Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@neznama2507
myslet si můžeme cokoli. Počkej týden, klidně dva a pak si udělej test, buď do té doby dostaneš menstruaci a ušetříš za test nebo Ti test vyjde jednoznačně pozitivní bez žádných duchů. Bohužel lepší radu nemám, věstecká koule mi ještě nedorazila. ![]()
@ebirka ted jsem byla v kaufaci a myslela jsem, ze jsem nekde zapomnela plice, samozrejme nase lekarna nezklamala, to co potrebuji nemaji a teprve objednaji. Nevim co me popadlo lezt do kaufuve ctvrtek, kdyz zacinaji akce, duchodce na duchodci. Potrebovala jem pra Anne pastu a zeleninu.
Holky, selhala jsem jako matka.
Ve středu jsem byla s mlaďochem na 18 měsíční prohlídce a říkám doktorce, že si nepřeju očkování, že Míšan není 100% zdravý, že mu teče z nosu, v noci kašle. Prohlídla ho a řekla, že zdravý je. A že jsou teď v jejím obvodu 3 děti s černým kašlem a blablablabla. Říkám jí, mám strach z očkování resp. následků, když není úplně zdravý. Reakce, je to Vaše věc, ale když to chytí, bude to mít v plný parádě, víte Vy, co to je vlastně černý kašel? Jaká je to hrůza? a blablablabla. V hlavě mi to šrotovalo, tekly mi čůrky potu po zádech, koukala jsem na to své veselé, zdravé dítě. A musela se rozhodnout. Tak mu to píchla. A prý že Priorix za 14 dní
. To jsem velice rázně řekla, v žádným případě, že mě tam nikdo neuvidí, že musím rozdýchat tu hexu. Když asi doktorka viděla mé zoufalství, opatrně souhlasila, že mi v září zavolají a domluvíme se. V čekárně mi tekly slzy nad mým selháním. Neubránila jsem to. Míšan to zatím naštěstí snáší dobře. Ufff.
@ebirka to bych neviděla jako selhání a když je zdravej tak stejně byste to jednou naočkovali, nebuď smutná
ale 14dní po hexe priorix, to bych jí teda hnala babu. Tchán byl v týdnu na tetanovce, měl z toho 3dny teplotu, zimnici, úděsnou bolest svalů a to je to 50ti letech velkej chlap, to teprve to prtě ![]()
@ebirka Neboj, bude to v pohode. Ja se ted ty 4.hexy taky hodne bala a nakonec uplne v pohode a reakce zadna..:) Misan je velkej chlap a zvladne to v pohode..:)
@Blešík @Sisinka04
holky, děkuju.
Reakce zatím žádná, takže snad už můžu říct, že to bude v pohodě. Víte, já jsem byla špatná z toho, že jsem nedokázala ubránit svůj názor. Mám toho v poslední době na sobě naloženo moc a batoh na zádech mi těžkne, toto nepřidalo. Ale zaplaťbůh to dopadlo dobře. Děkuju. ![]()
@ebirka píše:
Holky, selhala jsem jako matka.Ve středu jsem byla s mlaďochem na 18 měsíční prohlídce a říkám doktorce, že si nepřeju očkování, že Míšan není 100% zdravý, že mu teče z nosu, v noci kašle. Prohlídla ho a řekla, že zdravý je. A že jsou teď v jejím obvodu 3 děti s černým kašlem a blablablabla. Říkám jí, mám strach z očkování resp. následků, když není úplně zdravý. Reakce, je to Vaše věc, ale když to chytí, bude to mít v plný parádě, víte Vy, co to je vlastně černý kašel? Jaká je to hrůza? a blablablabla. V hlavě mi to šrotovalo, tekly mi čůrky potu po zádech, koukala jsem na to své veselé, zdravé dítě. A musela se rozhodnout. Tak mu to píchla. A prý že Priorix za 14 dní
![]()
![]()
. To jsem velice rázně řekla, v žádným případě, že mě tam nikdo neuvidí, že musím rozdýchat tu hexu. Když asi doktorka viděla mé zoufalství, opatrně souhlasila, že mi v září zavolají a domluvíme se. V čekárně mi tekly slzy nad mým selháním. Neubránila jsem to. Míšan to zatím naštěstí snáší dobře. Ufff.
Evi, ahoj
byli jsme pryč…taky bych to nebrala jako selhání, hlavní je, že je v pořádku ![]()
@Eva 13 Jeee, ty mas krasnou profilovku… Kluci jsou fesaci!!:)
Ahoj. Chtela jsem se zeptat zda mate nekdo zkusenos. JSEM v patem tydnu 7.5. Jdu na lrev a vcera jsem zacala upllne slaboulince ale opravdu jen malinko spinit. Nic me neboli. Cetla jsem ze je to na zacatku celkem caste. mate nekdo zkusenost?
@neznama2507 píše:
Ahoj. Chtela jsem se zeptat zda mate nekdo zkusenos. JSEM v patem tydnu 7.5. Jdu na lrev a vcera jsem zacala upllne slaboulince ale opravdu jen malinko spinit. Nic me neboli. Cetla jsem ze je to na zacatku celkem caste. mate nekdo zkusenost?
@neznama2507 ahoj, vůbec nic to nemusí znamenat. Je to asi zahnizďování a to se stává.
Kdyby se to zhoršilo, jeď na pohotovost.
Držím palce ![]()
@Eva 13 @Bambinka1
Holky, děkuju.
Evi, máš opravdu krásnou profilovku. Taková fotka se mi podařit prostě nemůže. Léňa je silně nekontaktní dítě a bráchu takto neobejme. Ale jinak se mají rádi, to jo. ![]()
@ebirka @Sisinka04 Holky díky, kluci se objímají zase pořád
![]()
Evi, co Míšan, dobrý??
@Eva 13
Míšan dobrý, zvýšená teplota, rýma a brutální noční kašel. Ale horečky se nekonaly, tak fajn.
Evi, já se vždycky musím smát, když mi nějaká těhule řekne, že chce holčičku, protože ty jsou mazlivý a hodný. Chachachá. U nás naprosto naopak. Léňa prožívá svou první pubertu „nechci, nebudu, nekoukej na mě“
, z toho objímání fakt nekouká. ![]()
@ebirka píše:
@Eva 13
Míšan dobrý, zvýšená teplota, rýma a brutální noční kašel. Ale horečky se nekonaly, tak fajn.Evi, já se vždycky musím smát, když mi nějaká těhule řekne, že chce holčičku, protože ty jsou mazlivý a hodný. Chachachá. U nás naprosto naopak. Léňa prožívá svou první pubertu „nechci, nebudu, nekoukej na mě“, z toho objímání fakt nekouká.
Ad Míšan: super ![]()
Evi, a nejde ani k tátovi? My jsme 3 sestry a všechny jsme od mala tíhly k tátovi, až teď co máme děti se to otočilo a máme všechny mnohem blíž k mámě.
Jo a mý kluci jsou naštěstí oba mazlíkové.
Ty si to taky určitě s Míšou vynahrazuješ, což? ![]()