Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
527
13.7.13 21:31

@třešinka1 já teda zatím zkoušela jen banán, jablka a meruňky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
13.7.13 21:59

@třešinka1
ovoce jsem nevarila nikdy, strouham, banan mackam vidlickou. Mam vyzkouseno jabko, hruska, banan, svestka, bluma, merunka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
14.7.13 07:18

Ahoj holky, mala taky stale nesedi, neleze, nestoji…ale co, zase je ukecana a umi paci paci, jak je velika, papa a tytyty.. Zuby ma 2.

No jinak ja pracuju od zacatku..jsem osvc a teda naopak musim rict, ze bych si obcas prala, kdybych makat nemusela… Ale nechci ztratit zakazniky..pracuju po nocich..vetsinou od 3 v noci do 6 do rana nez mala vstane..

No a basti k obedu sklenicky a jinak cerstve ovoce-jen strouham..a uz mela i jahody a v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
15.7.13 08:35

Z ovoce dávám co najdu na zahradě, čerstvé, tak šup rovnou do pusy :-D (maliny, borůvky, jahody, meruňky, angrešt…). Včera měla čerstvý hrášek a všechno v pohodě, akorát že to nesmí být velké kousky, to hned :poblion:.
Ale ve finále má raději ovoce ve skleničce, obědy totéž - málokdy ji chutná co uvařím já, ale musí si holka zvykat.
Ela teda taky zatím neleze, nesedí, nestojí. Je to stále plazivec, i když včera se po kolínkách posunula asi o 20 cm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
16.7.13 20:40

Foto ze vcerejska, ze by prvni vlastovka? :lol: Dneska uz si takhle klekal porad, trenoval jak na spartakiadu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
17.7.13 07:22

Jéé to je kulíšek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
17.7.13 08:17

Krásný :-) šikula. mám se te%d z Toma stal bručoun, asi zoubky, dnes jsme nespali ani v noci, přes den hudrá, jsem už z toho dost unavená. musíme vydržet, snad to bude zase ok. jinak jezdíme s Tomem na kole a paráda, včera jsem ho dali do houpačky venku a to bylo štěstí najednou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
17.7.13 10:16

@ebirka pěkný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
22.7.13 16:02

Holky, hlasim pokroky za posledni tyden, klek, sed, stoj. Jeste tedy nema uplnou stabilitu, ale to natrenuje. Rozhodl se, ze k tomu 9. mesici udela par pokroku :). Lezeni zatim nic, i kdyz se mi uz zda, ze chybi malo. Leze do schodu, dneska jsem ho sundavala ze tretiho, by se ve mne krve nedorezal. :mrgreen:
Vylezl mu sesty zub, skore 2 nahore, 4 dole. Dneska jsem ho slavnostne dala do sportaku, tak koukal, kde ma mantinely :). Jinak vedra jsou desny, mladoska je nalozena v bazenku, ja se tam bohuzel nevlezu :mrgreen:, mladoch ma postaveny plazovy stan a lebedi v nem. A matka se pece :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
23.7.13 08:53

@ebirka no pěkný!!! :potlesk:
u nás žádná změna, stále se jen plazíme, ale zato teda úplně všude…s jídlem v poho, střídám sklenky a vařený, vůbec nepocítila rozdíl :-)
akorát teda mám problém, že jakmile nejsem tak půl metru od ní, tak straaaašně řve, už jsem z toho zoufalá, nemůžu jít pomale ani na záchod :twisted:
doufám, že je to jen období a že jí to přejde, jinak mě fakt klepne… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
23.7.13 10:13

@Amália
neboj, je to obdobi, prejde to. Misan to ma ulehceny (tedy spis ja s Misanem), ze kdyz na chvilku odejdu, je s nim vetsinou Lena. Ale zvlada i byt sam, treba kdyz rano myju a oblekam Lenu, tak proste je v pokojiku a hraje si. Docela se mi osvedcilo pomalu ditko zvykat na samotu (WC, postacka apod., zadne, ze bych odesla do pryc na pul dne :mrgreen: ) hrou na kuk. Schovala jsem se a kukali jsme na sebe, pro dite to byla desna svanda, no a postupne jsem kukaci intervaly prodluzovala. Proste dite nabylo jistoty, ze to kuk jednou zase bude a ze se zase za chvili objevim. Vyzkouseno na dvou detech. :) Jo a taky jim „nelzu“, takze tajne nikam neplizim, kdyz potrebuju treba odnest pradlo nahoru do patra, tak jim zamavam, reknu, ze jdu odnest pradlo atd. Funguje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.7.13 10:15

@ebirka sikulka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.7.13 10:18

Jinak holky vcera nam nwjaka chytra pani naborila nase zaparkovany auto, takze zadek auta v pr…a predek taky protoze tou sluppu vzalo nase auto jeste sousedky. Chytra pani, pry to auto videla, az kdyz to do nej napalila a vyklouzl ji volant z ruky. Auto je ani ne rok stary, ted jsme bez nej a ceka se co bude, az ho odstroji, co vse vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.7.13 10:19

@Amália tak ten řev máme taky tak. jinak @ebirka teda paráda, až na ty schody. jsou teď hold všude. my pořád jen dva zuby, plazíme se, lezeme, sedí, někdy si sedne i na kolena, postavuje se už jistě, pouští se jednou rukou a když mu podám ruku já, tak se pustí a přejde ke mně. tepla jsou brutální, malej je dooost špatně snáší, nj, je léto. a ještě novinka, asi jsem to sem nepsala, ale už spí sám v pokojíčku. hamáme pořád obden sklenička a vařené a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.7.13 10:21

@Bambinka1 no teda, to je mi líto, takové starosti :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie