Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem Libereckým maminkám. Jelikož jsem nenalezla žádnou neuzamčenou diskusy tak zakládám novou.
Pro každou maminku, která si ráda popovídá o dění v našem městě a třeba i najde nové přítelkyně a kamarádky na všechny radosti i starosti s dětmi a to ať už internetové nebo později i „na živo“ .
Přijďte napsat své tipy na výlety a aktivity s dětmi a nebo se jen podívat a popovídat o úspěších vašich dětí. Budu ráda, když se přidá co nejvíce maminek, aby jsme se tady nenudily.
TAKŽE VŠECHNY VÍTÁM ![]()
Ahoj,
taky jsem přemýšlela, jeslti nějakou novou diskusi nezaložit a předběhla jsi mě
Hlásím se taky k maminkám z Liberce ![]()
A abych dodala, tak máme měsíčního chlapečka ![]()
Příspěvek upraven 24.06.11 v 08:33
Zdravim annamat- ja jsem tu samou diskuzi zakladala zhruba pred tremi tydny, vymenila jsem si par reakci jen s jednou maminkou a konec
. Nejak jsme to neudrzeli. Ja jsem totiz take nechtela vlezt do zajete diskuze, tam se clovek vazne nechyta
Ale rada to zkusim znova- tak jestli chces?
Mam triapulleteho chlapecka. Kolik deti mas a jak jsou stare?
Ahoj
já sice nejsem z Liberce, ale bydlim kousek a v Liberci jsem skoro víc než doma.
Mám skoro 3měsíčního chlapečka. ![]()
Tak ja taky dodam, ze nejsem z Liberce, ale snad v nejblizsi dobe budu ![]()
Veru- jsem se (bez dovoleni sice) koukla na fotky- a Honzik je krasnouckej
A ty vypadas hodne mlade, kolik ti je prosim te? ![]()
Ahoj holky, určitě se to tu budeme snažit udržet. Já jsem přistěhovalec z Olomouce tak tady nemám moc kamarádek na písek s dětma ( a nejen na něj ). Mám 4 letou holčičiku Terezku a půl roční dvojčátka Peťulu a Verunku. Právě terezka už mi začíná miminkovatět protože nemá kamaráda či kamarádku ve stejném věku.
Koukám že tady nápady byly, na založení doskuse tak si myslím, že to půjde ![]()
Divine já jsem taky mladinká
ale mě to nevadí ![]()
A jinak já jsem Anna (podle nicku
) byla bych ráda, kdybych vás znala také podle jmen, asi je to lepší, přezdívky se mi trošku pletou a hlavně jsem pako na jména, tak si je musím zapamatovat hned v prvopočátku
Anni- teda ty mas dvojcatka, to je krasny
Vidis, ja jsem take z moravy, Olmik znam, dokonce jsem tam i bydlela
Od brezna bydlime v Jablonnem, ale planujeme navrat do Liberce. A jak dlouho bydlite v Liberci?
Ja tady take nikoho, krome jedne kamaradky, neznam.
Rada se seznamim, at uz virtualne, pozdeji i live ![]()
Jsem Veronika, je mi 27.
V Liberci jsme cca 2 roky ale řešily jsme problémy s otěhotněním takže na nějaké seznamování nebyl moc čas, pak jsem otěhotněla proležela jsem si to v nemocnici a pak mimina. Teď mají půl roku tak už chci začít trošku s polidšťováním
I když ty venkovní procházky jsou čím dál tím náročnější s nima
![]()
A mě je 21
a bydlím na rybníčku t.j. v centru města, obdiviju každýho kdo bydlí někde mimo město. Když jsem hledala byt tak jsem říkala maximálně 10 minut pěšky od centra
Jsem holt městská káča ![]()
HOlky kam takhle s děckama chodíte. My jsme furt na přehradě a taky chodíme na lesní koupaliště ale hřišť je tady zoufale málo (a nejen v centru
)
Divine píše:
Veru- jsem se (bez dovoleni sice) koukla na fotky- a Honzik je krasnouckejA ty vypadas hodne mlade, kolik ti je prosim te?
Děkuju. Mě je 19. Chtěli jsem ještě počkat rok dva, ale už se zadařilo teď a vůbec toho nelituju. ![]()
Werunko tak to gratuluju k bezproblémovému početí, já v tom taky nevidím problém, když mají ženský děti dřív, pokud mají zázemí a nestrkaj děti furt rodičům tak je to ok ![]()
Naprosto souhlasím
my jsme taky chtěli dřív, ale čekali jsme téměř 4 roky, než se zadařilo
a taky mladé maminky neodsuzuju - přesně tak - když mají zázemí a zodpovědnost, proč ne
![]()
annamat9 píše:
Werunko tak to gratuluju k bezproblémovému početí, já v tom taky nevidím problém, když mají ženský děti dřív, pokud mají zázemí a nestrkaj děti furt rodičům tak je to ok
Tak já ani nemám nikoho na hlídání. A když ho chce hlídat tchýně, tak ji ho nedám, protože se prostě bojim.
![]()
Tak
nám se taky nedařilo ač jsem mladá, je to holt prokletí dnešní doby