Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3439
21.8.13 14:47

@lenii82
hmm, tak to jsem jeste neslysela. Nemuze to byt treba na material obleceni, napr. fleese? To by se asi objevovalo na ruznych mistech a zase mizelo. :think: Jidlo to asi nebude, prasek bych taky nerekla. A co Ti doktorka poradila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
21.8.13 14:56

@ebirka Nic, že když ji to nijak nevadí a samo to mizí tak nechat tak. Kdyby se to nějak zhoršilo fenistil kapky a hlavně zkusit vysledovat co by ji mohlo vadit. Ale nic jsem neměnila ani nepřidávala, tak jsem z toho trochu jelen :nevim:. Ale dneska už tyhle všechny včerejší zmizely a má jenom další 3 nové na nožičce a 1 na bříšku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
3.9.13 10:29

Ahoj holky,
jak se tu máte?
My byli dnes na kontrole, Fíla má 10950 g a 77,5 cm :pankac:
Noci jsou stále hrozný, kojím snad 5× za noc+ další vstávání na dudlíka, jsem k. o.
Honzík je ve druhý třídě a je spokojenej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
3.9.13 10:46

Ahojky, u nás normálka, jedem na 200% každý den.. ale děti jsou hodné.. včera mi přešli oba půl obýváku :mrgreen: akorát teda bojujem s nočníkem.. vůbec tam nechtějí sedět. Verča by si možná dala říct, ale Luky jak tam lítá kolem, tak ona se žene pryč.. chjo.. asi to bude muset ještě počkat :srdce: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
3.9.13 11:35
@Eva 13 ty jooo, to je teda chlapák… :potlesk: no to kojení ty noci ti teda nezávidím… :roll: já vstávám max jednou za noc na dudlík, takže dobrý…
@elunaj no to si vůbec nedovedu představit, víc jak jedno dítě
8o :)
naše hvězda se plazí jako šipka, začala se stavět kolem všeho, ale pořád teda neleze, tak nevím… :think:
nad nočníkem jsem teda zatím ani neuvažovala… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
3.9.13 14:16

@Eva 13
:pankac: to je chlap :pankac:
Misan atakuje 10 kg a ma 79 cm. Je to takovy nas baletak. :lol:
Jinak noci jsou taky vyzivny, kojim prumerne 3 krat za noc a nas ranni ptak se rozhodl vyletavat z postylky ve 4.30 hod. :zed: Jsem zombic. Uz jsem zacala uvazovat i o tom, ze mu to moje mliko nestaci a ze prejdu na UM. Zacina se mi pres den sapat do vystrihu a to mi proste prijemny neni.
Vzpomnela jsem si, ze Lena kolem toho roku zacala mit manyry ala mimino, buzeni v noci po 3 hodinach, dozadovala se kojeni, tenkrat jsem ji proste „rekla dost“. Povolila jsem ji jedno kojeni za noc. Jooo, prvni noc rvala 3 hodiny, druhou 2 hodiny, treti hodinu a ctvrtou noc pochopila, ze vickrat za noc nedostane a byl klid.
Z naseho nedudlikovyho ditete se stal maniak, dudlik ma tedy jen postylce, ale zase toho dukladne vyuziva. Uz ma v postylce 4 a i presto neustale hledam.
Denni spani, uz uz spal jen jednou 2 hod., ale zacal byt po nekolika dnech vecer desne protivny, unaveny, tak jsem mu vratila dva spanky, a sice ho necham usnout na dopo prochazce a po tom jde spat po pozdnim obede. Ale i tak, kdyz ty jeho spanky sectu, nedava to vic nez 2 hod. Je to akcnak, aby mu neco neuteklo.
Rostou mu ted dva zuby naraz, takze uz jich ma 8, 4:4 :pankac:.
Nase slunicko usmevavy se zacalo pekne vztekat, neco mu zakazu, rev, leze, ze vylije psi misku s vodou, zvednu ji, rev, laduje se papirovou krabickou, vezmu mu ji, vysvetluju, rev. Kdyz se to jeste potka se vzdorem jeho segry, tak mi zacina nad hlavou svitit svatoraz :mrgreen:.

@elunaj
to jsou sikulove :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
3.9.13 23:34

@ebirka tyjo, tolikrát kojit a vstávat v půl5? to bych umřela. já zavedla, že se ráno nevstává (=nepřebaluje, nepřevlíká, nevypouští se po bytě) dokud je tma, když se některá vzbudí za tmy nebo za šera, tak dostane mlíko a odpadneme na sedačce, pustím mrňousky a setrváme tam dokud se nerozední nebo dokud se nevzbudí druhá (s druhou se o to pokusím taky, ale většinou je už moc živo, jak se o mě maj dělit). evidentně si ta první užívá, že mě má pro sebe a spokojeně se mazlí, povaluje a čumí na bednu :oops: ale popravdě, já si to užívám taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.9.13 20:27

Ahoj, tak mi na 10ti mesicni 9,8kg a 74cm. Dnes rano jsme se vzbudily s rymou a teplotou, tak se do cca 14hod po me valela, vztekala se a pobrekavala. Pak uz radila a hrala si. Jinak Anetka je dobry horolezec, vyleze na postel, gauc, konferencni stolek,… Uz se nam pekne pousti, udelala prvni krucek, ale zatim nechodi, ale uz to nebude dlouho trvat. Jinak mesic nekojime, manzilek pritach luxus strevni chripku, nejdriv to skolilo jeho, potom Anne a ve finale me, ale dvojnasobne hur nez je dva. Tim jsme to ukoncily, musela jsem se po 5ti hod na wc nadopovat endiaronem.
Jinak umi paci paci, jak si velika, papa,… Bracha ji naucil skladat jednoho skladaciho medvidka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
9.9.13 21:44

@Bambinka1 no paráda :-)
Kačenka měla prohlídku +očkování min. týden…zvládla to úplně v poho, vůbec žádná reakce… no a má 9kg a 74cm, za víc jak 2 měsíce přibrala jen 80g-je hrozně aktivní, tak to asi vyplazila :-) staví se kolem nábytku, ale pořád teda neleze, max metr na kolenou a pak hned na břicho…
na pacipaci, pápá atd mi kašle…rozumí, ale nedělá…
holky co vše dáváte na svačiny? já dávám ovoce, jogurty, chleba, rohlík…co dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
9.9.13 21:57

Ja mela kojici krizi pred tydnem, ale tahal a tahal, az jsem mela prsa, jak tyden po porodu a musela jsem nosit vlozky do podprsenky, abych nemela mokry kola. :mrgreen: Ted uz se to zase upravilo. Flaska tedy odsunuta.
Misan leze, obchazi nabytek, splha po nas. Umi „ke mne“ :mrgreen: (fakt prileze :lol: ), paci paci, jak si veliky, papa, poslat pusinku, navliknout krouzky na zirafu, listovat v knizce (pak prejde plynule do jejiho „sezrani“), pusinkuje nas. Momentalne se naucil vztekat, ale fakt echt, lehne si na zada/na bricho a mlati hlavou a nohama o zem, labuzo na to koukat. Kam zmizelo to nase usmevavy, vypohodeny slunicko? :mrgreen:

@Amália
na dopo svacinu ma ovoce a na odpo bily jogurt. Nic jineho nevymyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
9.9.13 22:23

@ebirka ty jo, to teda prsomil :-)
malá se teda taky naučila „ke mě“ a „přines“ -zatím teda jen určité hračky (balon, kostku, šmoulu), je super jak už začínají rozumět…ale ukazovat rukama zatím fakt nechce :| navlíkání ji taky nejde-asi tím, že ještě moc nesedí :think: no a vztekání je u nás podobný-když nedostane co chce…
já si říkala, že se toho asi ještě moc vymyslet nedá a s tou sváčou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
9.9.13 23:38

@Amália
ale jo, vymyslet se dá (já psala „nevymýšlím“, to jsou ty moje háčky a čárky), např. někdo už vaří k svačině pudink, mixuje koktejly (UM, ovoce). Já na to prostě kašlu, má jen to ovoce a jogurt, nestěžuje si :).

Málem bych zapomněla na úplnou hot news. Koupili jsme mu vlastní Tripp Trapp židli, tak už dneska s námi seděl prvně u stolu. Tvářil se děsně důležitě, jako by to byla normálka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
10.9.13 00:09

Svačinka: u nás jako variantu k jogurtu dáváme dezertíky od nestlé (jsou tuším od 6. nebo 8. měsíce) - starší je jedla a jí víc, mladší je dávám spíš jen když máme nějak nabouraný režim a jogurt nebo kaše se zrovna nehodí. a když potřebuju vydatnější odpolední svačinu, tak dávám přesnídávku jablka s piškoty do hami.

jinak jak se dlouho flákala, tak koukám, že pomalu některé zdejší rarášky dotahujeme - úplně přeskočila plazení, vůbec se po břiše nepohybuje, leze, akorát nestřídá nohy, vytahuje se na kolena u nábytku a dneska to vypadalo, že se v postýlce postaví (pak ale přišla ségra a začly se navzájem pošťuchovat přes žbrdliny a bylo po snaze :cert: :mrgreen: ), hezky sedí a hraje si ve vaničce plný vody, dělá pápá, jak je velká, točí uzávěrem u pet flašky, spolupracuje při oblíkání a taky nás pronásleduje po bytě - jediné, co jí nejde, je dostat se přes práh bez „úrazu“ - když má ale opravdu velkou motivaci, tak za cenu modřiny na koleně se přes něj dostane :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
10.9.13 07:14

Nazdárek :mavam:
tak u nás na 10ti měsíční prohlídce 9,6kg, 77cm a 46cm přes šišku :pankac: Už měsíc nekojím :,( chlapec se po 6té nemoci odstavil sám a jak viděl prso tak šílený řev. No obulela jsem to fest. Bála jsem se aby po umělku nezačal hodně nabírat a ve finále přibral míň než po MM :lol: 300g za měsíc.
Jinak u nás v pohybu těžká stagnace, leze, sedí, obchází nábytek, chodí za chodítkem či krabicí, udělá 2 krok mezi gaučem, ale to už dělá dlouho a nikam se to nevyvíjí :nevim:
Pacipaci a jak si velikej dělá na požádání, papa jen když se mu chce a z pravidla mi spíš zatleská :lol:
Dopo k sváče dávám čerstvé ovoce, odpo bílý jogurt, nač si to ztěžovat vymýšlením kombinací když mu to jede :palec: když nemám jogurt dělám kaši, kterou taky preferuje bez ničeho. Uděla jsem mu jí párkrát s jablkem nebo jiným ovocem a nejedl mi to, stejně tak když přidám ovoce do jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
10.9.13 08:28

Tak to jsem ráda, že to máme podobně s těma svačinama, já si říkala, abych ji o něco neochudila :-)
ty nestlé dezerty taky dávám a taky od Hami-většinou když jsme někde na cestách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí