Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
10.9.13 14:35

@Blešík take jsem se bala UM, ze bude mala pekne pribyvat a neni to tak, po MM to bylo horsi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4684
10.9.13 22:19

Jo tak ta moje prťavka po UM přibrala, MM jí nestačilo, ale holt měla svojí hlavu a dva měsíce se ho držela jak umanutá, tak když si dala říct a začla pít UM, tak s váhou vystřelila nahoru. je to teď pěkná baculka, ale spolehám na to, že když se konečně začla hemžit po bytě, tak to vyhemží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.9.13 14:16

@Kauree jj, Anetka leze a beha okolo nabytku ostosest ;-), tak toho urcite hodne spali. Ted ma rymu, tak nema moc chut papat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
11.9.13 16:33

Naši přibrali hrozně po Sunaru.. pak jsme přešli na Hami a maximální spokojenost..
od včera mají oba teploty a Kuba chrble :zed: :zed: :zed: posr… počasí
ve školce jich je půlka. bojím se, aby nebyli nemocní.. příští týden mi má přijet sestřenka žijící v Mexiku a strašně se na ni těším.. má 16ti měsíční holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.9.13 19:24

Někde jsem vyčetla, že sunar je prý nejsladší UM :nevim: očumovala jsem tu diskuze jak se malej odstavil abych nekupovala úplně zajíce v pytli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.9.13 19:40

@Blešík je pravda, za byl sladky, ted jsou koupila nejake mleko v Nemecku a to sladke neni vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
11.9.13 19:43

My jsme teda na sunaru od 6.měsíce…a jak jsem psala, tak malá přibrala za poslední 2 měsíce jen 80g…te´d má 9kg a 74cm…tak nevím…asi jak komu to sedne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.9.13 19:48

Docela mě ta sladkost překvapila i u kaší. Kamarádka mi furt vychvalovala sunarku, jak se jim po ní může kluk utlouct, koupila jsem na zkoušku medovou a byla sladká jak cecek, to se nedalo. Kupuju babylove z DMka, neochucenou a na krabici píšou, že je nedoslazovaná tak snad :nevim: i když dneska těžko něčemu stopro věřit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.9.13 19:51

@Amália jasný, každýmu sedne něco jinýho, já měla evidentně tučnější mlíko než kupuju UM :mrgreen: navíc teď už se přeci jen děti víc hejbaj než dřív. U nás teda od 7.měsíce v pohybu žádná extra změna, ale nabírá pomalejc. Díky bohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.9.13 19:55

Je pravda ze mam i kasi z Nemecka a take neni sladka, ale je chutna, musim kouknout na slozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
11.9.13 20:11

@Blešík jojo, taky si myslím, že to kojení u nás bylo výživnější :) naštěstí se z toho vytáhla a fakt to „vyběhala-vyplazila“…
my dnes byly na kontrole na rehabce, nemusíme pokračovat ve vojtovce :dance:
Dr.byla spokojená, i když malá uleze jen kousek, tak se staví a to prý zatím k jejímu věku stačí a i na to prý je čas…na kontrolu máme přijít až bude chodit, aby zjistili styl a držení těla a je prý jedno, jestli to bude za měsíc nebo za tři, tak jsem ráda…no a chodítko samozřejmě neee, což s tím souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
11.9.13 21:38

Tak ja nemam moc porovnani MM x UM, ale posledni mesice pribirani i po MM rapidne zpomalilo. Ze by mi klesla kvalita? :mrgreen: Ale jak pisete, jak se deti vic pohybuji, vic se o neco zajimaji, vic se vztekaji,…, k tomu potrebuji energii a tak si ji berou ze zasob.
Z jineho soudku, minuly tyden jsem mladochovi objednala Dadoos capacky, aby mu to tolik na te plovoucce neklouzalo (btw. u Leni jsem se priklonila na stranu sveta, co se tyce vhodnosti jakych bot a jsem priznivcem samozpevneni nohy a ne pres botu, ale to jen odbocka). Zmerila jsem mu nozku, namerila 12,1 cm a objednala velikost 20/21 a sice 13 cm. Vcera dorazily, jsou paradni, ale Misanovi skokove vyrostla nozka a jsou mu akorat. :zed: Zmerila jsem mu tedy nohu znovu a ma 12,8 cm. Capky mi bez problemu vymeni, ufff. Za chvili bude mit nohu vetsi nez segra. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.9.13 22:10

:lol: :lol: u nás to bylo s botama to samé, během měsíce skoro cenťák. Do teď jsem dávala jen capáčky, doma má jen ponožky, ale na ven jsem mu už pořídila botky, jsou to teda spíš bačkory, ale na těch pár kroků za ruku to stačí. S pořádnýma botama počkám až bude chodit sám. Do kočáru to zatím stačí a nehodlám riskovat, že mu zas poskočí noha a budu kupovat nový zimní ještě než začne zima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
7.10.13 14:44

Nazdarek holky, tady je mrtvolno :mrgreen: a pritom je za spoustou z vas uz premiova oslava narozenin. Tedy Misanovi se to zatim blizi, ja mam hlavu v pejru z toho, cim ho obdarujeme, protoze hracek tu mame, ze bychom hrackove zabezpecili nekolik materskych skolek. Pomalu planuju terminy oslav, aby si to synacek trochu uzil :). Jinak u nas hot news, pote co se posledni tydny v noci budil 4-5 krat a nemelo to tendenci ke zlepsovani, spis naopak, tak jsem mu dneska ve 3 rano vrazila flasku, kterou vyzahl a chrapal do 8. hod. Ze ja to neudelala uz driv, mohla jsem se aspon trochu vyspat :zed:. Takze stav je ted takovy, ze stale kojim, ale jak se vzbudi po pulnoci, dostane flasku. Uvidim, jake to bude mit vysledky a nasledky, mozna prijdu o mliko, ale tim se ted uz netrapim. Jsem taky jen clovek s jednemi nervy a ty ted dostavali pekne zabrat. A jak se mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.10.13 17:46

Ahoj, my oslavu teprve planujeme, ale uz mame zamluveny dortik a vymyslime darecky. Uz se tesime a zaroven me desi, jak moc ten cas leti. U nas se v noci vstava jednou max dvakrat. Uz vic jak dva mesice nekojime, tak jak se culila Anet na prso, tak ted se culi na flasku s UM.
Ted jsme meli obdobi rymy, nejdriv ji mela mala, manzel, pak ja. 14dni jsem ji z toho dostavala a za dalsich 14 dni jsem rymu pritahla ja a mala ji chytla, trochu i s kaslikem, ale nastesti ho nema jako ja a uz je celkem ok.
Chodime plavat, mala je flegmous, co se bude namahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí