Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Melinda5 teď jsem zjistila že pokud je skupina uzavřená tak by ostatní neměli vidět co tam kdo píše. A to maminky jsou uzavřená skupina ne?
Ano je to uzavřena skupina u sebe na zdi to tedy uvidi jen ti co jsou ve skupine ![]()
@Melinda5 a neuvidí to i ti co ve skupině nejsou ale ti co ve skupině jsou je mají v přátelích?
Myslim že snad jen ti co jsou ve skupine ale na 100% to neřeknu ![]()
To opravdu nevim, zkus napsat zakladatelce té stranky je to Hana Redlichová Javůrková ![]()
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Je tu aktuálně nějaká v pohodě maminka z Dobříše, která je tu třeba nová nebo tu nikoho nemá a chce se seznámit? Bydlím tu pár měsíců a mám tříměsíčního kloučka a ráda bych začala podnikat nějaké aktivity, ale samotnou mě to úplně neba. Ve skupině Maminky z Dobříše na fb jsem, ale tam psát nechci, jelikož by to viděli nejspíš všichni, koho mám v přátelích a to je trapas
. Mějte se a budu ráda, když se někdo fajn najde.. ![]()
@Samantha9 píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Je tu aktuálně nějaká v pohodě maminka z Dobříše, která je tu třeba nová nebo tu nikoho nemá a chce se seznámit? Bydlím tu pár měsíců a mám tříměsíčního kloučka a ráda bych začala podnikat nějaké aktivity, ale samotnou mě to úplně neba. Ve skupině Maminky z Dobříše na fb jsem, ale tam psát nechci, jelikož by to viděli nejspíš všichni, koho mám v přátelích a to je trapas. Mějte se a budu ráda, když se někdo fajn najde..
klidně tam napiš, ta skupina je uzavřená, takže to nikdo z přátel neuvidí, pouze členové skupiny
často tam vidím, že maminky hledají parťačky…
já mám kluka už pětiletého ![]()
To by možná šlo, sice nevím, kde je starý hřbitov, ale od nového to jistě daleko nebude a s malým si uděláme procházku. Svíčku mám a dáreček nepotřebuji, akorát tedy jakou kytku?