Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
moti23 píše:
holky myslíte,že půjde na ultrazvuku něco vidět,když jsem asi 20 dní po ovu ?
moti ja tam byla byla sem zrovna taky 20dni a dr me rekla ze tam jeste neni videt nic ze je to moc brzo,ze se musi naplnit nejdriv vacek
tet tam jdu a budu 34 tak doufam ze me to konecne potvrdi,kdy tam jsi pozvana
no nevím,já jsem se objednala na zítra na kontrolu i když jsem měla přijít až za týden,ale musím jít na neschopenku,takže potřebuju vědět jestli tam fakt něco je, nebo jestli to není třeba mimoděložní
moti23 píše:
no nevím,já jsem se objednala na zítra na kontrolu i když jsem měla přijít až za týden,ale musím jít na neschopenku,takže potřebuju vědět jestli tam fakt něco je, nebo jestli to není třeba mimoděložní
jo taky mam strach ale ja tam byla presne od ov 20 dni a dr rekla ze je to moc brzy ze 6tyden,ale oni to pocitaji od ms,takze ja tam pujdu a podle ovu to bude 34 tak doufam ze uz se konecne neco dovim
moti23 píše:
proc myslis na mimodelozni,zitra napis co ti rekla,to by museli mit jedine 3d,ale jestli maji normalni tak nevim,me rekla ze si mysli ze jsem ale ze me to potvrdi az za 14dni ,tak jeste tyden
ladai píše:moti23 píše:proc myslis na mimodelozni,zitra napis co ti rekla,to by museli mit jedine 3d,ale jestli maji normalni tak nevim,me rekla ze si mysli ze jsem ale ze me to potvrdi az za 14dni ,tak jeste tyden
a krev ti brali ?
moti23 píše:ladai píše:a krev ti brali ?moti23 píše:proc myslis na mimodelozni,zitra napis co ti rekla,to by museli mit jedine 3d,ale jestli maji normalni tak nevim,me rekla ze si mysli ze jsem ale ze me to potvrdi az za 14dni ,tak jeste tyden
ne nebrali,pry to nema cenu pokud me vysel test 2×,pry jen na ut je moc brzo
Ahoj muzu se taky pridat? // jsem objevila asi pred týdnem,bylo to pred terminem MS,kterou jsem mela dostat 13.2. a zatím nic
Tak snad uz nedorazí..Na kontrolu jdu 23.2. myslite ze uz bude neco videt?Budu 5+4.. ![]()
Nela89 píše:
Ahoj muzu se taky pridat? // jsem objevila asi pred týdnem,bylo to pred terminem MS,kterou jsem mela dostat 13.2. a zatím nicTak snad uz nedorazí..Na kontrolu jdu 23.2. myslite ze uz bude neco videt?Budu 5+4..
ja jdu 21.2 tak ti povim 5+4 budes toho 23???
Nela89 píše:
jj..23. a ty jsi v kolikatem?
no podle ovulace dneska 28 dni
proto sem tam taky byla hned na zacatku,hlavne kvuli nejakym praskam a vitaminam,byla sem 20 a dr rekla ze tam jeste nic nevidi ze je moc brzo a pozvala me za 14dni tak pristi utery jedu,tak sem zvedava,ale porad me boli bricho ,picha ,tak ma strach jak je vam holky ![]()
Nela89 píše:
jj..23. a ty jsi v kolikatem?
a vypocet mas podle dr nebo podle ovulace
výpočet mám podle poslední ms a ta byla 15.1. Ovulac nesleduju takze nevim ani kdy byla
ale spozdeni mam zatim jen 3 dny
přikládám fotku z testiku ze vcerejska z rána..což je 2 dny od spoždení ms…
Myslíte ze bude neco videt 23.2. na UTZ? ![]()
Ahojdanek… Ja se s dovolenim pridam… A hned pro zacatek se zeptam…jestli tu je taky nekdo takovy blazen jako ja s testovanim?
já taky testuju od 7.2.
prilozim foto..je to co dva dny..a za konečné // jsem strašně ráda ![]()