Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
okay píše:ladai píše:To jsem byla já, mám malou 07 jen až prosinec
je a kdo me tu psal ze mame stejne stare deti ,nejak toho clovicka nemuzu najit
ja si to myslela ale nemas k detem nic napsano my sme 28 cervna
Kačka1977 píše:
nene možná jsem to špatně napsala, mám přijít dnes v 11.15
tak to jo tak pak napis
ladai píše:okay píše:ja si to myslela ale nemas k detem nic napsano my sme 28 cervnaladai píše:To jsem byla já, mám malou 07 jen až prosinec
je a kdo me tu psal ze mame stejne stare deti ,nejak toho clovicka nemuzu najit
Mám v metříku kolik jim je, Terka je prosinec 2007 a Vojta červen 2010
moti23 píše:
holkyyyyy já čekám dvojčata![]()
![]()
![]()
No tak gratulace obrovská.
![]()
děkuji holky,ale jsem z toho na rozpacích, mám v hlavě jen jak to zvládnem peněžně a hlavně jak to zvládnu já ![]()
týjo, Moti, moooc gratuluji!!
Můžu se zeptat, který DPO jsi měla stejnou testovací čárku jako kontrolní? ![]()
Maky.p píše:
týjo, Moti, moooc gratuluji!!![]()
Můžu se zeptat, který DPO jsi měla stejnou testovací čárku jako kontrolní?
v den plánované MS, jen tak ze srandy jsem zkusila test a byla tam, uplně stejné jsem je měla asi 15 den po ovu
Moti, děkuju, já si ze začátku taky myslela, že budu mít dvojky, ale včera byla druhá čárka ještě o odstínek světlejší, než kontrolní a holky říkaly, že už by byly obě stejně silné 14DPO. Dneska nevím jak to vypadá, testík mám doma, tak ho zkouknu hned jak dojdu. Dnes jsem právě 15DPO
Dvojky mě napadly proto, že jsem měla ducha na testu už 7DPO ![]()
ledulaz píše:
Ahojdanek… Ja se s dovolenim pridam… A hned pro zacatek se zeptam…jestli tu je taky nekdo takovy blazen jako ja s testovanim?
To víš že je.Jsem sice už po 4 těhotná z toho 2 samovolný potrat,ale blázen na testování jsem pořád.
Tak našla plodový váček cca 9mm. Takže prý zatím neházzet flintu do žita. Dostala jsem duphaston a mám být v klidu. Ale říkala, že nemůže vyloučit, že to skončí. No jsem na vážkách, ale snad to dopadne ![]()