Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1226
16.2.12 17:51
Eva 13 píše:
Nela89 píše:
Holky,dneska od odpoledne mě docela píchá tam zespoda,obcas az v konecníku :oops: a bolí u toho i podbrisek..Myslíte ze bych mela zajit k dr drive kdyby to neustálo? :think:
raději bych si tam došla, slyšela jsem, že bolest v konečníku bývá u mimodělož. těhu, ale tím tě samozřejmě nechci strašit, jen pro jistotu bych šla, držím palce :mavam:

u mimodelozniho bych nemela mit ale tak silne testiky ne? :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
16.2.12 17:54
moti23 píše:
ahoj holky,jak se počítají ty týdny těhotenství ? můžete mi napsat jak jsem já ??? poslední MS byla 13.1. spočítejte mi to prosím

To jsme úplně na den stejně :D Seš v 5. týdnu (dnes 4 + 6) a vždycky v pátek se to láme, zítra budeš 5 + 0, tzn, začátek 6. týdne :)
 http://www.tehotenskakalkulacka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susanah12
16.2.12 18:03
ladai píše:
Susanah12 píše:
Ahoj, pozitivní těhotenský test jsem objevila 4.2. na kontrolu jdu 29.2., což je 7+4, chci aby už bylo vidět srdíčko. V 5+ cokoliv bych ho nečekala, někdo jste se ptal. V šest + něco už je to pravděpodobnější. Ale můžete mít vidět váček.
Už jedno dítko doma mám. Jinak to nikomu neříkáme a budeme až po screeningu, takže i tady zůstanu s dovolením anonymní :mrgreen:
my to zatim taky nikomu nerekli,ale i tak tady se nikdo navzajem nezname

Jé mě tady zná lidí, jsem v několika uzavřených skupinách a nechci ani aby to věděl někdo tady. Ty začátky jsou vždy hodně rizikové :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4969
16.2.12 18:06
Susanah12 píše:
ladai píše:
Susanah12 píše:
Ahoj, pozitivní těhotenský test jsem objevila 4.2. na kontrolu jdu 29.2., což je 7+4, chci aby už bylo vidět srdíčko. V 5+ cokoliv bych ho nečekala, někdo jste se ptal. V šest + něco už je to pravděpodobnější. Ale můžete mít vidět váček.
Už jedno dítko doma mám. Jinak to nikomu neříkáme a budeme až po screeningu, takže i tady zůstanu s dovolením anonymní :mrgreen:
Jé mě tady zná lidí, jsem v několika uzavřených skupinách a nechci ani aby to věděl někdo tady. Ty začátky jsou vždy hodně rizikové :nevim:

Mně se tvůj nick zobrazuje… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 18:11
mapag píše:
Susanah12 píše:
ladai píše:
Susanah12 píše:
Jé mě tady zná lidí, jsem v několika uzavřených skupinách a nechci ani aby to věděl někdo tady. Ty začátky jsou vždy hodně rizikové :nevim:
Susanah12 Myslíš tenhle? To právě není můj nick, jsem odhlášená (teď ne, teď jsem jen zvolila anonymitu) a napíšu to kolonky nick vymyšlenou přezdívku. Vy tady máte všechny pár příspěvků, tak předpokládám, že jste tady chvíli, já tři roky ( příspěvků tisíce). Neříkám to nikde, takže ani nechci, aby to věděli v mojí stálé diskuzi :nevim:
Ale někdo tu psal o uzavřené diskuzi říjňátka 2012, je to dost brzo na uzavření, ostatní ji budou horko těžko hledat, ale pro mne je to třeba řešení :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4969
16.2.12 18:12
Anonymní píše:
mapag píše:
Susanah12 píše:
ladai píše:
Susanah12 píše:
Susanah12 Myslíš tenhle? To právě není můj nick, jsem odhlášená (teď ne, teď jsem jen zvolila anonymitu) a napíšu to kolonky nick vymyšlenou přezdívku. Vy tady máte všechny pár příspěvků, tak předpokládám, že jste tady chvíli, já tři roky ( příspěvků tisíce). Neříkám to nikde, takže ani nechci, aby to věděli v mojí stálé diskuzi :nevim:
Ale někdo tu psal o uzavřené diskuzi říjňátka 2012, je to dost brzo na uzavření, ostatní ji budou horko těžko hledat, ale pro mne je to třeba řešení :mrgreen:

Aha, chápu, díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
16.2.12 18:13
ledulaz píše:
Ahojky… Moooc rada bych se pridala.....

jak dopadla kontrola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
16.2.12 18:13
Nela89 píše:
uvidím do rána kdyztak si skocim :kytka:

tak se drž!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
16.2.12 18:14
Nela89 píše:
Holky co uz dobete za vitaminy?Ja beru Mamavit mam k tomu brat jeste i listovku?nebo staci jen to jedno..

za to nic nedas urcite v mamvitu je taky,ale tady je cista urcite ji vem k tomu,pak myslim ze se bere od 3m jeste neco,uz si nepamatuji nazev je to hodne dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
16.2.12 18:17
Susanah12 píše:
ladai píše:
Susanah12 píše:

jo to me povidej jeste nemam ani ut,pak srdicko,gen testy a plno mesicu strachu pred nama co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
16.2.12 18:18
Eva 13 píše:
Nela89 píše:
tak se drž!!!

myslím si ze bych nemela tak silné testíky,no ale pro jistotu si tam zajdu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
16.2.12 18:18
Anonymní píše:
mapag píše:
Susanah12 píše:
ladai píše:
Susanah12 píše:
Ale někdo tu psal o uzavřené diskuzi říjňátka 2012, je to dost brzo na uzavření, ostatní ji budou horko těžko hledat, ale pro mne je to třeba řešení :mrgreen:

jojo souhlasim je to mac brzo,tady to nikdo jeste nema ani povrzene od de a casu dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 18:22
Bony píše:
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji

A přesunete se tam ženy? :mrgreen: Abych tam nebyla s Bony sama :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6021
16.2.12 18:50
Anonymní píše:
Bony píše:
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
Děkuji
A přesunete se tam ženy? :mrgreen: Abych tam nebyla s Bony sama :think: :mrgreen:

tak jo, ale jsem tu poměrně krátce a nerozumím názvu uzavřená skupina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
16.2.12 18:52
Nela89 píše:
Eva 13 píše:
Nela89 píše:
tak se drž!!!
myslím si ze bych nemela tak silné testíky,no ale pro jistotu si tam zajdu.. ;)

já ti holka nevím, ale zajdi si tam, za to nic nedáš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky