vztekání = dostanu, co chci. Takže když budeš stát za svým, určíš hranice a mantinely, tak vychováváš až až.
Mně se právě zdály zimní boty do 7 stupňů moc.
Budu je muset koupit, nedělám si iluze, že zima nebude, ale když vidím, jak raketově mu ta noha roste, tak je koupím, až bude sníh
. On má nohu jako dvouleťáci, čepici oblíká ve stejný velikosti jako tříletá ségra, zimní bunda mu určitě nevydrží (vel. 86) - má ji akorát, budu muset asi koupit ještě 92. Mimochodem to už bude třetí velikost zimní bundy.
Já si snad pořídím ještě třetí dítě, aby to někdo unosil. ![]()
Já to beru podle sebe, zimní boty nosím taky, tak je frajer zvládne. Z celoroček mi vyrostl a v říjnu jsem nějak nečekala, že bude ještě v lednu až 15stupňů
a zimní fusak vytáhnu dohromady snad 5×. Naopak bundu si nadávám, že jsem nekoupila 80, malej má 86ku z HMKa, kde maj prostě ty velikosti větší a jsou mu ještě teď po skoro 3měsících nošení stále dlouhatánský rukávy
Ještě jsem koupila aktivně v lidlu bundu v takové té mezivelikosti 86/92 a ta je tak veliká, že jsem z ní ještě ani neodstřihla cedulku
kdyby tak člověk dopředu věděl ![]()
Ja taky zimni boty nosim, ale Zuze ted davam takovy mezi obdobni botky, ani jarni ani zimni… Ale ji neroste noha..od srpna stale vel 18..:) zimni bundu ma 86, ale kdyz ji pod to dam silnou mikinu, prijde mi ok, a celou zimu ji urco vydri.. Jen mi odmita nosit rukavice…
@Blešík
jj, HaM má velikosti větší, ty Míšan nosí tu 86. Jiné značky už má i 92.
Hele, napadlo mě, že bych Ti mohla tu bundu 80 a menší 86 změřit a vyfotit a když by Jířovi byly a Tobě se líbily, poslala bych Ti je. Mně vážně už k ničemu nejsou. ![]()
S těmi botami je to přesné, já ještě zimní nenosím
. Míšanovi na nožku sahám a má ji teplou, proto jsem to ještě neřešila. Taky se mu v těch celoročkách líp chodí, než v zimních. Dokud to půjde nebudu to tedy řešit.
Rukavice Míšan nosí rád, připadá si v nich děsně důležitě. ![]()
Dlouho jsem nepsala, my nekoujíme od konce října, v noci žádný mléko nechce, občas si cucne vody, jinak spí od sedmi do cca devíti. Začátkem října jsme byli v nemocnici a v prosinci taky, to měla zápal plic. Teď už to vypadá, že bude snad klid ![]()
Boty zimní nemá, protože jí venku vozím v kočárku, takže mi přijde zbytečný kupovat je. Velikost nosí 20,21
@ebirka píše:
@Blešík
jj, HaM má velikosti větší, ty Míšan nosí tu 86. Jiné značky už má i 92.
Hele, napadlo mě, že bych Ti mohla tu bundu 80 a menší 86 změřit a vyfotit a když by Jířovi byly a Tobě se líbily, poslala bych Ti je. Mně vážně už k ničemu nejsou.
no jasný, nafoť naceň a já na to kouknu. Budu ráda ![]()
Zimni botky mame, nechce se ji sedet v kocarku, radsi beha po svych. Kdyz uz ji do kocarku nacpu stoji to za to, dlouho v nem nevydrzi. Nosi 20-21.
Dnes po plavcu mi chrupkala 3 hodiny, tak jsem zvedava v kolik pojde spat.
Jinak Anetka na vsechno rika nenene a nebo kyve ano ano, docela smyslu plne, pujdes spinkat : nene.
Náš Filipajda má 12,2 kg a 85 cm. V noci nekojím, dávám občas vodu nebo dudlík, jinak kojím občas přes den a před spaním a nad ránem.
Boty má Superfity, dávám mu je i do kočárku, má i fusak, někdy ho vypustím v parku venku, ale většinou chodíme ven v době kdy spí.
Minulý týden jsme byli poprvé pro Honzíka ve škole pěšky, byl nadšenej a pěkně ťapal.
Velikost bot má 21.
Tak to koukám, že Míšan má fakt tlapu, i na pohled je to k jeho tělu nepoměr. Jsem mu ji měřila a má 14,5 cm. Od léta mu vyrostla o 2,5 cm. On i když se narodil, tak mi sestry říkaly, že má tu nohu nějakou velkou, že se jim nevešla obtisknout na památeční kolečko. ![]()
Ahoj holky, tak se hlasim ze screeningu, vysledky pry primo ukazkove..takze uz snad mame konecne klidek… A na vikend vypadneme do Krumlova…dostala jsem to od manzela..tak se tesim na odpocinek..:)
@Sisinka04
jak si tam ten malej človíček krásně plave. Krása! Moc gratuluji ![]()