Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
2.9.14 21:08

Gratulujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
2.9.14 21:19

Parada! Moc gratuluju!!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1899
29.9.14 19:55

Čauky holky, tak vám jdu ty naše kočky představit osobně :-). Zatím to je celkem fofr, ale je to úžasný, vřele doporučuju ;-). Nikolka teda má zrovna dost řvavé období, kdy člověku třeští hlava a to mimino ne a ne říct, co ho vlastně štve.. ale stejně - je to paráda :srdce: Tak se zatím mějte, brzy se ozvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
1.11.14 21:03

@Sisinka04
Ahoj Zuzko, dnes jsem Tě tutově viděla ve Stromovce :hug:
Měli jste růžový odstrkávadlo a ty si měla kafe nebo něco v kelímku, sedli jste si na lavičku, protože Verunka plakala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
1.11.14 23:25

@Eva 13 Ahoj Evi, jj, to jsme byli my!:-) Mela jsi se ke me prihlasit! Moc rada bych te poznala osobne! :-) To je sranda, ze jsi me takhle poznala.:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.11.14 11:06
@Sisinka04 píše:
@Eva 13 Ahoj Evi, jj, to jsme byli my!:-) Mela jsi se ke me prihlasit! Moc rada bych te poznala osobne! :-) To je sranda, ze jsi me takhle poznala.:)))
:lol: byla jsem si stopro jistá :pankac: Tak příště se přihlásím :hug:
Jste krásná rodinka :potlesk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
2.11.14 19:43

@Eva 13 Doufam, ze jsem zrovna nepeskovala Zuzu.:) Obcas mi dava zabrat…ma obdobi maminka maminka…a po celem dni co mi pomalu visi na noze jsem z ni obcas na prasky.:)))) Na druhou stranu jsem rada, ze jsem pro ni tak dulezita, to zase bez debat.:)))
jinak dekuju, jsme ted hlavne spokojena rodinka, holky jsou uzasny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
3.11.14 16:29

Evi a jak se vubec mate? Skoda, ze to tu tak utichlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
3.11.14 18:47

Ahoj, my jsme toho ted mely nejak hodne, zacala jsem s malou chodit na vytvarku, strasne ji to bavi, ja chodim trikrat do tydne s kamoskou behat po vecerech, kdyz mala usne a ted jsme litaly po dr. Mala se oflekatela na brisku, mela asi 20 fleku, zrejmne z avivaze nebo prasku (si myslim ja), nase obvodacka nam napsala exoderil (byl na nic). Ja vse preprala v lovele, vysusila v susicce, zacala jsem mazat konopnou masti, na koznim nam napsala jeste jinou mast a olej do koupele (po nem vsechny fleky zrudly). Dnes diky konopne masti se ji brisko zase zacina hojit. Do more v zari bohuzel moc nechtela a to jsem si od nej slibovala hodne.
Ja jsem se ted vyhrabala z chripajzny. Zacinam s manzelem planovat po Vanocich koupi nove sedacky, kdyz budou prasule, at ji mame. Mate nejake typy v kategorii 15-36kg. Ted mame 9-18 Romerku a Cosinu, ale mame pocit, ze pokud jeste povyrostem tak nam zachvilku bude Anet vycuhovat z hlavove operky, nahoru uz nejde dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
3.11.14 21:44

@Bambinka1 já už okukuju taky :think: máme romerku, ale jak vyroste prtě z vajca, tak bude muset do větší. Asi zůstanu zas u romeru a půjdu do Römer KidFix XP SICT :think: co jsem tu projela diskuze a testy tak by měla být hodně bezpečná. Přeci jen je to na hóóódně dlouho tak tentokrát nechci na sedajdě šetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
3.11.14 22:43

@Blešík ahoj, mám Kidfix XP Sict a jsem z té sedačky čím dál nadšenější. Ta se opravdu povedla :) A už jsem ji i prala a taky super.. jednodužší odstrojení i obléknutí než u jiné z nižší kategorie, co máme. :mavam: Vozím v ní občas kamarádčiného 15kg dvouletého klučinu a je to sice tak tak, ale dá se to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.11.14 02:56

@Blešík Koukam, ze mas uz prdolku u sebe! Mooooooc gratuluju! A jak to jde? Povidej prehanej!:-) Verunce uz budou 4 mesice a je to pohoda! Tak hodny dite! Ja o ni fakt nevim, ze ji mam! Neplace, jen se smeje… :-) Ale teda je cila, uz se mi pretaci ze zad na brisko! No je to sranda! Zuza je taky sikulka, uz je bez plen a vic samostatna… A teds uzvanena!!:-) Cely den nezavre pusu, umi nespocet pisnicek a basnicek, tak si porad zpiva… Taky umi pocitat do 10, precte par pismen a cislic.. No delaji mi holky radost!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.11.14 10:03

@Blešík jee gratuluji.

Po te kidfix jsem vcera take koukala. Tuhle Romerku, co msm mame take novou a vychazela na tu samou cenu, co tahle vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
4.11.14 11:03

@Sisinka04 Teda to je Zůza šikulka, u nás to mluvení je furt bída :? Ale zas nemůžu si stěžov at, mít druhý před půl rokem, tak si jdu hodit mašli. To měl šílený období, furt si mi někde lehal, vztekal se, teď je úplně miliónovej. Ani jsem nezaznamenala žárlení, čekám že to přijde až se bude Víťa víc projevovat.

Plíny jsem zrušila na začátku letních prázdnin a kupo divu to šlo, zůstala jen plína na noc, ale ta jedna denně už mě úplně netrápí. Děsila jsem se jak budou ty peníze lítat když budu plínovat dvě děti, takže fakt spokojenost, ono bohatě stačí plínovat jedno.

V pátek jsme Jířovi jako správní krkavčí rodiče k narozeninám sebrali i dudlík :lol: Měl ho jen na spaní a manžel jako muž činu mu ho prostě nedal, že už je velkej a ono to prošlo 8o hodně jsem koukala, čekala jsem boj. Včera večer už se na něj ani neptal :palec:

No a Vítek je zatím taky zlatej, přes den ještě většinu času prospí, v noci se budí po 4hodinách na jídlo a hned zas usíná. Plače jen když ho trápí bříško. No zatím je to pohoda. Porod zas císařem :? po prvním monitoru v porodnici si mě tam nechali, vyhrožovali, že mě hned kuchnou, ve finále se to nějak uklidnilo a naplánovali mi to na druhý den. Tak má Víťa i hezký datum narození 1.10. :D Na to, že šel skoro o 14dní dřív, tak rozhodně žádnej drobek. Mít ho tam do termínu, tak má 4kila stejně jako Jířa.

Až mě občas zamrzí, že už je to poslední dítko, ač jsem většinu těhotenství nadávala, bylo mi do 20tt špatně, od 28tt dieta kvůli cukrovce a od 34tt inzulin, tak to bylo hezký :* člověk rychle zapomíná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
4.11.14 11:18

@Bambinka1 máme king plus, mám za to, že stála cca 4,5tis a spokojenost. Proto chci u toho romeru zůstat. No uvidíme jak rychle mrně poroste a kdy bude muset Jiřík sedajdu uvolnit. Jířa šel z vajca asi v 10měsících. Teď má nějakých 14kg, tak ho musíme ještě krapet vykrmit :lol: Ono když si člověk řekne na jak dlouho ta sedačka je, tak ta cena není zas tak šílená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí