Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ebirka píše:
@Eva 13
Míšan dobrý, zvýšená teplota, rýma a brutální noční kašel. Ale horečky se nekonaly, tak fajn.Evi, já se vždycky musím smát, když mi nějaká těhule řekne, že chce holčičku, protože ty jsou mazlivý a hodný. Chachachá. U nás naprosto naopak. Léňa prožívá svou první pubertu „nechci, nebudu, nekoukej na mě“, z toho objímání fakt nekouká.
nedovedeš si představit Honzíka, skoro v 9 letech jakou má pubertu ON ![]()
@Eva 13
Evi, raději si to ani nepředstavuju, doufám v lepší zítřky a snad toto přežiju v duševním zdraví.
Ale Honzík vypadá na fotce jako milý a hodný kluk.
![]()
Ježiš holky vy mě úplně děsíte. U nás je teď na denním pořádku šílený vztekání kvůli všemu, otevřela jsem okno, zavřela dveře, vzala zvonící telefon..no prostě nic není dobře a na všechno se reaguje pláčem v předklonu aby mi dokázal, jak jsem ho nasr*
A pak tady čtu, jak bude hůř
povzbudivéé
@Blešík píše:
Ježiš holky vy mě úplně děsíte. U nás je teď na denním pořádku šílený vztekání kvůli všemu, otevřela jsem okno, zavřela dveře, vzala zvonící telefon..no prostě nic není dobře a na všechno se reaguje pláčem v předklonu aby mi dokázal, jak jsem ho nasr*A pak tady čtu, jak bude hůř
povzbudivéé
Bleší, bude mnohem hůř, to mi věř
![]()
@Eva 13 píše:
Evi, a nejde ani k tátovi? My jsme 3 sestry a všechny jsme od mala tíhly k tátovi, až teď co máme děti se to otočilo a máme všechny mnohem blíž k mámě.Jo a mý kluci jsou naštěstí oba mazlíkové.
Ty si to taky určitě s Míšou vynahrazuješ, což?
Řekněme, že k tátovi jde víc, ale jsou to mazlící pikosekundy. Za to Míšánek, ten je tulítko mazlivý od narození, samý usměv a řechtání, užívám si to.
@ebirka píše:
@Eva 13
Evi, raději si to ani nepředstavuju, doufám v lepší zítřky a snad toto přežiju v duševním zdraví.Ale Honzík vypadá na fotce jako milý a hodný kluk.
![]()
zdání klame, hele co ti pustím a přeci je na zabití, mmch příští týden s ním jdu k psycholožce ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@ebirka píše: Řekněme, že k tátovi jde víc, ale jsou to mazlící pikosekundy. Za to Míšánek, ten je tulítko mazlivý od narození, samý usměv a řechtání, užívám si to.
rozumím ti, Filípek je taky náš USMĚVÁČEK, to Honza nebyl, byl strašná negativka od mala a zůstalo mu to.
@Blešík
Neboj, toto je slabý odvar toho, co Tě čeká.
Ale přežiješ, možná s tiky v oku, možná s cukáním celé hlavy, ale přežiješ. ![]()
@Eva 13
to je šikula. Já to chci taky umět.
Evi, já vím, jak moc dokáží fotky skrýt skutečnou podstatu a povahu. U nás je to tak, že ve školce je Léňa označována za veselou, šikovnou a hodnou holčičku. Přijde domů, buch a je všechno jinak. Venku mi nikdo nevěří.
@ebirka píše:
@Eva 13![]()
![]()
to je šikula. Já to chci taky umět.Evi, já vím, jak moc dokáží fotky skrýt skutečnou podstatu a povahu. U nás je to tak, že ve školce je Léňa označována za veselou, šikovnou a hodnou holčičku. Přijde domů, buch a je všechno jinak. Venku mi nikdo nevěří.
Jo, já vím, je to tak.
Ale aspoň, že je hodná ve školce ![]()
Holky musim se pochlubit- OGTT negativni!!! Takze cukrovka se nekona!!!
@Sisinka04 píše:
Holky musim se pochlubit- OGTT negativni!!! Takze cukrovka se nekona!!!
Zuzko, super, tak si užij sladkostí ![]()
@Sisinka04
gratuluju
, tak si ten závěr těhotenství užij bez omezování chutí. ![]()