Máme začít podnikat? Co myslíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máme začít podnikat? Co myslíte?
Čaute, jsme s kamarádem na střední škole, obou nám je 18 let.., dostali jsme nápad, že by jsme nakoupili pár kol a založili si půjčovnu, kde by jsme kolo seřízené a v pořádku přivezli až k Vám domů nebo na dohodnuté místo..
, cenu by jsme se snažili udělat co nejnižší (přecejen to ještě nebude náš příjem) a časem co by jsme vydělali by jsme vrazili do koupě dalších kol, popřípadě kol pro děti atd.. Prostě když by chtěl někdo na cyklovýlet, my mu ohledně kola vše zařídíme. Oba jsme nadšenci do kol a ohledně kola si umíme vše spravit, popřípadě ty složitější věci není problém odvést do servisu… Chtěl bych se Vás zeptat, jaký je na to Váš názor?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@vojtisek2000 kolo máme s mužem vlastní, seřizuje manžel. Takže tohle není nic co by mne nějak zaujalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nás to právě tak napadlo, protože když jsem byl na cyklisťáku, tak skoro polovina dětí nemělo svoje kolo a ani od známých, většinou z předražených půjčoven…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevim, je to trochu loterie, jestli se to chytne. Vím, že v některých zemích to funguje. Ale člověk nikdy neví.
A by jsme je tzv. hyperkorektní výraz. Správně je skutečně bychom. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, napsal jsem, že jsem ko a končí to kot
, pravopis není moje silná stránka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vojtisek2000 fakt? Já zas neznám rodinu která by neměla vlastní kola. Ale je pravda že v HK je dost cyklostezek a spousta možností někam vyrazit, tak je to tady takový rodinný koníček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdřív odmaturujte z češtiny. A pro jistotu i z matiky a pak si zkuste spočítat, kolik by to vaše zákazníky muselo stát, abyste vy na tom neprodělali kalhoty. A pak se podívejte na trhu, jestli ta cena, co vám vyšla je konkurenceschopná. A pak počítejte dál, co budete muset vrazit do marketingu, kdy se vám vrátí pořizovací cena, co všechno budete muset zaplatit státu a pod. A když budete i potomhle všem v plusu, tak hurá do toho. (Mě teda na první přečtení především zarazila věta: dovezeme až k vám to jako kam: po Praze? do Aše? do Havířova? …
- Citovat
- Upravit
@Emimin7 Vím, že to ted bude znít divně, ale prostě s tím kamarádem hledáme něco co by nás bavilo v čem bychom mohli podnikat…, protože právě teď jsem doma a moje máma, která sice vydělává slušný peníze, tak jelikož dělá účetní, tak se i teď přes svátky nezastaví a celý den je u PC a je to fakt oprus… Myslíme si, že je teď ten nejlepší okamžik začít a na nic nečekat, přecejen nemáme rodinu, neplatíme bydlení atd.. Takže všechny naše úspory by mohly jít do podnikání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carsa Jsem z Prahy, vše po Praze tím pádem…, o mojí maturitu z češtiny se neboj
a matika se nás netýka
, po finanční stránce to máme zmáklý.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 Jojo, to já jsem do teď taky neznal, ale když jsem viděl tu situaci, že si skoro každej půjčoval na poslední chvíli kolo.., ještě k tomu za takový prachy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevím, doma i v okolí mají všichni kdo jezdí vlastní kolo.
podle mě zbytečné, využití možná tak pro turisty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini Dobře, takže další nápad na hovno…
, nějak to přece musí jít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit