Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
annamat9 píše:
Holky já měla po prvním těhunitroděložní tělísko a bylo to super, nemuselo se myslet na prášky nestane se vám že zapomenete a fakt jsem byla spokojená. Měla jsem tu nehormonální a levnější klasickou danu a spokojenost. Někomu teda nesedne ale já až mi di budou moct dát do ni jdu znovu
Ahoj a mužu se tě zeptat kolik jsi platila komplet za tu danu i za zavadění?
weruuunka píše:Kačka.1985 píše:Toho se právě bojim, že bych na něj teď zappoměla, protože zapomínám ted nějak docela často.
Já jsem taky přemýšlela o tělísku ale ještě jsem na vážkách no uvidíme jak se dohodneme s přítelem ted beru HA ale ted jsem zapomněla prášek![]()
Ja zapomněla protože jsme dorazili z dovči a vybalovala jsem atd no a vzpomněla jsem si až druhý den rano ![]()
Anni- tak to je fakt super vykon- ve 21 letech mit tri krasne zdrave seticky
A vy mate v rodine nejaky dvojcata, nebo je to nahoda, ze se vam povedla?
To je dobry, ze bydlis v centru, aspone nemusis busama s detma, kdyz chces neco vyridit
Ja jsem v Liberci casto, centrum znam, ale okoli ne, takze ani nevim, kde je ta prehrada, kam chodis s detma???Ja chodim se Sebikem pokazde do Babylonu, na hodku ho strcim do toho detskeho hradu, a jdu nakupovat, nebo sedim s pritelem na kafi
. Byla jsi tam nekdy s Terezkou?
A Veru- procpak se bojis pujcit kocarek s malym tchyni? Kojis?
Kacko- zdravim, nejak ses minule odmlcela, vid? Tak snad to ted bude lepsi ![]()
Divine píše:
Anni- tak to je fakt super vykon- ve 21 letech mit tri krasne zdrave setickyA vy mate v rodine nejaky dvojcata, nebo je to nahoda, ze se vam povedla?
To je dobry, ze bydlis v centru, aspone nemusis busama s detma, kdyz chces neco vyridit
Ja jsem v Liberci casto, centrum znam, ale okoli ne, takze ani nevim, kde je ta prehrada, kam chodis s detma???Ja chodim se Sebikem pokazde do Babylonu, na hodku ho strcim do toho detskeho hradu, a jdu nakupovat, nebo sedim s pritelem na kafi
Kacko- zdravim, nejak ses minule odmlcela, vid? Tak snad to ted bude lepsi
Už boužel nekojím.
Já ani nevim proč se bojim
,třeba se to časem zlepší. ![]()
Divine píše:
Anni- tak to je fakt super vykon- ve 21 letech mit tri krasne zdrave setickyA vy mate v rodine nejaky dvojcata, nebo je to nahoda, ze se vam povedla?
Kacko- zdravim, nejak ses minule odmlcela, vid? Tak snad to ted bude lepsi
Ahoj divine omlouvam se ale byli jsme dva týdny na slovensku u přítelových rodiču tak jsem nebyla na pc ted v neděli jedu na moravu ale na pc občas zaskočím ale ne tak často předem omluva
![]()
jinak my do nějakych center nechodíme my spíš na prochazky na přehradu za kačkama
a u nas na koníky a malá vozí kočarek svuj tak to jen u nas písek a hřiště tady mame ale spíš chodím na jedno menší pískoviště kde není moc mamin a dětí aby měla malá prostor kde si vyhraje se dvěma třema dětma a ne s tlupou ![]()
weruuunka píše:Divine píše:Už boužel nekojím.
Kacko- zdravim, nejak ses minule odmlcela, vid? Tak snad to ted bude lepsiJá ani nevim proč se bojim
,třeba se to časem zlepší.
Veru to se zlepší uvidíš za nějakou dobu budeš rada že budeš moct dat prcka na pohídaní ja tady nikho komu bych malou dala nemam a někdy jsem na palici
ahoj všem, já jsem taky v LBC, bydlím tu 4 roky, moc lidí tu neznám, krom těch z práce,takže ráda pokecám…tedka mám Kačenku, je jí týden
))
Ahoj Acimedaca- tydenni miminko jsem tady uz dlouho nezahledala. Tak to rovnou gratuluji, kdyz je tak cerstvoucka
Jak tak koukam, tak v Liberci bydli hodne holek odjinud.
Veru- taky si myslim, ze na pujcovani maleho prijde cas. Chapu, ze ho ted jeste nikomu nechces davat. Ja jsem se take bala, jak to s nim tchyne zvladne, kdyz byl mimino.
Anni- a Terezka chodi do skolky? Nebo pujde od zari? Sebastian zatim ne, jsem na ctyrletem rodicaku ![]()
Divine přehrada je kousek od centra cca 10 minut pěšky od fugnerky. Do babylonu chodíme do aqaparku a lunaparku (tam teda jen jednou) do koutku jde občas do hypošky nebo do centra. Já hodně na tu přehradu, je tam hřišťátko ale většinou jdeme s manželem dál na lavičky a Terka běhá kolem nás. A taky hodně chodím na lesní koupaliště je to u zoo v liďákách. Ale tam musí být dítě poslušné pač je tam takovej rybníček. Je tam taky velkej koutek tak se tam taky chystám ![]()
Dvojky v rodině máme, ale umřely v 7 měsíci těhu. My to měly hlavně kvůli lékům, je tam větší pravděpodobnost.
weru no to já taky právě tak proto ta dana
Kači platila jsem 900 za vše (to bylo v Olomouci) a tady u mého dr (Vrkoč) je to dokonce jen za 700 říkal.
Vykládá se že zavádění bolí ale mě to teda nebolelo vůbec takže ok.
divine no jo, já jsem původem pražačka…taky „městský“ člověk ![]()
tchýně zrovna ted uspává
) ale to jen tak nosí a nic s ní nedělá
…teda trochu jí pozdřívám, že malou budí, aby nespala a mohla si s ni poviat, protze pul hodiny Kaca nikdy vzhuru nevydržela…ale když jí neberečí, tak to je fuk
Ahoj acimedaca tak tě vítám, to jsi teda dobrá, já když měla týdení mimi tak jsem nevěděla ani jak se jmenuju a ty už internetuješ ![]()
Divine do školky chodila ale pak jsme ji musely vzít zpět protože jsem byla ve špitále a manžel to nezvládal (chodit pro ni dle jejich času) no a pak mi to nedoporučila pediatrička kvůli imunitě dvojčat takže nejde ani v září. A ani mě to nevadí, zabaví mi prďolata ![]()
weru Terezku jsemtaky nechtěla půjčovat teď jsem ráda za každou minutku kdy mi pohlídají. Nevěřily by jste jak může být blažený čekání u dokrora ![]()
Anni- s tou skolkou to naprosto chapu. A proc by sis to take komplikovala, kdyz jsi s miminkama doma. Ta prehrada vypada hezky, ja jsem fakt barbar, muj chlap je odsud, ale nikam me poradne nevzal. Jsme taky spis mestaci
Nekdy bychom se mohly domluvit, ja bych se Sebim prijela,a mohly bychom tam zajit????
Sebik take potrebuje kamarady jak sul, nejen ja ![]()
No nic, valime ven, nez bude zase prset
.
Divine budu ráda, můžem si dát mezipřestávku u mě pokud teda nejsi pedant na pořádek
Já sice uklízím ale vzápětí ho za mnou někdo dělá ![]()
foto je z přehrady
Toho se právě bojim, že bych na něj teď zappoměla, protože zapomínám ted nějak docela často.