Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mobilishky píše:
já netušim,protože mám delší cyklus…ovu mohla být plus minus 28.1.no ono to trva než se na utz něco ukáže,když jsem měla pozitivní test se synem,tak jsem po třech dnech šla za mudrou,z krve to znát byla ale na utz se ukázalo až za týden…takže po nějakejch 10 dnech od pozitivního testíku
tak to jsme na tom stejně, já taky ovu 27.1. - 28.1.
ledulaz píše:mobilishky píše:Vsak prave proto sem chodime… Budeme tu kulatit a tesit se na kazde uspechy po kontrolach… A hlavne pak na fotecky mimiskuuuu…o to nam jde hlavne…
jj super,aspoň tu můžeme těhulit spolusme skoro stejně,tak to bude fajn…holky nejste nějaká z prahy???
já teda doufám,že teď už se tolik kulatit nebudu
ale jinak to bude super
![]()
mobilishky píše:
jj super,aspoň tu můžeme těhulit spolusme skoro stejně,tak to bude fajn…holky nejste nějaká z prahy???
já jsem z Prahy ![]()
mobilishky píše:
já netušim,protože mám delší cyklus…ovu mohla být plus minus 28.1.no ono to trva než se na utz něco ukáže,když jsem měla pozitivní test se synem,tak jsem po třech dnech šla za mudrou,z krve to znát byla ale na utz se ukázalo až za týden…takže po nějakejch 10 dnech od pozitivního testíku
tak to jsme na tom stejně, já taky ovu 27.1. - 28.1.
moti23 píše:mobilishky píše:tak to jsme na tom stejně, já taky ovu 27.1. - 28.1.
je ahoj
ale ty už máš mozitivní testík delší dobu??
Eva 13 píše:mobilishky píše:já jsem z Prahy
super
vždycky když někde někoho najdu,tak je z moravy a podobně ![]()
ladai píše:to sme vsichni nejak uplne stejnea77 píše:máte pravdu 4+0 díky!..prostě úplný začátek..:oPladai píše:ja se pocitaji to druhe cislo,myslim 4+ 0mobilishky píše:
a77 píše:mobilishky píše:díky! holky..taky si říkám ,že sílí,ale víc očí víc vidí..já jsem teda 4+1? neumím to počítat:o/ poslední menses 20.1.12 je to dobře ??a77 píše: ..tak se zdařilo přidat,co na ně říkáte..?krásně síli![]()
)
měla by jsi být 4+0,mrkni na tuhle stránku..je super
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
pekny clanek dik,takze ozvi srdicka 10-12ty tyden tak to si jeste pockam to me pozve az za mesic
moti23 píše:mobilishky píše:tak to jsme na tom stejně, já taky ovu 27.1. - 28.1.
no konecne kdes byla,byla si u dr
mobilishky píše:Eva 13 píše:supermobilishky píše:já jsem z Prahy
vždycky když někde někoho najdu,tak je z moravy a podobně
a kde bydlíš? Já P7
tak ahoj holky, nestíhám
vy jste to tu teda rozjeli,když jsem diskuzi zakládala ani jsem nečekala takovou účast … děkuji Vám
moc jste mě potěšili
já mám test pozitivní od 10.2. to byl i termín mé MS, včera utz a vidět byl jen malej váček
ale jinak nic,dostala jsem neschopenku,takže se budu válet doma,vyšlo mi to dobře,zítra dostaneme klíče od našeho domečku,takže se budeme stěhovat, aspon budu mít kopu času na balení, na kontrolu jdu ve středu ![]()
moti23 píše:
tak ahoj holky, nestíhámvy jste to tu teda rozjeli,když jsem diskuzi zakládala ani jsem nečekala takovou účast … děkuji Vám
moc jste mě potěšili
já mám test pozitivní od 10.2. to byl i termín mé MS, včera utz a vidět byl jen malej váčekale jinak nic,dostala jsem neschopenku,takže se budu válet doma,vyšlo mi to dobře,zítra dostaneme klíče od našeho domečku,takže se budeme stěhovat, aspon budu mít kopu času na balení, na kontrolu jdu ve středu
tak dobry vacek je tam a to je dulezite
jak ze jsi tet dlouho podle ovu
a podle dr
moti23 píše:
tak ahoj holky, nestíhámvy jste to tu teda rozjeli,když jsem diskuzi zakládala ani jsem nečekala takovou účast … děkuji Vám
moc jste mě potěšili
já mám test pozitivní od 10.2. to byl i termín mé MS, včera utz a vidět byl jen malej váčekale jinak nic,dostala jsem neschopenku,takže se budu válet doma,vyšlo mi to dobře,zítra dostaneme klíče od našeho domečku,takže se budeme stěhovat, aspon budu mít kopu času na balení, na kontrolu jdu ve středu
tak super, aspoň už něco si viděla ![]()
moti23 píše:
asi 21 dní od ovu,doktorka mi neřekla kolikátej sem
a kdy si měla posl. MS?