Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,můžu k vám?Jsem 5+6 a zítra jdu poprvé k doktorovi ![]()
a77, no, já už doktorce volala hned ve čtvrtek a jsem objednaná na 6.3., to bych měla být 6+0
Já to měla trochu těžší, mám PCOs, a v prosinci jsem byla na laparce. Mimísek bude z Clostilbegytu, bez něj jsem ovulaci neměla. Kvůli tomuhle jsem byla u doktorky často, tak jsem volala raději hned, ať ví, kdyby se náhodou něco stalo. Ale moc doufám, že bude vše ok ![]()
A testuju každý den proto, abych věděla, jak čárka sílí
Taky držím pěsti ![]()
Jé, to je skvělé, že je nás tolik. Alespoň si můžeme říct své zkušenosti.
Holky, to jste teda měly pěkný dárek k Valentýnu.
Hanka232 píše:
Jé, to je skvělé, že je nás tolik. Alespoň si můžeme říct své zkušenosti.Holky, to jste teda měly pěkný dárek k Valentýnu.
já měla ducha taky na Valentýna ![]()
Já to na Valentýna ještě neřekla, ducha jsem viděla jen já, takže můj to věděl až ve středu ![]()
Hanka232 píše:
Díky za přivítání. Miminko je to plánované, ale i přesto mě to pěkně překvapilo a rozklepalo. Je to naše první. Jsem z toho celá nervózní. Máte to taky tak?
jojo
ledulaz píše:
Jojo,taky prvni… Ale taky planovany… A vymodleny… Sice v to tajne doufam,ale porad nejasam,abych to nezakrikla…
presne tak souhlasim,taky to mam potvrzene jen na testech
tykyn píše:
Ahoj těhulkyI já mám konečně to štěstí,že čekáme první mimi…už bylo hodně na čase trvalo to cca 6 let
Už jsem byla 2× těhotná,ale dopadlo to špatně.Ted' už jsem o dost klidnější začínám 2 trimestr 14tt
tak že to nejhorší riziko mám za sebou(zaklepu)všem budu držet palce
Hanka V.
dekujem moc,mocmoc to potrebujeme a ja budu drzet i tobe pesticky
Maky.p píše:
a77, no, já už doktorce volala hned ve čtvrtek a jsem objednaná na 6.3., to bych měla být 6+0Já to měla trochu těžší, mám PCOs, a v prosinci jsem byla na laparce. Mimísek bude z Clostilbegytu, bez něj jsem ovulaci neměla. Kvůli tomuhle jsem byla u doktorky často, tak jsem volala raději hned, ať ví, kdyby se náhodou něco stalo. Ale moc doufám, že bude vše ok
A testuju každý den proto, abych věděla, jak čárka sílí
Taky držím pěsti
ahoj,tak přes to všechno co máš za sebou,tak to je úplná škoda,že 14.2. byl jen duch
) to by byl dáreček
)..o to více gratuluji
budu ti držet pěsti,moc! měly jsme to úplně stejně..o duchovi jsem taky mlčela ale 15. se už nedalo
)..za snahu
P
maky p : koukám že jsi z Brna:o) my bydlíme v Adamově..dobrýý ![]()
a77, nevadí, můj čekal na tyhle // stejně jako já, tak je jedno, že to nevyšlo o den dřív, hlavně, že to vůbec vyšlo!
Děkuji ještě jednou za gratulku a taky posílám a držím pěsti ![]()
No i já měla co dělat, abych to neřekla toho 14., ale fakt jsem to viděla jen já, ani holky tu na netu ve skupině nic neviděly ![]()
Jojo, jsem v Brně. Z Adamova znám jednu holku, ale asi je to větší město.. My docela často jezdíme přes Blansko.
holky,vy jste teda kecky
nějak nestíhám…vítám nové těhulky a gratuluju… já má těhu taky potvrzené jen z testu..teprve zítra budu volat doktorce,tak jsem zvědavá,kdy mě vezme ![]()
Maky.p píše:
a77, nevadí, můj čekal na tyhle // stejně jako já, tak je jedno, že to nevyšlo o den dřív, hlavně, že to vůbec vyšlo!Děkuji ještě jednou za gratulku a taky posílám a držím pěsti
![]()
No i já měla co dělat, abych to neřekla toho 14., ale fakt jsem to viděla jen já, ani holky tu na netu ve skupině nic neviděly
Jojo, jsem v Brně. Z Adamova znám jednu holku, ale asi je to větší město.. My docela často jezdíme přes Blansko.
ahoj všem hezké ráno,tak jsem se neudržela,udělala testík a čárka fakt sílí oproti sobotě je zase tmavší..JÁ MÁM RADOST,ale musím se uklidnit a vykopat do kanclu ,ale mám takovou vnitřní euforii,že se mě vůbec nechce
)))a asi zavolám k dr. a zeptám se jestli by mě nechtěl odebrat krev.Myslíte,že to nebudu volat brzo? mens. měla být v pátek 17.2..ale tak co mě může říct na odběr krve?..nebo by jste to tak nechaly a ještě počkaly? raďte kočky!prosíím:o)
a77 píše:Maky.p píše:ahoj všem hezké ráno,tak jsem se neudržela,udělala testík a čárka fakt sílí oproti sobotě je zase tmavší..JÁ MÁM RADOST,ale musím se uklidnit a vykopat do kanclu ,ale mám takovou vnitřní euforii,že se mě vůbec nechce
a77, nevadí, můj čekal na tyhle // stejně jako já, tak je jedno, že to nevyšlo o den dřív, hlavně, že to vůbec vyšlo!Děkuji ještě jednou za gratulku a taky posílám a držím pěsti
![]()
No i já měla co dělat, abych to neřekla toho 14., ale fakt jsem to viděla jen já, ani holky tu na netu ve skupině nic neviděly
Jojo, jsem v Brně. Z Adamova znám jednu holku, ale asi je to větší město.. My docela často jezdíme přes Blansko.)))a asi zavolám k dr. a zeptám se jestli by mě nechtěl odebrat krev.Myslíte,že to nebudu volat brzo? mens. měla být v pátek 17.2..ale tak co mě může říct na odběr krve?..nebo by jste to tak nechaly a ještě počkaly? raďte kočky!prosíím:o)
skusit muzes vse,me meskala ms 7dni a krev me nevzalapozvala me az za 14 dni a to je uz zitra itak si myslim ze je brzo