Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3439
13.1.14 16:21

@Sisinka04
mam radost s Tebou :hug:. Diky za dobre zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.1.14 16:33

@ebirka diky Evi, tak jeste screening ve stredu, aby byl ok a pak uz budu uplne klidna.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
13.1.14 18:05
@Sisinka04 píše:
Holky, tak hodnoty byly predtim ovlivneny jen tou virozou co jsem mela a odbery z patku uz uplne cisty! Takze parada! Mam radost!! :-)

Zuzko, super, jsem moc ráda :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
13.1.14 18:05

@Sisinka04 :palec: no paráda. S tím klidem jsem si to u prvního říkala taky. Nejdřív přežít ten 12tt, pak screening, pak velký utz, pak aby byl už ten hraniční 24tt, pak ať alespoň 30tt aby nebyl prcek moc malej a ve finále tam smrděl ještě 42tt :mrgreen: kdyby to člověk věděl předem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.1.14 19:15

@Sisinka04 super zpravy, gratulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.1.14 19:36

Holky díky moc!! :-)

A jak se máte? Co prckové? Zůza už pěkně běhá, povídá…je s ní sranda… Je i docela samostatná, což teď docela oceňuju.. :-) No a učíme se na nočník a celkem už to chápe, jen někdy na to nemá čas.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
13.1.14 19:50

U nás nočník stále nepochopen :roll: Jinak pohoda, je hezký jak už plno věcem rozumí. Kdyby se občas nevztekal tak je milionovej :* Hlavně se zlepšilo spaní. Sice furt ješte jedna noční mléčná pauza, ale jinak od 8 do cca 8 chrní. Dlabe jak protrženej a už má skoro 12kilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.1.14 19:54

@Blešík Jééé, ten je krásnej.. :) A teda velikej! :-) Zůza má něco málo přes 9.. :-) Ale není jedlík no.. :-) A usíná kolem půl 8…jednou se budí na mlíko a vstáváme v půl 7… Ale začla mi krásně spát přes den, kolem poledne dá tak 2hoďky..krááása! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
13.1.14 20:28

@Blešík
to je kus chlapa :potlesk: :palec:. Míšan má kolem 11 kg. Nevím, už jsem ho dlouho nevážila. Měl teď období, kdy moc nejedl, rostly mu 4 stoličky najednou, tak se ani nedivím, už je to lepší. S nočníkem 3 neděle pauzíroval, nechtěl ho ani vidět, od včera zase spolupracuje :). Ale nehrotím to, nenechávám ho tu běhat bez plíny, je zima, do léta času dost a když se kouknu na Léňu tak i do dalšího léta času dost :lol:, ta mi dává takový lekce trpělivosti, o těch se mi ani nezdálo. Míšan usíná v půl osmý, ráno vstávačka mezi sedmou a osmou, v noci 1-2 krát kojím. Přes den si dává 1-2 hod. šlofíka. Běhá o 106, všude leze, je zvědavý jak opice, nechá si už i něco vysvětlit, ale taky dokáže dát najevo názor opačný :lol:. Užívám si ho, je to zlato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.1.14 20:33

Zůza se děsně vzteká, když se jí něco nelíbí…normálně sebou flákne o zem a buší rukama a kope nohama… Fakt amoky má.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
13.1.14 20:34

Chá, u nás taky vztekání, je jak z gumy, lehne na zem a ječí. Už mi to udělal jednou před krámem, měla jsem chuť ho tam nechat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
13.1.14 20:44

Jojo, vztekání u nás už taky probíhá, lehne na zem buší rukama, kope nohama a točí se přitom dokolečka. Holky, bude hůř. :mrgreen: Toto je slabý odvárek toho, co nás čeká cca za rok. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.1.14 20:49

@Blešík :potlesk: :mrgreen:

@ebirka Nestraš! Manžel má pocit, že je to moje chyba, že prý jí nevychovávám… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
13.1.14 21:12

@Sisinka04
hloupost, to je naprosto normální vývoj, oni ještě neumí pracovat se svými emocemi, to se všechno musí naučit. Když se mlaďoch vzteká, tak ho v tom nepodporuju, neutěšuju, nechám ho být, ať si to prožije a život jde dál. Upřímně, mně je to k smíchu, když ho vidím se válet na té zemi, ale raději se otočím, aby mě neviděl se smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
13.1.14 21:18

Jo a holky dotaz, koupily už jste dětem zimní boty? Já jsem pořád váhala, zima nikde, tak jsem nakonec Míšanovi koupila celoročky Superfity. Jeho první boty mají velikost 23 :mrgreen:, má obr „hnátu“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí