Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@třešinka1 já teda zatím zkoušela jen banán, jablka a meruňky…
@třešinka1
ovoce jsem nevarila nikdy, strouham, banan mackam vidlickou. Mam vyzkouseno jabko, hruska, banan, svestka, bluma, merunka.
Ahoj holky, mala taky stale nesedi, neleze, nestoji…ale co, zase je ukecana a umi paci paci, jak je velika, papa a tytyty.. Zuby ma 2.
No jinak ja pracuju od zacatku..jsem osvc a teda naopak musim rict, ze bych si obcas prala, kdybych makat nemusela… Ale nechci ztratit zakazniky..pracuju po nocich..vetsinou od 3 v noci do 6 do rana nez mala vstane..
No a basti k obedu sklenicky a jinak cerstve ovoce-jen strouham..a uz mela i jahody a v pohode..
Z ovoce dávám co najdu na zahradě, čerstvé, tak šup rovnou do pusy
(maliny, borůvky, jahody, meruňky, angrešt…). Včera měla čerstvý hrášek a všechno v pohodě, akorát že to nesmí být velké kousky, to hned
.
Ale ve finále má raději ovoce ve skleničce, obědy totéž - málokdy ji chutná co uvařím já, ale musí si holka zvykat.
Ela teda taky zatím neleze, nesedí, nestojí. Je to stále plazivec, i když včera se po kolínkách posunula asi o 20 cm ![]()
Foto ze vcerejska, ze by prvni vlastovka?
Dneska uz si takhle klekal porad, trenoval jak na spartakiadu
.
Krásný
šikula. mám se te%d z Toma stal bručoun, asi zoubky, dnes jsme nespali ani v noci, přes den hudrá, jsem už z toho dost unavená. musíme vydržet, snad to bude zase ok. jinak jezdíme s Tomem na kole a paráda, včera jsem ho dali do houpačky venku a to bylo štěstí najednou ![]()
Holky, hlasim pokroky za posledni tyden, klek, sed, stoj. Jeste tedy nema uplnou stabilitu, ale to natrenuje. Rozhodl se, ze k tomu 9. mesici udela par pokroku
. Lezeni zatim nic, i kdyz se mi uz zda, ze chybi malo. Leze do schodu, dneska jsem ho sundavala ze tretiho, by se ve mne krve nedorezal. ![]()
Vylezl mu sesty zub, skore 2 nahore, 4 dole. Dneska jsem ho slavnostne dala do sportaku, tak koukal, kde ma mantinely
. Jinak vedra jsou desny, mladoska je nalozena v bazenku, ja se tam bohuzel nevlezu
, mladoch ma postaveny plazovy stan a lebedi v nem. A matka se pece
.
@ebirka no pěkný!!! ![]()
u nás žádná změna, stále se jen plazíme, ale zato teda úplně všude…s jídlem v poho, střídám sklenky a vařený, vůbec nepocítila rozdíl ![]()
akorát teda mám problém, že jakmile nejsem tak půl metru od ní, tak straaaašně řve, už jsem z toho zoufalá, nemůžu jít pomale ani na záchod ![]()
doufám, že je to jen období a že jí to přejde, jinak mě fakt klepne… ![]()
@Amália
neboj, je to obdobi, prejde to. Misan to ma ulehceny (tedy spis ja s Misanem), ze kdyz na chvilku odejdu, je s nim vetsinou Lena. Ale zvlada i byt sam, treba kdyz rano myju a oblekam Lenu, tak proste je v pokojiku a hraje si. Docela se mi osvedcilo pomalu ditko zvykat na samotu (WC, postacka apod., zadne, ze bych odesla do pryc na pul dne
) hrou na kuk. Schovala jsem se a kukali jsme na sebe, pro dite to byla desna svanda, no a postupne jsem kukaci intervaly prodluzovala. Proste dite nabylo jistoty, ze to kuk jednou zase bude a ze se zase za chvili objevim. Vyzkouseno na dvou detech.
Jo a taky jim „nelzu“, takze tajne nikam neplizim, kdyz potrebuju treba odnest pradlo nahoru do patra, tak jim zamavam, reknu, ze jdu odnest pradlo atd. Funguje to.
Jinak holky vcera nam nwjaka chytra pani naborila nase zaparkovany auto, takze zadek auta v pr…a predek taky protoze tou sluppu vzalo nase auto jeste sousedky. Chytra pani, pry to auto videla, az kdyz to do nej napalila a vyklouzl ji volant z ruky. Auto je ani ne rok stary, ted jsme bez nej a ceka se co bude, az ho odstroji, co vse vzala.
@Amália tak ten řev máme taky tak. jinak @ebirka teda paráda, až na ty schody. jsou teď hold všude. my pořád jen dva zuby, plazíme se, lezeme, sedí, někdy si sedne i na kolena, postavuje se už jistě, pouští se jednou rukou a když mu podám ruku já, tak se pustí a přejde ke mně. tepla jsou brutální, malej je dooost špatně snáší, nj, je léto. a ještě novinka, asi jsem to sem nepsala, ale už spí sám v pokojíčku. hamáme pořád obden sklenička a vařené a pohoda.