Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
31.10.13 20:24
@elunaj píše:
Mě na nočníku nechtějí ani posedět.. Verča ta řve jako bych ji vraždila.. lumpice jedna… včera spadla hlavou na topení a má tam bouli.. manžel přišel z práce a říká: no je to vidět, že je to čertice ;) ;) Luky je šílenec. nezastaví se před ničím.. leze kam to jde. na knihovnu, manželovi na stůl s PC, a shazuje na co přijde. minulý týden shodil LCD i s DVD, a ostatní elektronikou co tam byla..
ale jsou zlatí.. úplně jiní než Kubík.. ten se už konečně naučil R, tak jsem strašně ráda… vzhledem k tomu, že je předškolák 8o 8o 8o nechápu, jak to rychle uteklo…a co Vánoce holky??? už máte nakoupeno??? já se přiznávám dobrovolně- nemám NIC

Ty bláho, to musí být doma rušno :hug:
Vánoce taky zatím neřeším, času dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.10.13 20:26
@ebirka píše:
@Eva 13
Evi, Míšan taky soplí, už 2 týdny. Prostě rýmička :zed:, padá mu to do krku a kašle, teplotu nemá. Doktorka ho poslechla na té roční prohlídce, je čistej, jinak bych s tím asi ani nešla. Do toho mu rostou čtyřky, protivnej je jak činže. Přes den spí 20 minut. Když sečtu únavu s nespání, protivnost z rýmy a z bolesti zubů, tak jsou to minuty, kdy je spokojený. Už aby aspoň ty zuby zatracený vylezly. :)

Je toho teď všude mraky a taky řádí opět sračka-blička…
Já k dr. nešla, ještě by chytil další bacil, ten co má nám stačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
31.10.13 22:10

No z obýváku máme hernu přizpůsobenou dětem.. dokonce i bez konferáku neb z něj měli prolézačku.. a vzhledem k tomu, že vrch byl skleněný, jsem se bála.. tak šel na půdu :roll: knihovnu máme nafutrovanou, aby knížky nešly vytáhnout… ze sedačky sundaný potah protože po něm lozily nahoru.. ohrádka rozmontovaná a schovaná na stromek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
4.11.13 11:08

Ahojda holky, dloooho jsem tu nebyla, tak čtu jen poslední příspěvky, moc vás zdravím a přeju batolátkům vše nej k roku. Roční prohlídka cca 11 kila, chodí, hlavně když má něco v ruce, tak chodí, zubů má 8, u zubaře jsme byli v jeho 11 m, když jsme byla na prevenci já, mám Mirenu, takže menses nemám, ani nešpiním, prostě pohoda. V obýváku máme taky vozový parku, autíčka všude :-) krásně kecá, ukazuje a říká TIRák, Tatra, čičí, bafbaf, pápá, paci, posílá pusu, dělá halo, trsá na hudbu, je moc šikovný, ale je taky dost vzteklý, což mě dost mrzí. spíme celou noc, od osmi do pěti, kdy dáváme Sunar a pak usne do sedmi, přes den spí ještě dvakrát. minulý táden měl horečku, až 39,5, vůbec nereagoval na analgetika, mazec, druhý den nic až večer 38 a pak už nic. byla sem dost hotová, chudinka, a jak to ani nereagovalo, hrůza, ale už dobrý, tak snad. ať jste všichni zdraví a v poho. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
8.11.13 09:46

Ahoj holky, hlásím, že Míšan začal minulý týden chodit. Je to sranda pozorovat ten nejistý krok alá 3 promile :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
8.11.13 10:01

Tak to je sikula!!! Zuza zatim jen obchazi nabytek..ale to uz je rychlost..vylozene neustale obiha stolek v obyvaku..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
8.11.13 10:15

Sikulka, kazdym dne mu to pujde lip a lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
8.11.13 10:47

@Bambinka1
nebo hůř a hůř :lol:, jak se to vezme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
8.11.13 11:02

@ebirka naprosta pravda, Anne se dobiva do kocarku, jidelni zidlicky, snazi se lezt pres gauc na komodu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.11.13 18:04

Ahojky holky, jak se mate? U nas stale cekame na prvni samostatne krucky…je nam cerstve 13 mesicu… No a vcera jsem objevila // na testu..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
15.11.13 18:09

@Sisinka04 Jéé, velká gratulace :potlesk: :potlesk: jak dlouho jste to zkoušeli? chcem na to vlítnout na jaře a já ač se nechci rouhat doufám, že to nebude hned na první dobrou, furt se na to necítím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
15.11.13 18:36

@Sisinka04 gratuluji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
15.11.13 18:41

@Sisinka04
gratuluju :hug:, tak to budeš mít stejný rozestup jako my :), hlavně ať je všechno v pořádku.
Tak Míšan už je turista :lol:, je to legrace ho sledovat, jak trénuje otočky, vstávačky, zatáčky,… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
15.11.13 18:43

@Blešík
do jara je dlooooouhá doba, už příští měsíc se můžeš cítit jinak…vlastní zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
15.11.13 19:16

@ebirka kéž by :think: ale máš pravdu, že je to přeci jen ještě doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie