Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak od stredy jsme doma, sem se nezastavila, bylo to tu jak po vybuchu bomby. To doto Anetka prisla na to k cemu ma nozicky, takze mi chodi okolo nabytku sem tam. Po ctyrech si doleze vsude, dnes rozebirala listy okolo plovoucky, vcera ji zajimaly misky na zradlo a vodu pro psa, dnes jeji pelech… V podstate kdyz je ticho tak se bekam vydala. Jinak od nemocnice mame doma hroznyho mamanka a to mam pocit, ze trosku uz nedavam, manzel kdyz prijde z prace, tak se na nej kreni do te doby, dokud si ji nevezme do ruky.
@Bambinka1 krásný fotky, jinak holky, držte nám palce, povodně dorazily i k nám do vesnice, za půl hodiny voda stoupá o deset cm a to má pršet a pršet, je to šílený, náš baráček je na kopci, ale celá má rodiny, kamarádi a známí jsou u potoka, už jsou zaplavené sklepy, zahrady… je mi z toho do breku
Pardubicko - před chvilkou byl telefonát s naším starostou na ČT 24, tak to uvidíte asi i živě, stoupá a stoupá…
@třešinka1 píše:
@Bambinka1 krásný fotky, jinak holky, držte nám palce, povodně dorazily i k nám do vesnice, za půl hodiny voda stoupá o deset cm a to má pršet a pršet, je to šílený, náš baráček je na kopci, ale celá má rodiny, kamarádi a známí jsou u potoka, už jsou zaplavené sklepy, zahrady… je mi z toho do breku
Ahoj, taky držím palce, moc, moc
![]()
Holky díky za podporu, je to špatný a pršet asi jen tak nepřestane
![]()
Tak jsme doma z poradny, aktuální míry 9850g a 73,5 cm obvod hlavy 46 cm
Tresinko, moc drzim palce! Je to sileny ty povodne… ![]()
Evi, krááásný míry.. ![]()
Mě Zůza konečně začala pít…razantně jsem utnula kojení, tak se smířila s ovocným čajem! Tak mám radost! Kojím ráno, pak v cca 16h a pak ve 20h a jednou v noci… A za pár dní/týdnů utnu i to odppolední, ale nechci to udělat najednou. Každopádně za dnešek už v sobě má 120ml čaje.. ![]()
@Eva 13 téda, to jsou míry, to už jste nám utekli skoro o kilo a pár cenťáků
, @Sisinka04 no paráda, šikulky jste obě dvě.
Holky, díky za podporu, je to děs, koukat na polední zprávy a vidět tam svoji vesnici. Jak říkám, náš baráček je ok, ale naši už mají zahradu a sklep taky pod vodou a domy níž už stěhujou do pater a starosta už uvažuje i o evakuaci. Chudáci. Manžel přijel z práce a už jezdí s dobrákama, ale tady je hodně rovina, takže nějaké pytlování nemá smysl.
![]()
@třešinka1 píše:
@Eva 13 téda, to jsou míry, to už jste nám utekli skoro o kilo a pár cenťáků, @Sisinka04 no paráda, šikulky jste obě dvě.
Holky, díky za podporu, je to děs, koukat na polední zprávy a vidět tam svoji vesnici. Jak říkám, náš baráček je ok, ale naši už mají zahradu a sklep taky pod vodou a domy níž už stěhujou do pater a starosta už uvažuje i o evakuaci. Chudáci. Manžel přijel z práce a už jezdí s dobrákama, ale tady je hodně rovina, takže nějaké pytlování nemá smysl.![]()
Jejda, moc držím palce. Naši už to letos taky 3× okusili, sice jen na chatě, ale jsou tak skoro celorok.
@Eva 13 tak to je taky mazec, člověk neví, kdy to prostě víc z nebe spadne u něj
@třešinka1 píše:
@Eva 13 tak to je taky mazec, člověk neví, kdy to prostě víc z nebe spadne u něj
Právě, držte se
![]()
@Eva 13
tak tomu rikam miry kluka jako buka
Hele, ti nasi buci se nam ve svete neztrati
. Jsem o vikendu potkala sousedku detskou doktorku, tak jukla do kocaru a pela pochvalne pisne
.
@ebirka píše:
@Eva 13
tak tomu rikam miry kluka jako bukaHele, ti nasi buci se nam ve svete neztrati
. Jsem o vikendu potkala sousedku detskou doktorku, tak jukla do kocaru a pela pochvalne pisne
.
To se nedivím, že pěla ![]()
Jen kdo se s nima má tahat ![]()