Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5321
22.10.13 15:55

Já jsem poprvé MS dostala měsíc po ukončení kojení, to znamená v roce malý, podruhé tři měsíce po ukončení kojení, to bylo malýmu 15měsíců a teď pořád kojím, ale už jsem ukončila druhý den kojení ve dne a nechala večer, v noci a ráno a nějak postupně chci ukončit i v noci, protože to je i 10 za noc, jenže bohužel od narození nemáme dudlíka, takže je to složitější, ale to půjde. Dny nám krásně vyšly, takže postupně odbouráme do půlnoci a potom i to ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
22.10.13 22:25
@Blešík píše:
Sakra proč já to slabě dotala při plném kojení už ve 4měsících kluka :zed: :zed: :mrgreen:

abys mu mohla pořídit sourozence jako třeba já :jazyk: já kojila plně ještě asi měsíc po otěhotnění a další tuším tři to vypadalo, že budu kojit obě, pak si to ale malá rozmyslela, asi jí UM chutnalo víc než těhotný MM (prej po otěhotnění mění MM chuť) :mrgreen: :mrgreen: a podruhý jsem to dostala úplně stejně - hezky měsíc po šestinedělí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
23.10.13 07:21

@Kauree :mrgreen: je fakt, že jsem byla kolem půl roku kluka na gyndě a doktor mi říká, no krása, zrovna probíhá ovulace :lol: :lol: a já čuměla jak puk 8o, ten měsíc už jsem to taky dostala férově :roll: No kde je spravedlnost :mrgreen: Ne holky, jen si to užívejte, já doufám že mě čeká ještě jednou 9měsíců klidu :* ale až příští rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
23.10.13 08:13

Ahoj holky, jdu vas pozdravit. Dlouho jsem tu nebyla. Deti jsou zlate.od 11m oba chodi, takze mame veselo. z obyvaku je mega herna za kterou by se nemuselo stydet kdejake MC :mrgreen: ale jinak dobre. Uz jsme oslavili rok a uz aby jsme se chystali na Vánoce. Nejak rychle to leti.. a co u vas? Jak se vam dari??

U nas uz je konecna co se miminek tyce.4 opravdu nee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
30.10.13 16:06

Ahoj holky! jak jste na tom s nočníkem? už dáváte? mě příjde, že naše hvězda to ještě nějak nechápe…jinak ještě nechodí, jen za ruce…teprve začala dělat pápá a paci paci…
jo a máme 9600g, 73cm a 7 zubů (už jste byly u zubaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
30.10.13 16:29

Nočník zkouším, ale podle mě vůbec nechápe co po něM chci. Každý ráno hned co vstane vychytnu bobek, ale přes den je to bez šance :nevim: navíc se mi docela často stane, že sedí třeba 5minut na nočníku, vstane a do minuty než ho zaplínuju je louže :zed: nehrotím to, jsem ráda alespoň za ranní bobek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
30.10.13 17:05

Dneska jsme byli na roční prohlídce, 10,1 kg/79,5 cm/46 cm obvod hlavy, prý je to chlapák :lol:. Dneska udělal 4 samostatné kroky. :dance:

U zubaře už byl Míšan dvakrát :D, chodíme pravidelně dvakrát ročně celá rodina, tak jsem ho vzala s sebou.

S Míšanem jsem od začátku praktikovala tak trochu bezplenkovku, výsledek je ten, že když teď řeknu „čččččč“, tak se vyčůrá, a když řeknu „zatlač bříško“, tak zatlačí a buď to jde nebo ne. Po zkušenostech s Léňou však rozhodně neskáču a neříkám, že máme vyhráno. Ta měla nočníkové úspěchy od 10.měsíce, od 11.měs. do něj i kadila, ve 13. měsíci jako když utne a bojovaly jsme do jejího 29. měsíce, kdy pochopila čůrání (okamžitě bez nehod), kadí ale zásadně do plíny na spaní, takže tam ještě vyhráno není. S Míšanem to nehrotím, sem tam posadím, ale necpu mu ho, myslím, že do příštího léta času dost. Rozhodně se nehodlám stresovat jako s Léňou, však on to jednou pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
30.10.13 19:37

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a precetla jsem jen posledni 2 stranky… Zuze byl rok pred 14dny..na rocni prohlidce mela necelych 9 kilo a 75cm… Do ted toho moc nesnedla..ale v poslednich dnech se konecne rozjedla..kojit jsem prestala v 10ti mesicich..v klidu bez nervu…a mesic na to dostala svou prvni ms od porodu..od te doby chodi pravidelneji nez pred tehotenstvim..:) No a pomalu se chystame zadelat na dalsiho prcka..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
30.10.13 21:25

My nočník ani nezkoušíme, přijde to samo, zubů máme 14, 9,7kg a 77cm a začínáme chodit. Dva dny bez kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
30.10.13 21:28

Anne beha 14 dni sama, jak zacala chodit, zacala byt pekna kaskaderka, splha mi pres gauc do jidelni zidlicky, leze po nabytku, snazi se dostat do kocarku, no peklicko, vzdy trnu, kde ji objevim. Zubu mame 8. Vahu nevim. Nekojime od cca 9teho mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
30.10.13 22:07

Tak to jsem ráda, že nejsem sama co na nočníku nebazíruje - vždycky mě s různýma názorama (radama) moje máti trochu rozhodí… ;)
Já MS dostala při plném kojení hned po 7 týdnech po porodu…neberu antikoncepci, mám to teda dost silný a nepravidelný, tak nevím, asi to začnu nějak řešit… :think:
@Sisinka04 na já bych taky chtěla ještě jedno, ale zdá se mi ještě brzo…:-) i když vše má asi svoje pro a proti…-)
@ebirka míšana je teda kus :-)
@Bambinka1 tak to je teda šikula :potlesk:
@okay hmm, to je teda zubů…:-) a už jste byli u zubaře?
@Blešík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.10.13 07:57

Ahoj holky,
pěkně nám rosou, ty dětičky.
Nočník taky neřeším, dávám pravidelně před sprchování, sedí a já šteluju vodu, někdy je načůráno…času dost.

Filda je marod, má rýmu a kašle, asi s ním zajdu k dr.
Za 2 dny se narodí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
31.10.13 08:20

Mě na nočníku nechtějí ani posedět.. Verča ta řve jako bych ji vraždila.. lumpice jedna… včera spadla hlavou na topení a má tam bouli.. manžel přišel z práce a říká: no je to vidět, že je to čertice ;) ;) Luky je šílenec. nezastaví se před ničím.. leze kam to jde. na knihovnu, manželovi na stůl s PC, a shazuje na co přijde. minulý týden shodil LCD i s DVD, a ostatní elektronikou co tam byla..
ale jsou zlatí.. úplně jiní než Kubík.. ten se už konečně naučil R, tak jsem strašně ráda… vzhledem k tomu, že je předškolák 8o 8o 8o nechápu, jak to rychle uteklo…

a co Vánoce holky??? už máte nakoupeno??? já se přiznávám dobrovolně- nemám NIC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
31.10.13 14:23

@Eva 13
Evi, Míšan taky soplí, už 2 týdny. Prostě rýmička :zed:, padá mu to do krku a kašle, teplotu nemá. Doktorka ho poslechla na té roční prohlídce, je čistej, jinak bych s tím asi ani nešla. Do toho mu rostou čtyřky, protivnej je jak činže. Přes den spí 20 minut. Když sečtu únavu s nespání, protivnost z rýmy a z bolesti zubů, tak jsou to minuty, kdy je spokojený. Už aby aspoň ty zuby zatracený vylezly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
31.10.13 14:44

@elunaj
holko, máš doma tedy veselo :lol:. Já to říkám pořád, že ten pravý adrenalin přijde s chůzí. Tak ať to všechno ve zdraví přežijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí