Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
24.12.13 15:33

Evicky vs nej ke svatecku :kytka:

Krasne Vanoce vsem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.12.13 10:31

:mavam: :mavam: děkuji za přání k svátku :kytka:
@ebirka dodatečně také vše nej :hug:

Holky, krásné vánoce, já se včera ke compu nedostala :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
25.12.13 12:32

Holky, děkuju za přání, potěšilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
25.12.13 12:40

Ještě přidám hlášení:). Tak během 2 týdnů Míšanovi vylezly 4 stoličky, prodal to tedy fest, byl protivka, moc nejedl, pořád kadil, zadek jak pavián, ale už je to snad za námi. Budeme tedy vyčkávat špičáky :). Od října Míšan kašle, už jsem z toho na palici, rýmu má průhlednou, padá mu do krku. Nemůžu s ním ven, protože se mu to vždycky zhorší. Doma mi to dávají děti dost sežrat, můžou se nudou ukousat a já už fakt nevím, čím bych je zabavila. Teď nás z nudy vytrhly Vánoce. Pořád věřím v lepší zítřky. :) Na začátek února je objednaný na urologii, už jsem smířená s tím, že operace ho nemine. Jinak je Míšan šikula, dělá mi jen radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
29.12.13 19:27

Cauky holky, potrebuju poradit od zkusenych mamin, mala uz ma druhy den teploty okolo 38,8-39,2 v zadecku bez odectu..ma rymu a je nastydla… Mam jit zitra k doktorce? Nebo jeste zkusit srazet teplotu a vydrzet? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
29.12.13 19:30

Jen jeste dodam, ze po nurofenu ji to vzdycky spadne…v noci jsem ji ho dala ve 2 a bez teoloty byla do obeda… Ted odpo to bylo teda horsi..porad nad 38… Tezky ji udrzet v klidu… Hraje si celkem normalne.. Jen to ma videt na ocich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
29.12.13 21:57

S teplotou 3 dny vyčkat, co se z toho vyvrbí, když jiné závažnější příznaky nemá. Evidentně to bude k nachlazení. Teplotu do 38,5 (po odečtu) bych ani nesrážela. Nechat tělíčko se s tím vypořádat samo. Třeba by pak chtěla i víc spát. K večeru teplota vylítne, to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
29.12.13 22:36

@Sisinka04
podotýkám, jsem nesrážeč. Míšan měl na Štěpána 40 st. horečku, to jsem vyměkla a vyprosila u sousedky sirup, srazil to o půl stupně, já byla spokojená, do rána byl bez teploty. Stejnou zkušenost mám i s holkou, nesrážení = rychlejší uzdravení.
Ale k dotazu, souhlasím s @hanika, 3 dny vyčkat je rozumné. Vypadá to na virozu, teď to lítá všude. Ale Zuzi, pokud budeš cítit, že pro svůj klid potřebuješ názor doktora, tak tam zítra jdi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
29.12.13 22:51

@Sisinka04
já bych se rozhodla podle toho, jak bude vypadat ráno. vzhledem k tomu, že tam zřejmě dva dny pak doktorka nebude, tak bych při pochybnostech spíš šla. jinak bych počkala, jestli se to bude lepšit. určitě bych šla, pokud by to jeden den kleslo a pak znovu vylezlo.
já jsem naopak srab kvůli febrilním křečím, takže já nad 38 srážím prakticky vždycky ze začátku nemoci, když už je klesající tendence (malá trpí taky na čtyřicítky) a dostane se k 38, tak srážím jen na noc, aby se vyspala a nebo když to přes den ještě vyleze k 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
31.12.13 20:52

Hezky Novy rok 2014 prejeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
31.12.13 20:53

Holky tak nakonec sesta nemoc… Tak snad to pro me nic neznamena. Stastny novy rok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.12.13 20:55

Taktéž přejeme šťastný Nový rok :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
31.12.13 22:22
@Sisinka04 píše:
Holky tak nakonec sesta nemoc… Tak snad to pro me nic neznamena. Stastny novy rok!

z toho co jsem slyšela, tak by šestá neměla vadit, blbě je prý pátá nemoc a těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
31.12.13 22:41
@Sisinka04 píše:
Holky tak nakonec sesta nemoc… Tak snad to pro me nic neznamena. Stastny novy rok!

Starsi mela sestou, kdyz jsem byla na konci druhyho tehotenstvi, a nevadilo to, ptala jsem se i v poradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
31.12.13 23:38

Diky holky, taky jsem cetla, ze by to vadit nemelo a rekla mi to i detska doktorka, tak snad to bude ok. Za 14 dni me ceka prvni screening, tak se tesim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí