Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
20.2.12 08:08

Ahoj, taky bych volala, já už to mám za sebou, akorát že jdu na kontrolu až 6. :roll: To je ještě dlouhá doba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
20.2.12 08:12
Maky.p píše:
Ahoj, taky bych volala, já už to mám za sebou, akorát že jdu na kontrolu až 6. :roll: To je ještě dlouhá doba..

to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.2.12 08:27

Holky dneska jdu na kontrolu (min. týden jsem špinila) držte mi palečky, ať je všechno dobrý mám staršný strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzza29
20.2.12 08:39

Ahoj holky, já našla dvě čárky 6.2, 13.2 jsem byla u doktora zatím viděl pouze váček na další kontrolu mám jít az 12.3! to nemůžu vydržet ..5. týden jsem měla příznaky dost jasný, bolest prsou, napětí v podbřišku, ale další týden nic..trošku se bojím, myslíte, že je to v pořádku, děkuju

• Citovat
  • Upravit
365
20.2.12 08:49

Ahoj Razinko a všechny těhulky
Také jsem minulý týden ve čtvrtek špinila.V pátek ráno jsem byla hned u dr. a nic to nebylo.Dostala jsem Ultrogestan 2-0-2 zavádět a už se nic neukázalo.Jsem 7+4tt a to že jsem otěhotněla je velikánský zázrak.Mám PCO a prošli jsme už hodně dlouhou cestou k vytouženým //.Zadařilo se když jsme si řekli že už to vzdáváme a necháme to čiště náhodě bez léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.2.12 08:54
Zuzza29 píše:
Ahoj holky, já našla dvě čárky 6.2, 13.2 jsem byla u doktora zatím viděl pouze váček na další kontrolu mám jít az 12.3! to nemůžu vydržet ..5. týden jsem měla příznaky dost jasný, bolest prsou, napětí v podbřišku, ale další týden nic..trošku se bojím, myslíte, že je to v pořádku, děkuju
Ahoj Zuzzo.
Nic si z toho nedělej že nejsou těhu příznaky.Také mi bolest prsou zmizela.Těhotenství je dlouhé ještě si pěkně užijeme bolestí :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzza29
20.2.12 09:04

PAPALUŠO - děkuju, jsem z toho taková zmatená, nevím jestli je to v pořádku, nebo ne, furt čučím na bříško, ale myslím, že tak tlustá jsem byla i před tím :lol: no snad bude vše ok

• Citovat
  • Upravit
3881
20.2.12 09:15
razinka píše:
Holky dneska jdu na kontrolu (min. týden jsem špinila) držte mi palečky, ať je všechno dobrý mám staršný strach.

drzim,napis co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
20.2.12 09:20
Zuzza29 píše:
Ahoj holky, já našla dvě čárky 6.2, 13.2 jsem byla u doktora zatím viděl pouze váček na další kontrolu mám jít az 12.3! to nemůžu vydržet ..5. týden jsem měla příznaky dost jasný, bolest prsou, napětí v podbřišku, ale další týden nic..trošku se bojím, myslíte, že je to v pořádku, děkuju

ahoj zuzo,asi nejsi prihlasena vidime te cerne :)
no a jak dlouho jsi po ovulaci,me tedy boli v podbrisku,dneska v noci sem mela az krece,tak sem se vylekala,jinak me k tomu boli prsa
podbrisek by mel bolet nejak do urcite doby to me rikala dr,tak jestli jsi uz vic ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
20.2.12 09:21
papaluša píše:
Ahoj Razinko a všechny těhulky
Také jsem minulý týden ve čtvrtek špinila.V pátek ráno jsem byla hned u dr. a nic to nebylo.Dostala jsem Ultrogestan 2-0-2 zavádět a už se nic neukázalo.Jsem 7+4tt a to že jsem otěhotněla je velikánský zázrak.Mám PCO a prošli jsme už hodně dlouhou cestou k vytouženým //.Zadařilo se když jsme si řekli že už to vzdáváme a necháme to čiště náhodě bez léků.

krasny kousek za sebou uz mas,jake mas priznaky co ti ukazal ut???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
20.2.12 09:23

zdááár holky, ve středu jdu na kontrolu, bojím bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
20.2.12 09:24
moti23 píše:

uz takhle brzo,co u tebe videli nebo nevideli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzza29
20.2.12 09:32
ladai píše:
Zuzza29 píše:
no a jak dlouho jsi po ovulaci,me tedy boli v podbrisku,dneska v noci sem mela az krece,tak sem se vylekala,jinak me k tomu boli prsa
podbrisek by mel bolet nejak do urcite doby to me rikala dr,tak jestli jsi uz vic ???

Asi přihlášená nejsem :) jsem natajnačku z práce :D , jsem 31 dni po ovu, minulej týden sem proložela, protože mi furt bodalo v podbřišku a musela jem doma chodit nohoře bez protože jsem měla tak citlivý prsa, že hrůza, no o potom vše utichlo..ty seš kolik po ovu?

• Citovat
  • Upravit
464
20.2.12 09:37
ladai píše:
moti23 píše:
uz takhle brzo,co u tebe videli nebo nevideli

ahoj, ve čtvrtek byl vidět malinkatej váček a pozvala mě na středu,že už by mělo jít vidět jestli to není třeba mimoděložní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
20.2.12 09:39
Zuzza29 píše:
ladai píše:
Zuzza29 píše:
podbrisek by mel bolet nejak do urcite doby to me rikala dr,tak jestli jsi uz vic ???
Asi přihlášená nejsem :) jsem natajnačku z práce :D , jsem 31 dni po ovu, minulej týden sem proložela, protože mi furt bodalo v podbřišku a musela jem doma chodit nohoře bez protože jsem měla tak citlivý prsa, že hrůza, no o potom vše utichlo..ty seš kolik po ovu?

je ja sem dneska po ovu 33dni a taky tak bez podprsenky,nejhorsi je ze spim na brise,coz prsa boli jeste vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí