Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
16.2.12 20:46
Bony píše:
Eva 13 píše:
ledulaz píše:
Dotaz… Kam budete psat zpravicky… Na chat a nebo na nastenku?
tak teď se ztrácím, na jakou nástěnku…a kde je chat?
Omlouvám, že se tak blbě ptám, ale jsem tu třetí den :zed:
Evi, jsi na správným miste. O zbytku se dozvis pozdeji ;)
:dance: :dance: :dance: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
16.2.12 21:37

ja se tu v tom taky jeste moc neorientuju..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
16.2.12 21:41

A ja se omlouvam holky,ze jsem Vas tak zmatla… Mam notas mimo provoz,tak semka chodim jen pres telefon…tak je to malinko slozitejsi… Taky jsem zpocatku tapala a jsem moc rada za vznik rijnatek 2012;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
17.2.12 08:03
Helennaa píše:
ahojda muzu se pridat ? pred tydnem jsem nasla //… pristi ctvrtek jdu k doktorovi..mimco je planovane a lekarem doporucovane, mela jsem driv dost problemy ,..cisty, srusty, krvaceni..:( ted resim jak s praci ,..nevim jestli me doktor nebude chtit nechat zrovna doma..:-/

jestli muzu poradit nic neriskuj a bud doma
taky zalezi jakou mas praci,ale znas to a kort jestli cekas dlouho
taky jsem 2× po sustech a hrozila me i tet laparoskopie,tak doufam ze tam mimco je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
17.2.12 08:06
ledulaz píše:

sem normalne jak pisem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
17.2.12 08:08
Bony píše:
Eva 13 píše:
ledulaz píše:
tak teď se ztrácím, na jakou nástěnku…a kde je chat?
Omlouvám, že se tak blbě ptám, ale jsem tu třetí den :zed:
Evi, jsi na správným miste. O zbytku se dozvis pozdeji ;)

doufam ze jsem taky spravne a nic me neutece :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
17.2.12 08:38

PRO LADAI:

Bony píše:
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji

A kdyby sis s tim nevedela rady,tak od 4. nebo 5. stranky to tam je vysvetlene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
17.2.12 08:40
ledulaz píše:
PRO LADAI:
Bony píše:
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji
A kdyby sis s tim nevedela rady,tak od 4. nebo 5. stranky to tam je vysvetlene…

tet myslis ty metriky
jak si to tam zadavas ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 08:44

Ahoj,jsem tady právě čerstvě nová ) už přes rok se snažíme o první mimi,min.rok se těhotenství ukončilo samo v úplným začátku(stačila jsem si ho nechat akorát potrvdit po týdnu vynechání menses z krve a do 4 dní špinění a …no nevyšlo to)tento měsíc jsem 4 dny před termínem menses testla a vyšel slabý duch ,dnes již // mám strach a modlím se ,aby to vyšlo..říkám si ,že se snad nezopakuje stejná věc 2×..takže jsem se rozhodla k Vám přidat ..třeba mi to pomůže myslet pozitivně.Dítě si přejeme.Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
17.2.12 08:50
a77 píše:
Ahoj,jsem tady právě čerstvě nová ) už přes rok se snažíme o první mimi,min.rok se těhotenství ukončilo samo v úplným začátku(stačila jsem si ho nechat akorát potrvdit po týdnu vynechání menses z krve a do 4 dní špinění a …no nevyšlo to)tento měsíc jsem 4 dny před termínem menses testla a vyšel slabý duch ,dnes již // mám strach a modlím se ,aby to vyšlo..říkám si ,že se snad nezopakuje stejná věc 2×..takže jsem se rozhodla k Vám přidat ..třeba mi to pomůže myslet pozitivně.Dítě si přejeme.Andrea

ahoj vitej mezi nama,to sme nejak na tom stejne,taky mam velky strach,kort kdyz mam te porad bolesti brich,je to beh na dlouhou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 08:59

Ahoj děkuji :o) člověku pomůže ,že není sám..já taky pobolívání břicha a žaludek ,jako na vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
17.2.12 09:28

ahojky holky…taky by jsem se k vám ráda přidala…včera jsem na testíku našla dvě //…s manželem sme nadšení a doma máme 14.měsíčního ďáblíka…u doktorky jsem teda zatim nebyla,budu tam volat až v pondělý,stejně nemá cenu tam chodit moc brzy…tak pokud mě mezi sebe vezmete,tak budu moc ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
17.2.12 09:34
mobilishky píše:
ahojky holky…taky by jsem se k vám ráda přidala…včera jsem na testíku našla dvě //…s manželem sme nadšení a doma máme 14.měsíčního ďáblíka…u doktorky jsem teda zatim nebyla,budu tam volat až v pondělý,stejně nemá cenu tam chodit moc brzy…tak pokud mě mezi sebe vezmete,tak budu moc ráda ;)

jasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
17.2.12 09:35
a77 píše:
Ahoj děkuji :o) člověku pomůže ,že není sám..já taky pobolívání břicha a žaludek ,jako na vodě.

jo aspon v tom nejsme sami ze jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 09:35
ladai píše:
mobilishky píše:
ahojky holky…taky by jsem se k vám ráda přidala…včera jsem na testíku našla dvě //…s manželem sme nadšení a doma máme 14.měsíčního ďáblíka…u doktorky jsem teda zatim nebyla,budu tam volat až v pondělý,stejně nemá cenu tam chodit moc brzy…tak pokud mě mezi sebe vezmete,tak budu moc ráda ;)
jasne

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí