Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Eva 13
Evi, diky. My pouzivame oranzovy, absolutne tedy nevim proc, proste ho chlap donesl dom. Zkusim se podivat na rozdily.
Uz jsi taky s UM zacala nebo porad cekas na zlepseni? Ja musim rict, ze noci jsou ted nachlup stejny, v pulnoci nakojim, v pul treti se vzbudi, dostane 150 ml Sunaru a chrni min. 4 hod. v kuse, pak ho zase kojim. Jsem rada, ze mu nechybi to prsodudlani, tomu jsem se chtela vyhnout. Kamaradka takhle odstavovala kluka ve dvou letech a nebylo to v klidu.
@ebirka píše:
@Eva 13
Evi, diky. My pouzivame oranzovy, absolutne tedy nevim proc, proste ho chlap donesl dom. Zkusim se podivat na rozdily.
Uz jsi taky s UM zacala nebo porad cekas na zlepseni? Ja musim rict, ze noci jsou ted nachlup stejny, v pulnoci nakojim, v pul treti se vzbudi, dostane 150 ml Sunaru a chrni min. 4 hod. v kuse, pak ho zase kojim. Jsem rada, ze mu nechybi to prsodudlani, tomu jsem se chtela vyhnout. Kamaradka takhle odstavovala kluka ve dvou letech a nebylo to v klidu.
Evi, nezačala jsem, čekám na příští týden, Honzík jede na školu v př. tak ho chci nechat brečet a odvyknout nočnímu buzení, už se nemůžu dočkat, dnes zas 8×
už počítám dny
snad to dobře dopadne a pochopí, že v noci se chrní ![]()
Super, že je u vás klid, co Léňa? ![]()
@ebirka
Omlouvam se, ze vstupuju do diskuze, ale koukam sem uz od zacatku, taky jsem otehotnela v unoru 2012 a ted prave resim prvni narozky a rovnou Vanoce. A tak me prave zaujal tvuj napad na darek s drevenyma hrackama. Mam je rada a ta sada vypada moc pekne, jen me napadlo, jestli to neobsahuje nejake male casti? Jestli jsem spravne pochopila, budes to kupovat Misankovi? Diky moc a snad se nezlobite, ze jsem sem tak vpadla ![]()
@rimnacka
vitej mezi nas
. Jojo, koupila jsem to primarne pro Misana.
Ale vim, jak to dopadne, bude tu stejne bitka. Jeste jsem tu krabici neotevrela, prisla tento tyden a nemela jsem cas, ale dneska se na to chystam, napisu, jak je to s velikosti.
@ebirka
Diky moc. Tak hracek tam je dost, snad si ditka vyberou ![]()
@rimnacka
toz jsem to rozbalila a jsem nadsena, je to opravdu moc hezke, je toho spousta, vypada to kvalitne a udela to spoustu radosti. Myslim, ze k uduseni tam nic neni, ale samozrejme je tam alibisticky napsany „hracka je doporucena pro deti od 3 let“. Ja kdyz se kouknu, s cim si Misan uz hraje, tak toto mi neprijde nijak zavadny. Kdybys chtela neco primo zmerit, tak napis, neni problem.
@ebirka
To je super, tak to asi objedname taky. Ne, nic nemer, staci mi, co pises. Ja jsem se tam prave nedocetla, pro jak stare deti to je, ale moc se mi to libi
Moc diky a at se to detem líbi ![]()
My objednavali interaktivni kostku, Anet si s ni hraje v herne pred plavanim, tak uvidime.
@Bambinka1
jj, to je dobra vec
, mame 2
. Holt prvni dite vsechno vyzobe a pak je dost narocne vymyslet neco pro druhe
.
Ahoj holky, tak od středy v noci vůbec nekojím, Filip první noc brečel skoro 2 hodiny pak hodinu spal a nanovo řev…
Další noc a do dneška noci jsou skoro stejné, dám dudlíka a spí dál.
Ještě bych chtěla, aby pochpil, že se spí celou noc i bez dudana…
Je to úleva
jo a taky se dostavila dnes první MS od porodu.. ![]()
Sakra proč já to slabě dotala při plném kojení už ve 4měsících kluka
![]()
@Eva 13
Evi, gratuluju k tomu nocnimu uspechu. Kdyby Misan nemel rymu (tu pro chlapy strasnou nemoc), tak uz jsem se k tomu dostala taky. Ted kojim prumerne dvakrat, flasku dostane, kdyz se zacne budit po min nez 2 hod.
A k menstruaci, po prvnim porodu jsem ji dostala za 3 mes. v plnem kojeni, ted asi po 6 mes. (nevim, nejak mi to splyva). Spis me trapi, ze jsem zvykla na periodu 28 dni + hodina
a ted je to tedy dost nepravidelny 24 - 38 dni, to fakt nekdy trnu. ![]()
Tak ja patrila mezi ty stastnejsi prvni MS jsem dostala cca 2-3tydny po tom, co jsem prestala kojit.