Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisinka04 píše:
Ahojky holky, jak se mate? U nas stale cekame na prvni samostatne krucky…je nam cerstve 13 mesicu… No a vcera jsem objevila // na testu..:-)
Ahoj Zuzko, moc gratuluju a ať je vše v pořádku, dávej nám informace ať se můžeme radovat s vámi
![]()
Holky moc diky za podporu!!:) My jsme si prali prcky blizko u sebe… Ale co jsem kojila, tak jsem nemela ms… Prvni prisla az v srpnu… Tak pak jsme se domluvili, ze to zkusime a tohle byl 3.pokus..:) moc doufam, ze bude vsechno v pohode…podle ms jsem teprve 4+1, takze k dr.se chci objednaz az na prosinec, aby uz bylo neco videt… Pri prvnim jsem silela hned na zacatku..ted to clovek bere vic s chladnou hlavou..:))
Ahoj holky, tak k dr. jdu az 9.12., ale teda tenhle tyden me prepada silena unava..vecer uz jsem vzdycky totalne nepouzitelna…
Joo na to si ještě vzpomínám
únava mi nasadila brouka do hlavy, že mám nejspíš zpoždění
teď už bych to snad ani nepoznala, unavená si přijdu permanentně
No těším se na první foto fazolky ![]()
Všechny zdravím a prosím, nemáte doma někdo staré lístky z kina, divadla, koncertů, bazénu, zoo a jiných akcí? Za celý rok 2013. Poštu zaplatím a moc moc děkuji předem.
Ahojky holky, tak po dnesni kontrole jsem tedy 7+3, srdicko bije.. Takze vse v nejlepsim poradku.:) Tak mam hroznou radost!!:)
@Blešík dekuju moc!! Jako by to bylo vcera co jsem mela takhle vyfocenou Zuzku..:)
Taky mám pocit, že jsem jen mrkla a je z Jiřky velkej chlap
hrozně to letí
@Sisinka04 píše:
Ahojky holky, tak po dnesni kontrole jsem tedy 7+3, srdicko bije.. Takze vse v nejlepsim poradku.:) Tak mam hroznou radost!!:)
Zuzko, taky gratuluju a nadále držím palečky
![]()
Holky, take preju krasne Vanoce, uzijte si to.. A Evam vse nej k svatku!!:)