Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Eva 13 píše:Nela89 píše:raději bych si tam došla, slyšela jsem, že bolest v konečníku bývá u mimodělož. těhu, ale tím tě samozřejmě nechci strašit, jen pro jistotu bych šla, držím palce
Holky,dneska od odpoledne mě docela píchá tam zespoda,obcas az v konecníkua bolí u toho i podbrisek..Myslíte ze bych mela zajit k dr drive kdyby to neustálo?
u mimodelozniho bych nemela mit ale tak silne testiky ne?
![]()
moti23 píše:
ahoj holky,jak se počítají ty týdny těhotenství ? můžete mi napsat jak jsem já ??? poslední MS byla 13.1. spočítejte mi to prosím
To jsme úplně na den stejně
Seš v 5. týdnu (dnes 4 + 6) a vždycky v pátek se to láme, zítra budeš 5 + 0, tzn, začátek 6. týdne ![]()
http://www.tehotenskakalkulacka.cz/
ladai píše:Susanah12 píše:my to zatim taky nikomu nerekli,ale i tak tady se nikdo navzajem nezname
Ahoj, pozitivní těhotenský test jsem objevila 4.2. na kontrolu jdu 29.2., což je 7+4, chci aby už bylo vidět srdíčko. V 5+ cokoliv bych ho nečekala, někdo jste se ptal. V šest + něco už je to pravděpodobnější. Ale můžete mít vidět váček.
Už jedno dítko doma mám. Jinak to nikomu neříkáme a budeme až po screeningu, takže i tady zůstanu s dovolením anonymní
Jé mě tady zná lidí, jsem v několika uzavřených skupinách a nechci ani aby to věděl někdo tady. Ty začátky jsou vždy hodně rizikové ![]()
Susanah12 píše:ladai píše:Jé mě tady zná lidí, jsem v několika uzavřených skupinách a nechci ani aby to věděl někdo tady. Ty začátky jsou vždy hodně rizikovéSusanah12 píše:my to zatim taky nikomu nerekli,ale i tak tady se nikdo navzajem nezname
Ahoj, pozitivní těhotenský test jsem objevila 4.2. na kontrolu jdu 29.2., což je 7+4, chci aby už bylo vidět srdíčko. V 5+ cokoliv bych ho nečekala, někdo jste se ptal. V šest + něco už je to pravděpodobnější. Ale můžete mít vidět váček.
Už jedno dítko doma mám. Jinak to nikomu neříkáme a budeme až po screeningu, takže i tady zůstanu s dovolením anonymní
Mně se tvůj nick zobrazuje… ![]()
mapag píše:Susanah12 Myslíš tenhle? To právě není můj nick, jsem odhlášená (teď ne, teď jsem jen zvolila anonymitu) a napíšu to kolonky nick vymyšlenou přezdívku. Vy tady máte všechny pár příspěvků, tak předpokládám, že jste tady chvíli, já tři roky ( příspěvků tisíce). Neříkám to nikde, takže ani nechci, aby to věděli v mojí stálé diskuziSusanah12 píše:Mně se tvůj nick zobrazuje…ladai píše:Jé mě tady zná lidí, jsem v několika uzavřených skupinách a nechci ani aby to věděl někdo tady. Ty začátky jsou vždy hodně rizikovéSusanah12 píše:my to zatim taky nikomu nerekli,ale i tak tady se nikdo navzajem nezname
Anonymní píše:mapag píše:Susanah12 Myslíš tenhle? To právě není můj nick, jsem odhlášená (teď ne, teď jsem jen zvolila anonymitu) a napíšu to kolonky nick vymyšlenou přezdívku. Vy tady máte všechny pár příspěvků, tak předpokládám, že jste tady chvíli, já tři roky ( příspěvků tisíce). Neříkám to nikde, takže ani nechci, aby to věděli v mojí stálé diskuziSusanah12 píše:Mně se tvůj nick zobrazuje…ladai píše:Jé mě tady zná lidí, jsem v několika uzavřených skupinách a nechci ani aby to věděl někdo tady. Ty začátky jsou vždy hodně rizikovéSusanah12 píše:my to zatim taky nikomu nerekli,ale i tak tady se nikdo navzajem nezname
Ale někdo tu psal o uzavřené diskuzi říjňátka 2012, je to dost brzo na uzavření, ostatní ji budou horko těžko hledat, ale pro mne je to třeba řešení
Aha, chápu, díky ![]()
ledulaz píše:
Ahojky… Moooc rada bych se pridala.....
jak dopadla kontrola ![]()
Nela89 píše:
Holky co uz dobete za vitaminy?Ja beru Mamavit mam k tomu brat jeste i listovku?nebo staci jen to jedno..
za to nic nedas urcite v mamvitu je taky,ale tady je cista urcite ji vem k tomu,pak myslim ze se bere od 3m jeste neco,uz si nepamatuji nazev je to hodne dlouho ![]()
Susanah12 píše:ladai píše:Jé mě tady zná lidí, jsem v několika uzavřených skupinách a nechci ani aby to věděl někdo tady. Ty začátky jsou vždy hodně rizikovéSusanah12 píše:my to zatim taky nikomu nerekli,ale i tak tady se nikdo navzajem nezname
jo to me povidej jeste nemam ani ut,pak srdicko,gen testy a plno mesicu strachu pred nama co
Eva 13 píše:Nela89 píše:tak se drž!!!
uvidím do rána kdyztak si skocim
myslím si ze bych nemela tak silné testíky,no ale pro jistotu si tam zajdu.. ![]()
Anonymní píše:mapag píše:Susanah12 Myslíš tenhle? To právě není můj nick, jsem odhlášená (teď ne, teď jsem jen zvolila anonymitu) a napíšu to kolonky nick vymyšlenou přezdívku. Vy tady máte všechny pár příspěvků, tak předpokládám, že jste tady chvíli, já tři roky ( příspěvků tisíce). Neříkám to nikde, takže ani nechci, aby to věděli v mojí stálé diskuziSusanah12 píše:Mně se tvůj nick zobrazuje…ladai píše:Jé mě tady zná lidí, jsem v několika uzavřených skupinách a nechci ani aby to věděl někdo tady. Ty začátky jsou vždy hodně rizikovéSusanah12 píše:my to zatim taky nikomu nerekli,ale i tak tady se nikdo navzajem nezname
Ale někdo tu psal o uzavřené diskuzi říjňátka 2012, je to dost brzo na uzavření, ostatní ji budou horko těžko hledat, ale pro mne je to třeba řešení
jojo souhlasim je to mac brzo,tady to nikdo jeste nema ani povrzene od de a casu dost
Bony píše:
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji
A přesunete se tam ženy?
Abych tam nebyla s Bony sama
![]()
Anonymní píše:Bony píše:A přesunete se tam ženy?
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
DěkujiAbych tam nebyla s Bony sama
![]()
tak jo, ale jsem tu poměrně krátce a nerozumím názvu uzavřená skupina ![]()
Nela89 píše:Eva 13 píše:myslím si ze bych nemela tak silné testíky,no ale pro jistotu si tam zajdu..Nela89 píše:tak se drž!!!
uvidím do rána kdyztak si skocim
já ti holka nevím, ale zajdi si tam, za to nic nedáš ![]()