Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojda muzu se pridat ? pred tydnem jsem nasla //… pristi ctvrtek jdu k doktorovi..mimco je planovane a lekarem doporucovane, mela jsem driv dost problemy ,..cisty, srusty, krvaceni..:( ted resim jak s praci ,..nevim jestli me doktor nebude chtit nechat zrovna doma..:-/
Eva 13 píše:Anonymní píše:tak jo, ale jsem tu poměrně krátce a nerozumím názvu uzavřená skupinaBony píše:A přesunete se tam ženy?
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
DěkujiAbych tam nebyla s Bony sama
![]()
Je to tady:
https://www.emimino.cz/…-o-clenstvi/?…
Zažádáš si o členství a až to bude schválené, tak se ti to objeví vpravo na stránce jako tvoje skupina.
Anonymní píše:Eva 13 píše:Je to tady:Anonymní píše:tak jo, ale jsem tu poměrně krátce a nerozumím názvu uzavřená skupinaBony píše:A přesunete se tam ženy?
Dámy založila jsem uzavřenou skupinu říjňátka 2012, tak kdo má vážný zájem se přidat, ozvěte se. Ale prosím jen vážné zájemkyně, které budou přispívat pravidelně!
![]()
Zažádáš si o členství a až to bude schválené, tak se ti to objeví vpravo na stránce jako tvoje skupina.
ok, tak díky a budu se těšit. Eva
![]()
Eva 13 píše:Anonymní píše:ok, tak díky a budu se těšit. EvaEva 13 píše:Je to tady:Anonymní píše:tak jo, ale jsem tu poměrně krátce a nerozumím názvu uzavřená skupinaBony píše:A přesunete se tam ženy?
![]()
Zažádáš si o členství a až to bude schválené, tak se ti to objeví vpravo na stránce jako tvoje skupina.![]()
už mi je skupina schválená, jen nevím jak se do ní dostat.........
Eva 13 píše:Eva 13 píše:už mi je skupina schválená, jen nevím jak se do ní dostat.........Anonymní píše:ok, tak díky a budu se těšit. EvaEva 13 píše:Je to tady:Anonymní píše:tak jo, ale jsem tu poměrně krátce a nerozumím názvu uzavřená skupinaBony píše:A přesunete se tam ženy?
![]()
Zažádáš si o členství a až to bude schválené, tak se ti to objeví vpravo na stránce jako tvoje skupina.![]()
Klikni si nahoře na svůj nick, aby jsi měla ten základní přehled. Až budeš přijatá, tak se ti vpravém sloupci objeví: Skupiny ve kterých je Eva 13. A bude tam Říjňátka 2012
Tam klikni a jsi tam. ![]()
Někdo tady psal ze uz zavadi Utrogestan..vy uz jste byly u dr na kontrole?Premyslim jestli tam zajit drive nez jsem objednana,alespon na krev…
Nela89 píše:
Někdo tady psal ze uz zavadi Utrogestan..vy uz jste byly u dr na kontrole?Premyslim jestli tam zajit drive nez jsem objednana,alespon na krev…
to si ho ode dneška zavádím já.
Mám za sebou 2 zamlk.těhu a shodou okolností jsem byla minulý čtvrtek u své dr. na gyndě a říkám jí, že se snažíme o mimi, tak mi to napsala a mám to začít užívat až budou // a přijít až v 8tt, ale to nevydržím, půjdu po 6tt ![]()
Aha
ja tam zajdu zitra snadme vezme,kdyz jsem objednana az na 23.2. ![]()
Nela89 píše:
Ahaja tam zajdu zitra snadme vezme,kdyz jsem objednana az na 23.2.
Nela89 píše:
Ahaja tam zajdu zitra snadme vezme,kdyz jsem objednana az na 23.2.
snad jo
![]()
ladai píše:ledulaz píše:jak dopadla kontrola
Ahojky… Moooc rada bych se pridala.....
Ahojky…kontrola snad dobryyy… Z hodnoty pres 300 jsem dneska uz skoro na 900:-D jupiiiiii.....jen tak daaal…
Helennaa píše:
ahojda muzu se pridat ? pred tydnem jsem nasla //… pristi ctvrtek jdu k doktorovi..mimco je planovane a lekarem doporucovane, mela jsem driv dost problemy ,..cisty, srusty, krvaceni..:( ted resim jak s praci ,..nevim jestli me doktor nebude chtit nechat zrovna doma..:-/
Ahojky, tak vítej. ![]()
Dotaz… Kam budete psat zpravicky… Na chat a nebo na nastenku?
ledulaz píše:
normalne do diskuze, jeste musis otevrit tu mistnost kde se diskutuje a tam nas najdes ![]()
ledulaz píše:
tak teď se ztrácím, na jakou nástěnku…a kde je chat?
Omlouvám, že se tak blbě ptám, ale jsem tu třetí den ![]()
Eva 13 píše:ledulaz píše:tak teď se ztrácím, na jakou nástěnku…a kde je chat?
Omlouvám, že se tak blbě ptám, ale jsem tu třetí den
Evi, jsi na správným miste. O zbytku se dozvis pozdeji ![]()