mame zacit chodit plavat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
331
3.12.08 13:47

mame zacit chodit plavat?

prosim poradte malej ma s nejvetsi pravdepodonosti sestou nemoc(uz se osypal ale nektere priznaky neodpovidaji jak uz jsem psala v jine diskusi) a ja ted resim jestli uz se bude moc pristi tyden ve ctvrtek koupat v bazene.mame zacit chodit na plavani a ja nevim jestli bude moct nebo to mam zrusit? dr.zavolat nemuzu protoze tam neni. :( ale dneska musim rozhodnout. nevite nekdo jak dlouho je to infekcni?mam to zrusit a zacit chodit az do dalsiho kurzu coz bude zhruba za tri mesice? :nevim: hodne premyslim ze to zrusim ale zase si rikam aby malej uz nebyl pristi tyden uplne zdravej a vsichni (babicka a deda a manzel) aby mi to nevycitali ze jsem to zrusila.nebyl jste nekdo v podobne situaci?rikala jsem si ze bysme treba na tu prvni lekci nesli ale myslim ze je asi nejdulezitejsi nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1039
3.12.08 14:09

Brre - vzhledem k nemocnosti dětí v tomto roční období bych si troufla sázet na to, že 100% nebudete jediní, kdo na první lekci nedorazí :wink: Doženete to na další. Oni se zezačátku ty mimča i maminky stejně spíš tak rozkoukávají, zvykají si v bazénu, na používání pomůcek atd., takže bych se nebála, že nenaskočíte v pohodě od druhé lekce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
3.12.08 14:10

Ahoj, prvni lekce urcite neni nejdulezitejsi. Ze zacatku to jde pomalu, to plavco, takze kdyz nebudete, nic se nedeje. Nesla bych plavat ted poprve a pak uz jo, rozhodne bych plavani nerusila uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.12.08 14:15

Pristi tyden to je za 10 dni...... infekcni urcite nebude. Jen jedte.

Bych se nebala....... no a podle mne je ta prvni lekce dulezita- udelas si obrazek o plavaci tete jejich metodach a o tom jak maly bude snaset vodu v kolektivu…

Spise bych doma resila ted otuzovani a zvykani na nizsi teplotu vody v bazenu

At se dobre plave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
3.12.08 15:24

Ahoj,

za prve uz asi infekcni nebude a za druhe, kvuli jedne vynechane lekci bych plavani nerusila. Chodime plavat s obema dcerama a malokdy se podari, ze jsme cela skupinka. Navic se stejne cely blok dela skoro to same. Prvni hodiny se s danymi prvky seznamite a dokonce bloku je pilujete.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
3.12.08 16:32

Souhlasím s holkama, první lekce není tak důležitá. V ostatních lekcích se to všechno opakuje. Chodíme plavat už delší dobu a málo kdy se tam všichni sejdeme. My jsme plavali každou lekci, tak mám přehled.
Myslím, že na první lekci by jste mohli jít, to už infekční asi nebudete.
Tři měsíce je dlouhá doba na čekání do dalšího kurzu. Určitě si to s malým užijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
3.12.08 19:11

moc dekuju za rady tak jsem nas prihlasila a uvidime. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie