Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bytu ve kterem ziji. Mamka se dusovala ze mi pomuze do byt. Vypovedela jsem stavebko. Nakonec vybrala a trvala na bytu v jeji blizkosti. A koupila byt pouze ze svych penez a z mych se opravil a vybavil. A nyni mi ho nechce dat. A ja mam na talirku ze je to jeji
A diky zruseni stavebka na druhy nemam
a nechce mi.ho.ani prodat. misto toho mi nadava ze jsem nevdecna
No tak pomohla ti. Jednou ho stejne zdedis. Jestli tam nechces byt, tak ji popros i svou investici a jdi do pronajmu.
Předpokládám, že vybavení a oprava bytu stála méně, než byt sám?
Nechává Tě tam bydlet?
To stavebko sis nasetrila sama, nebo ti to setrili rodice. kokik stal byt a kolik vybavení?
@Anonymní píše:
Bytu ve kterem ziji. Mamka se dusovala ze mi pomuze do byt. Vypovedela jsem stavebko. Nakonec vybrala a trvala na bytu v jeji blizkosti. A koupila byt pouze ze svych penez a z mych se opravil a vybavil. A nyni mi ho nechce dat. A ja mam na talirku ze je to jeji
a zakazuje ti tam bydlet?
Tak předpokládám, že v bytě bydlíš a neplatíš nájem. Upřímně nechápu, proč by ti měla dát byt, který zaplatila ona. To, že se vybavil z tvých peněz je taky v pořádku. Pokud s tím máš takový problém a v bytě nechceš za těchto podmínek bydlet, chtěj investované peníze vrátit a najdi si jiný byt, matka může byt pronajímat. Nebo byt prodejte a nech se vyplatit.
Tak penize jsem nasetrila sama, byt jsem a chci od ni koupit. Nechci mit na podnose ze je to jeji byt. Nechci aby mi do vseho mluvila.
Bylo receno ze mi do bytu pomuze.Od zacatku jsem pocitala ze ji ho budu zplacet.Kdo nezazil nevi. Porad slysim,,to je muj byt, naposledy mluvila do. vyberu podlahy. A to.je to nejmensi do ceho.mi mluvi.Nebo.tedy uz nam.Pac uz mam manzela. Potrebuji se zbavit jeji nadvlady.Uz jsem. mohla mit pulku zplacenou, a neokradat.se o dedictvi.
@Anonymní píše:
Bylo receno ze mi do bytu pomuze.Od zacatku jsem pocitala ze ji ho budu zplacet.Kdo nezazil nevi. Porad slysim,,to je muj byt, naposledy mluvila do. vyberu podlahy. A to.je to nejmensi do ceho.mi mluvi.Nebo.tedy uz nam.Pac uz mam manzela. Potrebuji se zbavit jeji nadvlady.Uz jsem. mohla mit pulku zplacenou, a neokradat.se o dedictvi.
tak jste si s manželem měli koupit svůj vlastní byt a nečekat, až vám ho koupí maminka (a že ho přepíše na tebe nebo na vás oba)… když nechci, aby mi někdo do něčeho mluvil, zařídím si to sama…
Nějak tomu nerozumím, proč sis ten byt nekoupila sama za ty svoje peníze, v čem ti měla máma pomoct? Investovat do nemovitosti, která není moje, to je trošku hloupost no…
@Anonymní píše:
Porad to mechapu. pises ue si mela nasetreno ale byt koupila mamka za svoje.tak kde mas ty nasetrene penize? A o jake dedictvi se okradas?
S tím dědictvím je to dobrý vtípek, když je nebožka matka ještě živá ![]()
Dobry den mam trable s maminkou,,babickou, muze nekdo poradit