Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ebirka no musím to vyzkoušet, to je dobrý nápad, jinak musím říci, že je s ním větší sranda, ráno, když ho dávám na nočník, tak tam povídá a povídá a u čištění zoubků se tváří tak důležitě, no komediant ![]()
@ebirka no ona to má až poslední týden, před tím bývala sama úplně v pohodě…kuk jsem zkoušela a neustále na ni mluvím, ale nic resp. stále řev dokud k ní nepříjdu a nevezmu do náruče…snad to brzy přejde, jinak mě fakt klepne… ![]()
@Bambinka1 aspoň že neujela… ![]()
@třešinka1 taky šikulka ![]()
@Amália
je to normalni, asi ma separacni uzkost, jsme pro ne no. 1, stredobody vesmiru a jakmile nas nevidi, ztraci jistotu. Bud co nejvic s ni, davej najevo lasku (ale nerozmazluj
). Samozrejme, Tvuj odchod na WC proste musi zvladnout. Prave ta hra na kuk, by ji mohla pomoci to prekonat. Moje neter (3 roky) je dukazem, ze to opravdu prejde. ![]()
@ebirka no snad to nebude trvat ještě 2 roky ![]()
něco jsem si o tom už přečetla a jak píšeš, má se dávat neustále najevo láska a být s ní, řev neignorovat, alespoň ne teda dlouho…
dnes tu byla návštěva a byla samozřejmě ta nejhodnější, prý co si stěžuju… ![]()
byla s nima i sama, nechala se chovat, samej úsměv, já chystala v kuchyni a dobrý…jakmile odešli a byly jsme zas sami a já se vzdálila tak řev…no je to herečka ![]()
Neboj, za chvili to prejde
, ono to jde v takovych vlnach. Navsteva=zabava, to jsou vetsinou milionovy
. Jj, rev neignoruj, ale zase kdyz uvidis, ze se treba vzteka, kdyz ji neco zakazes (u nas napr. Misan nesmi tahat kabel od PC, strkat prstiky do zasuvky apod.), to spis vysvetluj, ale nechlachol. Musis proste rozpoznavat typy revu. ![]()
@ebirka jj, drátky od počítače jsou u nás taky v oblibě a jak řeknu ne, tak se pán vzteká
jedou pořád ve stejných kolejích habešani, co? ![]()
U nas vede kabel od vysavace, nabijecka na tablet (tu zeslintala tak, ze zkorodovala, takze tablet nabijim dva dny
, jo a v kurzu je i psi miska z vodou. Jakmile udelam tytyty, tak se zacne culit a udela na me papapa.
@Bambinka1
psi miska s vodou je uz trvale umistena nahore na lince, pes se naucil rikat si o piti
. Kdyz byla Lena mala, tak jsem nedelala nic jinyho nez tricetkrat za den vytirala, pak jsme misku ruzne ohrazovali a nakonec skoncila na lince. Zlaty klid. Pes rychle pochopil, kde je a je po problemu. Tedy po problemu, samozrejme, ze jsem ted nekolikrat v zapalu povinnosti zapomnela misku na zemi a prvni po cem mladoch jde, je miska. Lena uz si ji nevsima. ![]()
Jj, kdyz udelam tytyty, tak se Misan taky culi, ale jakmile mu primo neco vezmu z rukou (ozuzlaval opalovaci krem, knizku apod.), tak to je pak vztekloun nejvetsi, rve, jak na lesy
.
@ebirka tak to je sranda, my máme bafana naštěstí venku, včera jsem ho nechala si Kesinu pohladit a to bylo radosti, může na ni oči nechat. jo a včera jsme dali Toma do velkého bazénu se 4letým synovcem a to byla paráda, byl šťasný jak lázen, no oni oba. tak se držte, ať ta tepla přežijeme. paa ![]()
Ahoj holky, jak přežíváte tepla??? My se cachtáme v bazénu a celkem to jde, snad se ale už ochladí.
@třešinka1
vikend jsme byli prevazne zavreny doma, jen kolem pate jsme vylezli na zahradu, deti napajcovane opalovakem 50+ jsme nahazeli do bazenku, aby si to taky uzily. Misan byl spokojeny, delal caky, caky, zuzlal bazenkove hracky, proste idylka.
Jinak novinka, Misan se rozhodl spat jednou denne po obede
. Je uzasne, ulozit obe deti naraz a mit chvili klid
. Teda klid. Cas, abych mohla povesit pradlo, slozit pradlo,…
.
@ebirka jo Eliška se rozhodla pro totéž - dopoledne už spát nebude a před večeří taky ne. výsledkem je, že spí po obědě a zbytek dne prudí, protože je unavená
![]()
@Kauree
tak to Misan to zatim zvlada s usmevem, jinak bych ho nekompromisne uspala
. Btw. momentalne bojuju s dalsim obdobim nasi Leni, tentokrat bych ho nazvala „chciiii, nechciiii,… aneb nevim, co chciii“, je to na palici, vecne s necim nespokojena, uknourana. Misan je proti tomu zlaty, usmevavy slunce. ![]()
My místo 3× denne už jen 2×, vstáváme půl osmá, v deset spát tak 1.5 hodiny, kolem třetí znova a půl osmá spát. Ti dva starší nespí.