Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ladai píše:Eva 13 píše:sem zvedava ve stredu napisuladai píše:Jasný, tady to mášEva 13 píše:je muzes me to taky udelatmoti23 píše:Pokud je datum poslední menstruace 13.1.2012
ahoj holky,jak se počítají ty týdny těhotenství ? můžete mi napsat jak jsem já ??? poslední MS byla 13.1. spočítejte mi to prosím
Nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění byla kolem 26.1.2012.
Pokud jsi těhotná, jsi přibližně v 4 týdnu a 6 dnu
To znamená, že jsi v prvním trimestru
Ideální datum porodu je 19.10.2012 (fórum Říjnovky 2012)
Normální datum porodu bude mezi 5.10.12 a 2.11.2012
Do porodu zůstáva přibližne 35 ttja sem posledni den ms mela 8.1 a ovulace byla 19.1
Pokud je datum poslední menstruace 8.1.2012
Nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění byla kolem 21.1.2012.
Pokud jsi těhotná, jsi přibližně v 5 týdnu a 4 dnu
To znamená, že jsi v prvním trimestru
Ideální datum porodu je 14.10.2012 (fórum Říjnovky 2012)
Normální datum porodu bude mezi 30.9.12 a 28.10.2012
Do porodu zůstáva přibližne 34 tt
Průměrná váha miminka v 5 t a 4 d je přibližně 0.18 gramu
Normální váha miminka v 6 týdnu se pohybuje od 0.05 do 0.3 g
Průměrná délka miminka v 6 týdnu je přibližně 1,25 mm
Tak jsem se taky zaregistrovala. Mám momentálně asi týden zpožděnou men a od valentýna mám //. Příští čtvrtek mám jít k doktorce - bude už něco vidět?
Kačka1977 píše:
Tak jsem se taky zaregistrovala. Mám momentálně asi týden zpožděnou men a od valentýna mám //. Příští čtvrtek mám jít k doktorce - bude už něco vidět?
Vítej mezi námi ![]()
Taky mám od Valentýna //
![]()
ledulaz píše:Ahojky,
Ahojky… Moooc rada bych se pridala.....
ledulaz píše:
ledulaz píše:
Ahojky, no jasně.
Já jsem Eva ![]()
Holky co uz dobete za vitaminy?Ja beru Mamavit mam k tomu brat jeste i listovku?nebo staci jen to jedno..
Nela89 píše:
Holky co uz dobete za vitaminy?Ja beru Mamavit mam k tomu brat jeste i listovku?nebo staci jen to jedno..
Já beru už druhý měsíc jen listovku.
Nechci mít veliké dítě, při synovi jsem nic nejedla, krom listovky a stejně měl 4kg a 54 cm ![]()
A kolik toho?Na krabicce je napsáno ze jedna tableta ma 400..Staci jedna nebo dve? ![]()
Nela89 píše:
A kolik toho?Na krabicce je napsáno ze jedna tableta ma 400..Staci jedna nebo dve?
já beru 1 tabl/denně ![]()
Holky,dneska od odpoledne mě docela píchá tam zespoda,obcas az v konecníku
a bolí u toho i podbrisek..Myslíte ze bych mela zajit k dr drive kdyby to neustálo? ![]()
Nela89 píše:
Holky,dneska od odpoledne mě docela píchá tam zespoda,obcas az v konecníkua bolí u toho i podbrisek..Myslíte ze bych mela zajit k dr drive kdyby to neustálo?
raději bych si tam došla, slyšela jsem, že bolest v konečníku bývá u mimodělož. těhu, ale tím tě samozřejmě nechci strašit, jen pro jistotu bych šla, držím palce ![]()