Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Dobříšandy:-)Jsem 31letá maminka půlroční holčičky…tak nepůjdeme někdy na prochajdu?:-)
Melinda5 píše:
Ahojky je mi letos v dubnu 24 let,25.9.2011 se mi narodila holčička a hledáme maminku(kamarádku)z Dobříše na popovídání,procházky a podobně,jezdíme tam k přítelovím rodičům velmi často a co nejdříve se tam chceme stěhovat a jelikož tam nikoho neznám rada bych to změnila tak pište pištebudu moc ráda
ahojky..tak až někdy zavítáš na Dobříš,můžeme si dát na městě dostaveníčko ![]()
Lesí a jak dlouho jste na Dobříši a kde přesně bydlíte?
procházka by byla super ![]()
Tak to tam už někoho znáš ne za těch pět let a odkud pocházite? ![]()
Melindo tak známe tady sousedy, protože je to celkově nová zástavba a potom maminky ze školky, ze školy, ale to je spíš jenom takové ahoj, dobrý den při vyzvedávání dětí
Jinak oba s manželem pocházíme ze severní Moravy a nějaký čas jsme ještě bydleli v Praze, kde jsme oba studovali a manžel potom i docela dlouho pracoval a vlastně tam pracuje do dneška ![]()
tezi tak to pocházíte z daleka
já zase pocházím z východních čech konkrétně Převýšov 3 km od Chlumce nad Cidlinou,a ted sem s přítelem v Praze který tu bydlel s rodiči ale ty se odstěhovali na Dobříš k jeho sestře ale pochází z Dobříše a 20 let bydleli v Praze ![]()
Melindo,já jsem se tu narodila:-)a bydlím v Příbramské ulici..rohový barák,tam kde je to kadeřnictví a naproti přez přechod je evangelický kostel..Díky práci jsem se ale dříve pohybovala spíš v Praze,tak jsem zanechala spousty známých tam:-/Tady pár maminek tady znám..ale s miminkem jen dvě.
Příspěvek upraven 03.02.12 v 12:00
tezi píše:
Složitější, protože těch dětí je trošku víc. Mám holčičky 10/2004 a 4/2008 a chlapečka 3/2010 a v srpnu by mělo přibýt ještě miminko. Takže teď mám hodně ježdění do Prahy po doktorech, do toho dcery ve škole a ve školce.
Melinda5 píše:
Přítelovi rodiče bydlí u rybníka Papežsem rada že se někdo ozval,když tam jezdíme a budem tym bydlet rada bych se seznámila
tezi píše:
My bydlíme v Dobříši, nahoře nad Prachandou
Lesí díky, jsem moc spokojená. Akorát bydlíme docela daleko od města, ale není to tak hrozné.
My teď v zimě se ve městě moc nezdržujeme, sem tam nějaký nákup a odvoz a vyzvednutí dětí ze školy a ze školky. Na procházky chodíme taky u nás nebo vypouštím děti na zahradu.
Lesí přítelova maminka pochází z Dobříše jmenuje se Pípková(za mlada Pecharová)a manžel přítelův otec je z Mníšku ale bydleli 20 let v Praze,no a před 5 lety se přátelova sestra odstěhovala na Dobříš do baráčku po rodině od maminky(Pecharovi) a pak se tam odstěhovali k ní i rodiče aby tam nebyla sama, a my ted prodáváme byt v praze a chcem tam jít taky ![]()