Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, taky bych volala, já už to mám za sebou, akorát že jdu na kontrolu až 6.
To je ještě dlouhá doba..
Maky.p píše:
Ahoj, taky bych volala, já už to mám za sebou, akorát že jdu na kontrolu až 6.To je ještě dlouhá doba..
to jo
Holky dneska jdu na kontrolu (min. týden jsem špinila) držte mi palečky, ať je všechno dobrý mám staršný strach.
Ahoj holky, já našla dvě čárky 6.2, 13.2 jsem byla u doktora zatím viděl pouze váček na další kontrolu mám jít az 12.3! to nemůžu vydržet ..5. týden jsem měla příznaky dost jasný, bolest prsou, napětí v podbřišku, ale další týden nic..trošku se bojím, myslíte, že je to v pořádku, děkuju
Ahoj Razinko a všechny těhulky
Také jsem minulý týden ve čtvrtek špinila.V pátek ráno jsem byla hned u dr. a nic to nebylo.Dostala jsem Ultrogestan 2-0-2 zavádět a už se nic neukázalo.Jsem 7+4tt a to že jsem otěhotněla je velikánský zázrak.Mám PCO a prošli jsme už hodně dlouhou cestou k vytouženým //.Zadařilo se když jsme si řekli že už to vzdáváme a necháme to čiště náhodě bez léků.
Zuzza29 píše:Ahoj Zuzzo.
Ahoj holky, já našla dvě čárky 6.2, 13.2 jsem byla u doktora zatím viděl pouze váček na další kontrolu mám jít az 12.3! to nemůžu vydržet ..5. týden jsem měla příznaky dost jasný, bolest prsou, napětí v podbřišku, ale další týden nic..trošku se bojím, myslíte, že je to v pořádku, děkuju
PAPALUŠO - děkuju, jsem z toho taková zmatená, nevím jestli je to v pořádku, nebo ne, furt čučím na bříško, ale myslím, že tak tlustá jsem byla i před tím
no snad bude vše ok
razinka píše:
Holky dneska jdu na kontrolu (min. týden jsem špinila) držte mi palečky, ať je všechno dobrý mám staršný strach.
drzim,napis co a jak
Zuzza29 píše:
ahoj zuzo,asi nejsi prihlasena vidime te cerne ![]()
no a jak dlouho jsi po ovulaci,me tedy boli v podbrisku,dneska v noci sem mela az krece,tak sem se vylekala,jinak me k tomu boli prsa
podbrisek by mel bolet nejak do urcite doby to me rikala dr,tak jestli jsi uz vic ???
papaluša píše:
Ahoj Razinko a všechny těhulky
Také jsem minulý týden ve čtvrtek špinila.V pátek ráno jsem byla hned u dr. a nic to nebylo.Dostala jsem Ultrogestan 2-0-2 zavádět a už se nic neukázalo.Jsem 7+4tt a to že jsem otěhotněla je velikánský zázrak.Mám PCO a prošli jsme už hodně dlouhou cestou k vytouženým //.Zadařilo se když jsme si řekli že už to vzdáváme a necháme to čiště náhodě bez léků.
krasny kousek za sebou uz mas,jake mas priznaky co ti ukazal ut???
moti23 píše:
zdááár holky, ve středu jdu na kontrolu, bojím bojím
uz takhle brzo,co u tebe videli nebo nevideli
ladai píše:Zuzza29 píše:ahoj zuzo,asi nejsi prihlasena vidime te cerne
no a jak dlouho jsi po ovulaci,me tedy boli v podbrisku,dneska v noci sem mela az krece,tak sem se vylekala,jinak me k tomu boli prsa
podbrisek by mel bolet nejak do urcite doby to me rikala dr,tak jestli jsi uz vic ???
Asi přihlášená nejsem
jsem natajnačku z práce
, jsem 31 dni po ovu, minulej týden sem proložela, protože mi furt bodalo v podbřišku a musela jem doma chodit nohoře bez protože jsem měla tak citlivý prsa, že hrůza, no o potom vše utichlo..ty seš kolik po ovu?
ladai píše:moti23 píše:uz takhle brzo,co u tebe videli nebo nevideli
zdááár holky, ve středu jdu na kontrolu, bojím bojím
ahoj, ve čtvrtek byl vidět malinkatej váček a pozvala mě na středu,že už by mělo jít vidět jestli to není třeba mimoděložní
Zuzza29 píše:ladai píše:Asi přihlášená nejsemZuzza29 píše:ahoj zuzo,asi nejsi prihlasena vidime te cerne
podbrisek by mel bolet nejak do urcite doby to me rikala dr,tak jestli jsi uz vic ???jsem natajnačku z práce
, jsem 31 dni po ovu, minulej týden sem proložela, protože mi furt bodalo v podbřišku a musela jem doma chodit nohoře bez protože jsem měla tak citlivý prsa, že hrůza, no o potom vše utichlo..ty seš kolik po ovu?
je ja sem dneska po ovu 33dni a taky tak bez podprsenky,nejhorsi je ze spim na brise,coz prsa boli jeste vic