Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
17.2.12 11:34
mobilishky píše:
já netušim,protože mám delší cyklus…ovu mohla být plus minus 28.1.no ono to trva než se na utz něco ukáže,když jsem měla pozitivní test se synem,tak jsem po třech dnech šla za mudrou,z krve to znát byla ale na utz se ukázalo až za týden…takže po nějakejch 10 dnech od pozitivního testíku

tak to jsme na tom stejně, já taky ovu 27.1. - 28.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
17.2.12 11:34
ledulaz píše:
mobilishky píše:
jj super,aspoň tu můžeme těhulit spolu :mrgreen: sme skoro stejně,tak to bude fajn…holky nejste nějaká z prahy???
Vsak prave proto sem chodime… Budeme tu kulatit a tesit se na kazde uspechy po kontrolach… A hlavne pak na fotecky mimiskuuuu…o to nam jde hlavne…

já teda doufám,že teď už se tolik kulatit nebudu :mrgreen: ale jinak to bude super :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
17.2.12 11:35
mobilishky píše:
jj super,aspoň tu můžeme těhulit spolu :mrgreen: sme skoro stejně,tak to bude fajn…holky nejste nějaká z prahy???

já jsem z Prahy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.2.12 11:35
mobilishky píše:
já netušim,protože mám delší cyklus…ovu mohla být plus minus 28.1.no ono to trva než se na utz něco ukáže,když jsem měla pozitivní test se synem,tak jsem po třech dnech šla za mudrou,z krve to znát byla ale na utz se ukázalo až za týden…takže po nějakejch 10 dnech od pozitivního testíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
17.2.12 11:36
moti23 píše:
mobilishky píše:

je ahoj :mrgreen: ale ty už máš mozitivní testík delší dobu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
17.2.12 11:37
Eva 13 píše:
mobilishky píše:

super :mavam: vždycky když někde někoho najdu,tak je z moravy a podobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
17.2.12 11:41
ladai píše:
a77 píše:
ladai píše:
mobilishky píše:
a77 píše:
mobilishky píše:
a77 píše: ..tak se zdařilo přidat,co na ně říkáte..?
krásně síli :potlesk: :palec:
díky! holky..taky si říkám ,že sílí,ale víc očí víc vidí..já jsem teda 4+1? neumím to počítat:o/ poslední menses 20.1.12 je to dobře ?? :o) :nevim:

měla by jsi být 4+0,mrkni na tuhle stránku..je super :palec:

http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
ja se pocitaji to druhe cislo,myslim 4+ 0 :oops:
máte pravdu 4+0 díky!..prostě úplný začátek..:oP
to sme vsichni nejak uplne stejne :lol:

pekny clanek dik,takze ozvi srdicka 10-12ty tyden tak to si jeste pockam to me pozve az za mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
17.2.12 11:42
moti23 píše:
mobilishky píše:

no konecne kdes byla,byla si u dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
17.2.12 11:43
mobilishky píše:
Eva 13 píše:
mobilishky píše:
super :mavam: vždycky když někde někoho najdu,tak je z moravy a podobně :mrgreen:

a kde bydlíš? Já P7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 11:45

já z Brna :o) třeba tady taky někoho najdu :oP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.2.12 11:48

tak ahoj holky, nestíhám :-) vy jste to tu teda rozjeli,když jsem diskuzi zakládala ani jsem nečekala takovou účast … děkuji Vám :-) moc jste mě potěšili
já mám test pozitivní od 10.2. to byl i termín mé MS, včera utz a vidět byl jen malej váček :-) ale jinak nic,dostala jsem neschopenku,takže se budu válet doma,vyšlo mi to dobře,zítra dostaneme klíče od našeho domečku,takže se budeme stěhovat, aspon budu mít kopu času na balení, na kontrolu jdu ve středu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
17.2.12 11:50
moti23 píše:
tak ahoj holky, nestíhám :-) vy jste to tu teda rozjeli,když jsem diskuzi zakládala ani jsem nečekala takovou účast … děkuji Vám :-) moc jste mě potěšili
já mám test pozitivní od 10.2. to byl i termín mé MS, včera utz a vidět byl jen malej váček :-) ale jinak nic,dostala jsem neschopenku,takže se budu válet doma,vyšlo mi to dobře,zítra dostaneme klíče od našeho domečku,takže se budeme stěhovat, aspon budu mít kopu času na balení, na kontrolu jdu ve středu :-)

tak dobry vacek je tam a to je dulezite
jak ze jsi tet dlouho podle ovu
a podle dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
17.2.12 11:52
moti23 píše:
já mám test pozitivní od 10.2. to byl i termín mé MS, včera utz a vidět byl jen malej váček :-) ale jinak nic,dostala jsem neschopenku,takže se budu válet doma,vyšlo mi to dobře,zítra dostaneme klíče od našeho domečku,takže se budeme stěhovat, aspon budu mít kopu času na balení, na kontrolu jdu ve středu :-)

tak super, aspoň už něco si viděla :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.2.12 11:54

asi 21 dní od ovu,doktorka mi neřekla kolikátej sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
17.2.12 11:55