Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ebirka diky Evi, tak jeste screening ve stredu, aby byl ok a pak uz budu uplne klidna.:)
@Sisinka04 píše:
Holky, tak hodnoty byly predtim ovlivneny jen tou virozou co jsem mela a odbery z patku uz uplne cisty! Takze parada! Mam radost!!
Zuzko, super, jsem moc ráda
![]()
@Sisinka04
no paráda. S tím klidem jsem si to u prvního říkala taky. Nejdřív přežít ten 12tt, pak screening, pak velký utz, pak aby byl už ten hraniční 24tt, pak ať alespoň 30tt aby nebyl prcek moc malej a ve finále tam smrděl ještě 42tt
kdyby to člověk věděl předem ![]()
Holky díky moc!! ![]()
A jak se máte? Co prckové? Zůza už pěkně běhá, povídá…je s ní sranda… Je i docela samostatná, což teď docela oceňuju..
No a učíme se na nočník a celkem už to chápe, jen někdy na to nemá čas.. ![]()
U nás nočník stále nepochopen
Jinak pohoda, je hezký jak už plno věcem rozumí. Kdyby se občas nevztekal tak je milionovej
Hlavně se zlepšilo spaní. Sice furt ješte jedna noční mléčná pauza, ale jinak od 8 do cca 8 chrní. Dlabe jak protrženej a už má skoro 12kilo ![]()
@Blešík Jééé, ten je krásnej..
A teda velikej!
Zůza má něco málo přes 9..
Ale není jedlík no..
A usíná kolem půl 8…jednou se budí na mlíko a vstáváme v půl 7… Ale začla mi krásně spát přes den, kolem poledne dá tak 2hoďky..krááása! ![]()
@Blešík
to je kus chlapa
. Míšan má kolem 11 kg. Nevím, už jsem ho dlouho nevážila. Měl teď období, kdy moc nejedl, rostly mu 4 stoličky najednou, tak se ani nedivím, už je to lepší. S nočníkem 3 neděle pauzíroval, nechtěl ho ani vidět, od včera zase spolupracuje
. Ale nehrotím to, nenechávám ho tu běhat bez plíny, je zima, do léta času dost a když se kouknu na Léňu tak i do dalšího léta času dost
, ta mi dává takový lekce trpělivosti, o těch se mi ani nezdálo. Míšan usíná v půl osmý, ráno vstávačka mezi sedmou a osmou, v noci 1-2 krát kojím. Přes den si dává 1-2 hod. šlofíka. Běhá o 106, všude leze, je zvědavý jak opice, nechá si už i něco vysvětlit, ale taky dokáže dát najevo názor opačný
. Užívám si ho, je to zlato.
Zůza se děsně vzteká, když se jí něco nelíbí…normálně sebou flákne o zem a buší rukama a kope nohama… Fakt amoky má.. ![]()
Chá, u nás taky vztekání, je jak z gumy, lehne na zem a ječí. Už mi to udělal jednou před krámem, měla jsem chuť ho tam nechat ![]()
Jojo, vztekání u nás už taky probíhá, lehne na zem buší rukama, kope nohama a točí se přitom dokolečka. Holky, bude hůř.
Toto je slabý odvárek toho, co nás čeká cca za rok. ![]()
@Sisinka04
hloupost, to je naprosto normální vývoj, oni ještě neumí pracovat se svými emocemi, to se všechno musí naučit. Když se mlaďoch vzteká, tak ho v tom nepodporuju, neutěšuju, nechám ho být, ať si to prožije a život jde dál. Upřímně, mně je to k smíchu, když ho vidím se válet na té zemi, ale raději se otočím, aby mě neviděl se smát.
Jo a holky dotaz, koupily už jste dětem zimní boty? Já jsem pořád váhala, zima nikde, tak jsem nakonec Míšanovi koupila celoročky Superfity. Jeho první boty mají velikost 23
, má obr „hnátu“. ![]()