Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no na tu stránku musíš jít co má teď v podpisu… www.pregnology.com
tak zacina to uvozovkama a je tam dlouhy nesmyslny kod: html://.......atd
a zkopirujete si to v nastaveni je podpis uzivatele, tak tam a pak uz jen pripojite podpis ke kazdemu prispevku ![]()
na prave strane te stranky mas get the code tak na to klikni a zkopiruj to
Ahoj, pozitivní těhotenský test jsem objevila 4.2. na kontrolu jdu 29.2., což je 7+4, chci aby už bylo vidět srdíčko. V 5+ cokoliv bych ho nečekala, někdo jste se ptal. V šest + něco už je to pravděpodobnější. Ale můžete mít vidět váček.
Už jedno dítko doma mám. Jinak to nikomu neříkáme a budeme až po screeningu, takže i tady zůstanu s dovolením anonymní ![]()
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji
Ahoj holky, tak se k vám přidávám, v úterý jsem měla //
Je mi 37 a doma máme 6,5 Honzíka
![]()
Nela89 píše:
zajimalo by me jakto ze mam tak silne carecky kdyz jsem teprve dneska 16 DPO?vsude ctu ze treba u 20DPO máte jen ducha
ja sem uz 20 den mela silnou carku
moti23 píše:
ahoj holky,jak se počítají ty týdny těhotenství ? můžete mi napsat jak jsem já ??? poslední MS byla 13.1. spočítejte mi to prosím
od ms 34 dni,ale vis sama ze to jsi jeste tehu nebyla,ale dr to tak pocitaji,ja si to pocitala od ov,proto ze sem vedela kdy jimam
a jka si dopadla u dr byla jsi tam nebo ne
24kačkač píše:
Co to je za stránku Danielko?nějak ani nevím kam bych se ti měla podívat
ja take ne ,zadne miminko me to neukaze
ladai píše:Nela89 píše:ja sem uz 20 den mela silnou carku
zajimalo by me jakto ze mam tak silne carecky kdyz jsem teprve dneska 16 DPO?vsude ctu ze treba u 20DPO máte jen ducha
já měla 20 DC taky pozitivní test, tedy ducha. A dnes 23DC takhle
Susanah12 píše:
Ahoj, pozitivní těhotenský test jsem objevila 4.2. na kontrolu jdu 29.2., což je 7+4, chci aby už bylo vidět srdíčko. V 5+ cokoliv bych ho nečekala, někdo jste se ptal. V šest + něco už je to pravděpodobnější. Ale můžete mít vidět váček.
Už jedno dítko doma mám. Jinak to nikomu neříkáme a budeme až po screeningu, takže i tady zůstanu s dovolením anonymní
my to zatim taky nikomu nerekli,ale i tak tady se nikdo navzajem nezname