Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lesí ja to moc na Dobříši neznám jen náměstí,a okolo papeže, ja sem ted v praze asi 3 roky ale tady znam jen jednu holčinu jinak mám veškeré kamarádky ve vychodních čechách(chlumec nad cidlinou,převýšov,hradec králové a tak) ![]()
Ahojky…
Melinda …malej se teprv narodi a po pravde doufam, ze uz brzy…nemuzu poradne usnout na zadech a na boku uz to taky nejde:-/ termin mam presne za tyden, tak snad si pospisi
jinak tedka u nasich nejsme, protoze to je od porodnice min. hodina cesty a navic tam maji zimu v baracku, radsi zustanu v byte, abych jeste nenastydla a nerodila s ucpanym nosem…
Ale az se trosku otepli, tak vyrazime a prijedem klidne na Dobris:-)
Melinda5 píše:
Lesí přítelova maminka pochází z Dobříše jmenuje se Pípková(za mlada Pecharová)a manžel přítelův otec je z Mníšku ale bydleli 20 let v Praze,no a před 5 lety se přátelova sestra odstěhovala na Dobříš do baráčku po rodině od maminky(Pecharovi) a pak se tam odstěhovali k ní i rodiče aby tam nebyla sama, a my ted prodáváme byt v praze a chcem tam jít taky
Luciiia píše:
myslis tam kde maji prodejnu Kajgrovi ?
horsi uz to byt nemuze, natekla nastesti nejsem, bricho mam taky maly, ale jestli naspim 4 hodiny denne tak je to moc…paradoxne je v klidu,kdyz se mi spat moc nechce :-/
kam jsi chodila na zakladku ? jestli na novou, tak se mozna letmo zname…nevim:-/
Melinda5 píše:
Lesí ja to moc na Dobříši neznám jen náměstí,a okolo papeže, ja sem ted v praze asi 3 roky ale tady znam jen jednu holčinu jinak mám veškeré kamarádky ve vychodních čechách(chlumec nad cidlinou,převýšov,hradec králové a tak)
Luciiia píše:
horsi uz to byt nemuze, natekla nastesti nejsem, bricho mam taky maly, ale jestli naspim 4 hodiny denne tak je to moc…paradoxne je v klidu,kdyz se mi spat moc nechce :-/kam jsi chodila na zakladku ? jestli na novou, tak se mozna letmo zname…nevim:-/
mam pocit, ze kdyz jsem byla v 5. tak v 9. byl Honza Petrak, jestli ho nahodou neznas…
Tak to nevím
možná od vidění..jsem už starší ročník
Kde budeš rodit,Luciii?
v Thomayerce, mame to temer za barakem a co jsem tam zatim byla, tak byli vsichni hodni
tak snad to pujde rychle, kdyz jsem kupodivu v klidu
Lesí no tak ani moc ne byt byl zařízený takže sem si vzala jen osobní věci a bylo
no ale už aby sme šli já nikdy nechtěla bydlet v praze a jako naschvál si najdu pražáka
ale naštěstí bydlíme na kraji prahy ujezd nad lesy 30min od černáku tak to jde to víš holka z vesnice se tu trochu strácí
ale dobříš jako město se mi moc líbí ![]()
Luciiia jj to znám není tomu tak dlouho a jak píše Lesí někdy bych to vrátila a měla par hodin klid,moje malá je dost živá a neustále vyžaduje pozornost jen když spí tak ne
ale to zase spí pěkně už se ani v noci nebudí na jídlo takže stáváme kolem 7 a to jde
hlavně přeju bezproblémoví porod ja tomu tak neměla ale to tě nebudu strašit......jo jinak já přenášela asi 3 dny a už sem byla zoufalá jak píšeš snad sem už ani nespala jak záda boleli,ale to dětátko za to stojí ![]()