Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
29.6.11 21:11
annamat9 píše:
Já jsem taky nedávala vždy odříhnout, Verunka to potřebovala ale Peťula ne a taky krmím obě najednoutím, že jim podložím flašky takže když usnuly tak jsem je nechala. Pokud dítě to bříško tlačí tak bulí. A co jsou starší tak je dávám odříhnout na břiškoTakhle krmíme doteď

Anni ta fotka je dokonalááá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
29.6.11 21:22

Ahoj Ahoj Ahoj holky tak jsem se konečně dostala na pc jsem ted u rodiču na moravě a pořad jsme někde v luftu tak se sem moc nedostanu koukam že diskuze se tady pěkně rozjela než jsem to vše přelouskala :mrgreen: jinak mate pěkné fotečky jinak my tady chodíme na zahradku a po rodině aby si všichni trošku užili Kristinky ale už bych jela zpět do Liberce co tady čtu tak si pěkně užívate s dětma mně dnes Kristinka tak zlobila že jsem rada že už spí chjo někdy jak tak protivná :nevim: ale to každá znate :mrgreen: Anni na smetaku jsme s kiki byli ale to vstupný je docela mazec a do lidaku se chystame jak se vratime ale ještě tejden budem muset vydržet tak holky jsem se rozepsala zase se odmlčím ale nebojte budu se snažit brachovi zase vecpat na pc tak se zatím mějte krasně a ja se ozvu pěkný večer přeje Kačka s Kiki:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.7.11 08:00

Ahoj tady je nějak mrtvolno :mrgreen: musíme se polepšit :pankac: :pankac: :pankac: :jazyk:

kači jo někdy jsou děti fakt protivný :roll: a nejlepší je když jsou protivný všechny tři najednou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
1.7.11 08:13

Bre rano preji.....
Tak co Anni- Terku uz mas zdravou?

Kaci- uzij si zbytek dovci na morave :wink: My jedeme za 14 dni take k memu tatkovi, za prarodicema a kamoskama. To same, jako vy :lol: Strasne se tesim, uz ted vim, ze se mi z tama nbude chtit odjet :wink: Sebik se moc tesi na dedecka (meho tatu), maji se moc radi.....

Anni, vy na moravu obcas jezdite?

Mam novinu- ve stredu jsem objevila //carky na testu :lol:
Za chvili jdu volat na gyndu, tak uvidime, kdy me objedna........Ale zatim jsem fakt uplne na zacatku, tak nechci nic zakriknout :wink:

Tak piste holky, at to tu trochu ozije :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.7.11 08:49

Ahoj tak to gratuluji!!!!Doufám, že ti to vyjde!!!!!

na moravu jezdím úplně minimálně ale teď se tam chystáme 9.8. Nejsem z toho moc nadšená, pač mi to spolkne dovolenou ale babička ještě malé neviděla tak tam musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.7.11 09:03

Tak jsem se koukala na diskuse s Libereckýma maminakam a všechny jsou zvané do té Liberecké skupiny. Nebyla jste tam některá? Proto je asi na nových diskuzích mrtvo, všechny zvou do tamté. :nevim: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
1.7.11 09:12

Anni- ja jsem tam byla, mela jsem pozvanku, tenkrat jsem o ni zazadala, ale abych rekla pravdu, tak jsem se tam vubec nechytala, je moc rozjeta........Ja nevim no :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.7.11 10:13

Aha no taky si myslim, že už to tambude hodně v běhu. No tak uvidíme, jak to bude tady, ale přišlo mi, že se všechny předchozi diskuse presunuly tam a umřely :mrgreen:

Tak to nesmíme dopustit .{color: red} :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.7.11 13:16

Holky liberečandy, budu prodávat nějaké věci po terce tak to nabídnu první vám. Mám odrážedlo + koloběžku 2v1 od BERCHETu nevím jeslti to znáte ale je to luxus značka. PC byla 1800 a já to ani nerozbalila mimina jsou na to malé a terka zase velká. Manžel je pako, kupoval to terce k narozkám. Já jsem si toho až teď všimla v komoře.

A potom stoleček na malování(pc 2500) Nádhernej terku už omrzel a druhej bych nesehnala, aspoň jsem ho nikde nevyděla. Cena by byla u obojeho dohodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.7.11 13:17

je to nesložené nikdy použité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.7.11 13:18

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.7.11 13:19

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.7.11 13:19

má to nádherně sytý barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.7.11 13:20

Pak tam mám spoustu hader, hlavně na holky od narození do roka. Více info klidně zodpovím, a hlavně fotek, nechci to tu zahltit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.7.11 16:03

Ahoj holky, u nas bylo dva dny osklivo a dnes je zase krasne. Zitra planujeme vylet na utesy, tak snad slunicko vydrzi.
Divine veeelka gratulace, drzim palce, a jde vsechno tak jak ma. Me se po brisku uplne styska.
A jak jsi se ptala na to brouzdalko- neni to na koupalisti, je to normalne na detskem hristi, obcas je tam soupnou.
Holky u vas se plati na hriste vstupne 8-o . To se ma teda na co tesit…
Kacko uzij si Moravu
Anamat veci hezke, to odrazedlo vypada zajimave. Ja bych si tady v podstate mohla otevit sekac s tema nasima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová