Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
19.2.12 17:24

Ahoj holky,můžu k vám?Jsem 5+6 a zítra jdu poprvé k doktorovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.2.12 17:27

a77, no, já už doktorce volala hned ve čtvrtek a jsem objednaná na 6.3., to bych měla být 6+0 :think: Já to měla trochu těžší, mám PCOs, a v prosinci jsem byla na laparce. Mimísek bude z Clostilbegytu, bez něj jsem ovulaci neměla. Kvůli tomuhle jsem byla u doktorky často, tak jsem volala raději hned, ať ví, kdyby se náhodou něco stalo. Ale moc doufám, že bude vše ok 8)

A testuju každý den proto, abych věděla, jak čárka sílí :potlesk: Taky držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.2.12 18:26

Jé, to je skvělé, že je nás tolik. Alespoň si můžeme říct své zkušenosti. :palec: Holky, to jste teda měly pěkný dárek k Valentýnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
19.2.12 18:29
Hanka232 píše:
Jé, to je skvělé, že je nás tolik. Alespoň si můžeme říct své zkušenosti. :palec: Holky, to jste teda měly pěkný dárek k Valentýnu.

:mavam: já měla ducha taky na Valentýna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.2.12 18:48

Já to na Valentýna ještě neřekla, ducha jsem viděla jen já, takže můj to věděl až ve středu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
19.2.12 18:51
Hanka232 píše:
Díky za přivítání. Miminko je to plánované, ale i přesto mě to pěkně překvapilo a rozklepalo. Je to naše první. Jsem z toho celá nervózní. Máte to taky tak? :)

jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
19.2.12 18:51
ledulaz píše:
Jojo,taky prvni… Ale taky planovany… A vymodleny… Sice v to tajne doufam,ale porad nejasam,abych to nezakrikla…

presne tak souhlasim,taky to mam potvrzene jen na testech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
19.2.12 18:53
tykyn píše:
Ahoj těhulky :) I já mám konečně to štěstí,že čekáme první mimi…už bylo hodně na čase trvalo to cca 6 let :roll: Už jsem byla 2× těhotná,ale dopadlo to špatně.Ted' už jsem o dost klidnější začínám 2 trimestr 14tt :lol:tak že to nejhorší riziko mám za sebou(zaklepu)všem budu držet palce :mavam: Hanka V.

dekujem moc,mocmoc to potrebujeme a ja budu drzet i tobe pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
19.2.12 19:32
Maky.p píše:
a77, no, já už doktorce volala hned ve čtvrtek a jsem objednaná na 6.3., to bych měla být 6+0 :think: Já to měla trochu těžší, mám PCOs, a v prosinci jsem byla na laparce. Mimísek bude z Clostilbegytu, bez něj jsem ovulaci neměla. Kvůli tomuhle jsem byla u doktorky často, tak jsem volala raději hned, ať ví, kdyby se náhodou něco stalo. Ale moc doufám, že bude vše ok 8)A testuju každý den proto, abych věděla, jak čárka sílí :potlesk: Taky držím pěsti :palec:

ahoj,tak přes to všechno co máš za sebou,tak to je úplná škoda,že 14.2. byl jen duch :o) to by byl dáreček :o)..o to více gratuluji :potlesk: budu ti držet pěsti,moc! měly jsme to úplně stejně..o duchovi jsem taky mlčela ale 15. se už nedalo :o)..za snahu :oP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
19.2.12 19:34

maky p : koukám že jsi z Brna:o) my bydlíme v Adamově..dobrýý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.2.12 19:40

a77, nevadí, můj čekal na tyhle // stejně jako já, tak je jedno, že to nevyšlo o den dřív, hlavně, že to vůbec vyšlo! 8) Děkuji ještě jednou za gratulku a taky posílám a držím pěsti :kytka:

No i já měla co dělat, abych to neřekla toho 14., ale fakt jsem to viděla jen já, ani holky tu na netu ve skupině nic neviděly :mrgreen:

Jojo, jsem v Brně. Z Adamova znám jednu holku, ale asi je to větší město.. My docela často jezdíme přes Blansko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
19.2.12 22:46

holky,vy jste teda kecky :lol: nějak nestíhám…vítám nové těhulky a gratuluju… já má těhu taky potvrzené jen z testu..teprve zítra budu volat doktorce,tak jsem zvědavá,kdy mě vezme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
20.2.12 06:22
Maky.p píše:
a77, nevadí, můj čekal na tyhle // stejně jako já, tak je jedno, že to nevyšlo o den dřív, hlavně, že to vůbec vyšlo! 8) Děkuji ještě jednou za gratulku a taky posílám a držím pěsti :kytka:

No i já měla co dělat, abych to neřekla toho 14., ale fakt jsem to viděla jen já, ani holky tu na netu ve skupině nic neviděly :mrgreen:

Jojo, jsem v Brně. Z Adamova znám jednu holku, ale asi je to větší město.. My docela často jezdíme přes Blansko.

ahoj všem hezké ráno,tak jsem se neudržela,udělala testík a čárka fakt sílí oproti sobotě je zase tmavší..JÁ MÁM RADOST,ale musím se uklidnit a vykopat do kanclu ,ale mám takovou vnitřní euforii,že se mě vůbec nechce :o)))a asi zavolám k dr. a zeptám se jestli by mě nechtěl odebrat krev.Myslíte,že to nebudu volat brzo? mens. měla být v pátek 17.2..ale tak co mě může říct na odběr krve?..nebo by jste to tak nechaly a ještě počkaly? raďte kočky!prosíím:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
20.2.12 06:58

Já bych klidně zavolala :) a moc moc moc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
20.2.12 07:57
a77 píše:
Maky.p píše:

ahoj všem hezké ráno,tak jsem se neudržela,udělala testík a čárka fakt sílí oproti sobotě je zase tmavší..JÁ MÁM RADOST,ale musím se uklidnit a vykopat do kanclu ,ale mám takovou vnitřní euforii,že se mě vůbec nechce :o)))a asi zavolám k dr. a zeptám se jestli by mě nechtěl odebrat krev.Myslíte,že to nebudu volat brzo? mens. měla být v pátek 17.2..ale tak co mě může říct na odběr krve?..nebo by jste to tak nechaly a ještě počkaly? raďte kočky!prosíím:o)

skusit muzes vse,me meskala ms 7dni a krev me nevzalapozvala me az za 14 dni a to je uz zitra itak si myslim ze je brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí