Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
weruuunka
24.6.11 13:03
Kačka.1985 píše:
Já jsem taky přemýšlela o tělísku ale ještě jsem na vážkách no uvidíme jak se dohodneme s přítelem ted beru HA ale ted jsem zapomněla prášek :pocitac:

Toho se právě bojim, že bych na něj teď zappoměla, protože zapomínám ted nějak docela často. :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
217
24.6.11 13:05
annamat9 píše:
Holky já měla po prvním těhunitroděložní tělísko a bylo to super, nemuselo se myslet na prášky nestane se vám že zapomenete a fakt jsem byla spokojená. Měla jsem tu nehormonální a levnější klasickou danu a spokojenost. Někomu teda nesedne ale já až mi di budou moct dát do ni jdu znovu

Ahoj a mužu se tě zeptat kolik jsi platila komplet za tu danu i za zavadění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.6.11 13:06
weruuunka píše:
Kačka.1985 píše:
Já jsem taky přemýšlela o tělísku ale ještě jsem na vážkách no uvidíme jak se dohodneme s přítelem ted beru HA ale ted jsem zapomněla prášek :pocitac:
Toho se právě bojim, že bych na něj teď zappoměla, protože zapomínám ted nějak docela často. :oops: :lol:

Ja zapomněla protože jsme dorazili z dovči a vybalovala jsem atd no a vzpomněla jsem si až druhý den rano :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
24.6.11 13:07

Anni- tak to je fakt super vykon- ve 21 letech mit tri krasne zdrave seticky :potlesk: A vy mate v rodine nejaky dvojcata, nebo je to nahoda, ze se vam povedla?

To je dobry, ze bydlis v centru, aspone nemusis busama s detma, kdyz chces neco vyridit :wink: Ja jsem v Liberci casto, centrum znam, ale okoli ne, takze ani nevim, kde je ta prehrada, kam chodis s detma???Ja chodim se Sebikem pokazde do Babylonu, na hodku ho strcim do toho detskeho hradu, a jdu nakupovat, nebo sedim s pritelem na kafi :-D . Byla jsi tam nekdy s Terezkou?

A Veru- procpak se bojis pujcit kocarek s malym tchyni? Kojis?

Kacko- zdravim, nejak ses minule odmlcela, vid? Tak snad to ted bude lepsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
24.6.11 13:09
Divine píše:
Anni- tak to je fakt super vykon- ve 21 letech mit tri krasne zdrave seticky :potlesk: A vy mate v rodine nejaky dvojcata, nebo je to nahoda, ze se vam povedla?

To je dobry, ze bydlis v centru, aspone nemusis busama s detma, kdyz chces neco vyridit :wink: Ja jsem v Liberci casto, centrum znam, ale okoli ne, takze ani nevim, kde je ta prehrada, kam chodis s detma???Ja chodim se Sebikem pokazde do Babylonu, na hodku ho strcim do toho detskeho hradu, a jdu nakupovat, nebo sedim s pritelem na kafi :-D . Byla jsi tam nekdy s Terezkou?

Kacko- zdravim, nejak ses minule odmlcela, vid? Tak snad to ted bude lepsi :lol:

Už boužel nekojím. :-( Já ani nevim proč se bojim :oops: ,třeba se to časem zlepší. :-)

• Citovat
  • Upravit
217
24.6.11 13:14
Divine píše:

Kacko- zdravim, nejak ses minule odmlcela, vid? Tak snad to ted bude lepsi :lol:

Ahoj divine omlouvam se ale byli jsme dva týdny na slovensku u přítelových rodiču tak jsem nebyla na pc ted v neděli jedu na moravu ale na pc občas zaskočím ale ne tak často předem omluva :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.6.11 13:17

jinak my do nějakych center nechodíme my spíš na prochazky na přehradu za kačkama :-P a u nas na koníky a malá vozí kočarek svuj tak to jen u nas písek a hřiště tady mame ale spíš chodím na jedno menší pískoviště kde není moc mamin a dětí aby měla malá prostor kde si vyhraje se dvěma třema dětma a ne s tlupou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.6.11 13:18
weruuunka píše:
Divine píše:

Už boužel nekojím. :-( Já ani nevim proč se bojim :oops: ,třeba se to časem zlepší. :-)

Veru to se zlepší uvidíš za nějakou dobu budeš rada že budeš moct dat prcka na pohídaní ja tady nikho komu bych malou dala nemam a někdy jsem na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30808
24.6.11 13:24

ahoj všem, já jsem taky v LBC, bydlím tu 4 roky, moc lidí tu neznám, krom těch z práce,takže ráda pokecám…tedka mám Kačenku, je jí týden :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
24.6.11 13:31

Ahoj Acimedaca- tydenni miminko jsem tady uz dlouho nezahledala. Tak to rovnou gratuluji, kdyz je tak cerstvoucka :-D Jak tak koukam, tak v Liberci bydli hodne holek odjinud.

Veru- taky si myslim, ze na pujcovani maleho prijde cas. Chapu, ze ho ted jeste nikomu nechces davat. Ja jsem se take bala, jak to s nim tchyne zvladne, kdyz byl mimino.

Anni- a Terezka chodi do skolky? Nebo pujde od zari? Sebastian zatim ne, jsem na ctyrletem rodicaku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.6.11 13:32

Divine přehrada je kousek od centra cca 10 minut pěšky od fugnerky. Do babylonu chodíme do aqaparku a lunaparku (tam teda jen jednou) do koutku jde občas do hypošky nebo do centra. Já hodně na tu přehradu, je tam hřišťátko ale většinou jdeme s manželem dál na lavičky a Terka běhá kolem nás. A taky hodně chodím na lesní koupaliště je to u zoo v liďákách. Ale tam musí být dítě poslušné pač je tam takovej rybníček. Je tam taky velkej koutek tak se tam taky chystám :-)
Dvojky v rodině máme, ale umřely v 7 měsíci těhu. My to měly hlavně kvůli lékům, je tam větší pravděpodobnost.

weru no to já taky právě tak proto ta dana

Kači platila jsem 900 za vše (to bylo v Olomouci) a tady u mého dr (Vrkoč) je to dokonce jen za 700 říkal.
Vykládá se že zavádění bolí ale mě to teda nebolelo vůbec takže ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30808
24.6.11 13:34

divine no jo, já jsem původem pražačka…taky „městský“ člověk :-)
tchýně zrovna ted uspává :o) ale to jen tak nosí a nic s ní nedělá :-) …teda trochu jí pozdřívám, že malou budí, aby nespala a mohla si s ni poviat, protze pul hodiny Kaca nikdy vzhuru nevydržela…ale když jí neberečí, tak to je fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.6.11 13:37

Ahoj acimedaca tak tě vítám, to jsi teda dobrá, já když měla týdení mimi tak jsem nevěděla ani jak se jmenuju a ty už internetuješ :palec:

Divine do školky chodila ale pak jsme ji musely vzít zpět protože jsem byla ve špitále a manžel to nezvládal (chodit pro ni dle jejich času) no a pak mi to nedoporučila pediatrička kvůli imunitě dvojčat takže nejde ani v září. A ani mě to nevadí, zabaví mi prďolata :oops:

weru Terezku jsemtaky nechtěla půjčovat teď jsem ráda za každou minutku kdy mi pohlídají. Nevěřily by jste jak může být blažený čekání u dokrora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
24.6.11 13:43

Anni- s tou skolkou to naprosto chapu. A proc by sis to take komplikovala, kdyz jsi s miminkama doma. Ta prehrada vypada hezky, ja jsem fakt barbar, muj chlap je odsud, ale nikam me poradne nevzal. Jsme taky spis mestaci :lol: Nekdy bychom se mohly domluvit, ja bych se Sebim prijela,a mohly bychom tam zajit????
Sebik take potrebuje kamarady jak sul, nejen ja :mrgreen:

No nic, valime ven, nez bude zase prset :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.6.11 13:47

Divine budu ráda, můžem si dát mezipřestávku u mě pokud teda nejsi pedant na pořádek :-) Já sice uklízím ale vzápětí ho za mnou někdo dělá :lol:

foto je z přehrady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová