Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
28.6.13 09:05

Ahoj, tak malej večer bez teplot, teď má 36,8, rýma teda hnus, odsávám to snad až z paty. Já odpol mazala na pohotovost, šílený kašel, chrapot, večer skoro 39, ještě, že jsem Toma už převáděla na Sunar, protože tím jsme s kojením skončili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
1.7.13 12:13

Ahoj holky, tak hlásím, že jsme zpět v realitě, dovolka byla super, i když teda počasí mohlo být o něco lepší, střídal se déš´t se sluníčkem, ale asi lepší než tropy…hlavně teda přítel si malé konečně užil nonstop týden :-)

doufám, že už jste všichni vylmarodění, my jsme se sotva vrátili a taky rýmujeme, pořád kšanda u nosu…co dáváte za kapky? nebo mořskou sůl? a do toho se nám asi klubou zuby, takže super noc…

jinak u nás žádná změna, jen se plazíme…

jo a jsme taky na oranž Sunaru a v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
1.7.13 13:18

@Amália tak to je super, že jste se měli dobře a je i dobře, že jste nechytli tropy, ne? jinak máme na rýmu Libenar, Vincentku sprey pro děti, Quixx (to je voda z oceánu s Aloe), máme i na noc nějaký Olynth či co to je přímo pro prcka, ale to fakt jen v nejhorším období na noc, už se v tom plácá týden, prostě bez léčby týden, s léčbou 7 dní :-) znáte to :D to je tím počasím, tak ať je dobře. jo a oranž Sunar už baštíme taky v poho, večer vyžahnul 200 ml a koukal, co je dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
2.7.13 09:32

@třešinka1 jojo, moře jsme si užívali každý den, takže lepší než tropy…:-) už se těším na příští rok.. :)
já jsem jí teda prošplíchavala včera celý den tou mořskou vodou Humex a kupodivu dnes je kliiiid, žádná kšanda…ťuk ťuk ťuk…tak nevím co to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
2.7.13 11:57

@Amália tak to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
8.7.13 07:13

Ahoj holky, jak se máte? My moc fajn…sice nám rostou horní zoubky, takže v noci je občas pláče, ale zase se nám úspěšně daří najíždět na režim kojení jen ráno a večer…v noci si vystačí s čajem místo kojení a přes den o svačinku víc a čajík.. Tak mám radost, že můj prsomil to snáší celkem dobře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
8.7.13 09:03
@Sisinka04 píše:
Ahoj holky, jak se máte? My moc fajn…sice nám rostou horní zoubky, takže v noci je občas pláče, ale zase se nám úspěšně daří najíždět na režim kojení jen ráno a večer…v noci si vystačí s čajem místo kojení a přes den o svačinku víc a čajík.. Tak mám radost, že můj prsomil to snáší celkem dobře. :-)

Ahoj Zuzko, to je dobře, že se máte fajn, Zuzka to tedy zvládla super, jste šikulky :potlesk:
Filípek se sám poprvé v sobotu postavil, hele…a od tý doby nedělá nic jinýho :pankac:
Já ráno odvedla staršího syna na příměstskej tábor, takže zas po týdnu trochu klidu :oops: do odpoledne, jsem taky ráda, že on bude mezi dětma a bude mít program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
8.7.13 09:29

Ahoj holky,
to jsou krasny novinky.

@Sisinka04
to je Zuza sikula, ze to takto pohodove zvladla. :palec:

@Eva 13
:palec: parada. To nas Misan je stale je u peringu na kolenou :), obcas se vymrsti a hlavou narazi do zeme, do zdi, do stolu proste co je zrovna kolem :).

U nas je novinkou snad jen paty zub, konecne se mu proklubala ta druha horni jednicka. Vcera odpo dostal poprve UM, to bylo na zkousku, jestli to vubec pozre :), kdybych nahodou si udelala treba odpo pro sebe, tak abych vedela, ze mi dite neumre hlady :mrgreen:. Vypil toho slabych 120 ml, ale zaplatbuh.
Porad ma problem s tim refluxem zaludku, uz jsem z toho pekne unavena, osmkrat denne ho prevlikam, protoze ty jeho blinkatka uz zavani, porad peru, aby mel co na sebe :). Doktorka rikala, at sleduju po cem, kdy zvraci. Chacha, nasemu mladochovi je to srdecne jedno, jestli je to tesne po jidle, nebo dve hodiny, jestli ma v sobe zeleninu nebo mliko, jestli je prikurtovany v lehatku, lezi nebo se plazi. Verim, ze se mu to srovna. Jen tedy nevim, jestli jsem pripravena na trapas, v patek se mam jit podivat do prace, a preci jen ja jsem zvykla byt imrvere poblita, ale co nas pan reditel :mrgreen:. Asi Misana nevyndam z satku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
8.7.13 09:38

Ahoj holky! :-)

@Eva 13 Teda Filípek je šikulka!! @ebirka To naše Zůza je na tom teda asi jako Mišan.. :D Taky když se od kolínek odrazí, tak to brzdí hlavou.. :D Takže když se chce někam dostat, tak si tam docouvá a otočí se…jako v otáčení kolem svý osy je celkem přebornice… :D

Jej, tak to ti nezávidím ten reflux, ale to se snad brzo srovná… Zůza občas blinká, ale většinou je to po mlíku…když se přepije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.7.13 09:52

Jiří blindí jako Míšan, kdykoli a počemkoli :roll: mlíko alepoň v menší míře uschlo, ale když se to promíchá s meruňkou nebo mrkví, tak už to neschovám :lol: :cert:
U nás teď v pohybu trochu zásek, stále dva zuby, leze, obchází nábytek, ale je fakt, že už tolik nepadá, je opatrnější. Asi týden už silně převažuje sed nad šikmým sedem :dance: Dneska jdem na 8.měsícní prohlídku, tak jsem zvědavá kolik navážíme 8) přijde mi, že nakynul :lol: A začal mnohem víc povídat, z toho mám fakt radost :* Už kojím jen ráno, večr a v noci, před den už jen příkrmy a čaj/voda. V noci jsem jednu dobu už taky nekojila, ale pak přišli ty vedra a já se bála aby nebyl dehydrovanej, protože čaje mi zas tolik nevypije, tak jsem povolila až zas kojím 2×-3× za noc :roll: kozomil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.7.13 10:06

Ahoj holky, tak hlásíme první zub - jednička vlevo dole, Tom už se sám taky postaví u opory, leze jak tryskomyš, kecá mu to :-) no šílené pokroky, Sunar baští hezky, dáváme ráno a večer. No, pomalu už začínáme přemýšlet nad oslavou roku, co? nějak se nám to blíží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
8.7.13 10:28

Teda holky, vy máte ale šikulky!!!to ta moje lázeňačka ani nepéruje, natož aby lezla či si stoupla… :roll: no aspoň že už jí taky lezou zoubky…min. týden hned dva :)
no a naštěstí teda neblindí, neblinkala ano jako mimino, tak jsem ráda…to musí být fakt nepříjemný…
jo a už jsem double „babička“, synovi od přítele se narodila holčička - si říkám, že to už není ani možný, že Kačka byla taky taková malinkatá..jak píše třešinka, za chvíli tu máme 1.rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
8.7.13 12:53

@Amália jee zpriznena duse :-) my taky minuly tyden dva zuby a jinak pohoda leharo, co by se namahala k naky akci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
8.7.13 13:15

@Amália @Kauree U nás taky pohoda, leháro ;). Max občas hopne na kolena, ale jinak plazením vpřed :jazyk:. Zuba dva dole, už 2 měsíce a další v nedohlednu.
@ebirka Blinkací dítě máme taky, taktéž stále převlékám. když po sobě vytře co ublinkne cestou, atd. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
8.7.13 14:03

Tak v noci kojim 2-4 krat, jak kdy. Obcas mu staci i dudlik, na vodu ho moc zvykat nechci, protoze ho nerada naucila te „nocni zizni“, Lena to taky po roce zvladla a ted spi celou noc bez buzeni na piti. Jsem v tomto dost paranoidni, protoze nase Lena je desna konzerva a jakmile se neco nauci, tak v tom jede a dost tezko se ji vysvetluje, ze je to jinak.

Tak to mne Misan tu vodu pije celkem dost, jenze je problem, ze jakmile se napije nejak vic, tak to hned leti ven a ja vlastne ani nevim, kolik v nem zustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí