Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky je mi letos v dubnu 24 let,25.9.2011 se mi narodila holčička a hledáme maminku(kamarádku)z Dobříše na popovídání,procházky a podobně,jezdíme tam k přítelovím rodičům velmi často a co nejdříve se tam chceme stěhovat a jelikož tam nikoho neznám rada bych to změnila tak pište pište
budu moc ráda ![]()
Cauky,
my jezdime na Novou Ves k nasim na vikendy a v lete tam budeme asi dost casto s malym:-)
Přítelovi rodiče bydlí u rybníka Papež
sem rada že se někdo ozval,když tam jezdíme a budem tym bydlet rada bych se seznámila ![]()
Budete dost často super
jakapak je to daleko od Dobříše?kolik je malému? ![]()
A vy budete bydlet kde?
No my to máme trošku složitější, ale určitě by se dalo domluvit na procházce
To se ještě neví teprve se dává do prodeje byt v Praze a pak by sme chtěli do pronájmu nějaký byteček co bude k mání ![]()
A jakpak složitější?jak máš staré dítko?holčička nebo chlapeček? ![]()
Takže ještě nic nemáte vyhlédnutého? Bohužel vůbec teď nemám představu jak to tady vypadá. Tím, že máme nový barák, tak ostatní jde mimo mě ![]()
teprve koukáme ale jelikož byt v praze je rodičů tak musime počkat až se prodá a pak mužem na Dobříš ale snad to bude co nejdřív ![]()
Složitější, protože těch dětí je trošku víc
. Mám holčičky 10/2004 a 4/2008 a chlapečka 3/2010 a v srpnu by mělo přibýt ještě miminko. Takže teď mám hodně ježdění do Prahy po doktorech, do toho dcery ve škole a ve školce.
Nudit se opravdu nenudím, doma je pořád co dělat a hlavně pořád veselo ![]()
jj tak to věřím taky sem ze 4 dětí a taky u nás bylo vždy veselo ![]()