Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
16.7.11 17:40
tessika píše:
Kačko: Děkuji za pochvalu výběru jména. Taky nám to trvalo než jsme se na tom dohodli :-D . To já mám štěstí, že manžel má hry taky rád, ale bohužel teď na to není čas. A co máte doma za hry? :-)

Ahojki my mame doma scrable pak klasiku karty ty mužu na jakykoliv zpusob,dostihy ještě z dětství jinak mam v planu zařídit až kiki bude větší aby jsme každy večer dejme tomu od pěti hrali nějakou hru každý den jinou pokud se mi na to teda nevykvakne :mrgreen: takže postupně budeme dokupovat podle věku a toho co nás zaujme snad me plany vyjdou no uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.7.11 19:10

No jo, tak to my máme trochu širší sbírku :oops: . Ani nevím, jestli to všechno z hlavy vyjmenuji :lol: . Takže:
klasika - Dostihy, scrable, labirnt, člověče nezlob se, soubor her, pexesa, karty
moderní- activity kompakt, černé historky (1,2,3), Carcassonne (včetně 5. rozšíření), Královské rošády, Yspahan, Kuba, Wackel turm, Český film, Wild life
snad jsem na nic nezapomněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.7.11 20:48

Terko to máte pěknou sbírku! :-)
Dostihy, to byla moje nejoblíbenější hra v dětství. Nikdy jsme to nedohráli do konce. Teď bych si to s chutí zahrála.
My jsme nedávno koupily staršímu dítku Otázky a odpovědi česko. Tak jsme zjistili kolik primitivních věcí už nevíme nebo ještě nevíme. A když jsme to hláli s kamarádama tak jsem si připadala jak největší blb :-(
Jak jsi psala o přestěhování. Já jsem se přestěhovala z velké vesnice kde jsem měla hodně známých do Vidlákova. Tak tě naprosto chápu. Tady z lidí neni snad nikdo normální! NAtož mém věku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.7.11 21:05

Jo tak o tom Česku mi ani nemluv. Hráli jsme to s kamarády, kteří jsou o něco starší (okolo těch 35 let) a prostě jsme se vůbec nechytali. Jak píšeš - úplný debil a hanbou se nejlépe propadnout až někam do Japonska. :lol: Ten český film, je od toho samého tvůrce a na stejném principu, ale tam už se trochu chytám. Už jen kvůli tomu, že tam jsou kategorie jako filmové hlášky a večerníčky a pohádky :lol: . Ale např. v kategorii film před rokem 89 se hoooodně nechytám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.7.11 21:10

A co teprve ta težší verze! Pro dospělé. Radši jsem neuvažovala o koupi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.7.11 21:14
tessika píše:
Jo tak o tom Česku mi ani nemluv. Hráli jsme to s kamarády, kteří jsou o něco starší (okolo těch 35 let) a prostě jsme se vůbec nechytali. Jak píšeš - úplný debil a hanbou se nejlépe propadnout až někam do Japonska. :lol: Ten český film, je od toho samého tvůrce a na stejném principu, ale tam už se trochu chytám. Už jen kvůli tomu, že tam jsou kategorie jako filmové hlášky a večerníčky a pohádky :lol: . Ale např. v kategorii film před rokem 89 se hoooodně nechytám. :roll:

ta pořádna zbírka to ja se mužu jít zahrabat :mrgreen: a copak hrajete nejraději?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
16.7.11 22:00

weruuunka mam znamou kadernici… a je levna a fakt dobra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.7.11 22:15

Ahoj holky, já taky miluju hry. Ale manželovy se v poslední době moc nechce. Uděláme někdy u některé hrací kroužek :lol: Já miluju dostihy a teda do konce jsem je dohrála hodněkrát, prostě někdo zbankrotoval. Carcasonne jsem měla taky a bylo tu super. Fakt zábava. Botom scarble (mame teda cris cros) origoš je holt drahé, ale číhám na akci a pak soubor her. HOdně ráda hraju kostky, a taky canastu (ale tu nemám s kým hrát musí být 3 lidi) a žolíky. Hodně ráda mám i hry domácí. Třeba schoovávání kolíčků (schová se deset kolíčků v pokoji a zbytek musí hledat) a nebo 10 věcí pod stůl (pod utěrku se schová deset drobnosté (sirka propiska připínáček ap.)a vždy minutu se na kvšichni koukají a pak musí napsat asi během 3 minut co tam je) bylo to fakt bezvadný. řeknete si jaká je to pohoda, ale málokdy jsem si vzpoměla na všech 10 věcí. Mám 5 sourozenců takže jsme doma hodně hrály. Teď musím jen počkat až děti vyrostou. Na to se těším nejvíc, mimi věk je sice hezkej ale dost nudnej.

Jo a ještě miluju stanování kempování a tůry. Nejlepší zábava je kamkoliov stopem :lol: Jsme s amnželem magoři. Jednou jsme se rozhodly v 7 večer, že pojedeme z Pardubic do LIberce, no samo začalo v noci sněžit, skejsly jsme na nějaké benzině u Jičína, tam jsme ukecaly kamioňáka, t nás veme aspoň do Mladé boleslavy, tam jsem zkončily celou noc v hospodě a ráno jsme jely do Liberce busem :lol: :lol: Utratily jsme víc peněz než za vlak :mrgreen: ale jde o tu zábavu. Jen mám zásadu, že musím mít peníze, bez peněz bych měla fakt strach že někde skejsnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.7.11 22:19
Agave píše:
A co teprve ta težší verze! Pro dospělé. Radši jsem neuvažovala o koupi :-(

No to my jsme právě hráli tu pro dospělé. A vážně mazec!! Z 30 otázek jsem věděla odpověd tak na 1. Jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.7.11 22:23

Tak já mám nejraději asi ty Actvity. Ale blbý je, že musí být aspoň 4 lidi. Ale té legrace potom! :lol: Nejvíc se většinou teď bavím já, protože ostatní se namažou a já střízlivá kojící si užívám :lol: .
Jo nějaký hrací večer tak za rok, až děti povyrostou :lol: . A jinak výlety a tůry taky máme rádi - to souvisí s tím geocachingem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.7.11 22:28
annamat9 píše:
Ahoj holky, já taky miluju hry. Ale manželovy se v poslední době moc nechce. Uděláme někdy u některé hrací kroužek :lol: Já miluju dostihy a teda do konce jsem je dohrála hodněkrát, prostě někdo zbankrotoval. Carcasonne jsem měla taky a bylo tu super. Fakt zábava. Botom scarble (mame teda cris cros) origoš je holt drahé, ale číhám na akci a pak soubor her. HOdně ráda hraju kostky, a taky canastu (ale tu nemám s kým hrát musí být 3 lidi) a žolíky. Hodně ráda mám i hry domácí. Třeba schoovávání kolíčků (schová se deset kolíčků v pokoji a zbytek musí hledat) a nebo 10 věcí pod stůl (pod utěrku se schová deset drobnosté (sirka propiska připínáček ap.)a vždy minutu se na kvšichni koukají a pak musí napsat asi během 3 minut co tam je) bylo to fakt bezvadný. řeknete si jaká je to pohoda, ale málokdy jsem si vzpoměla na všech 10 věcí. Mám 5 sourozenců takže jsme doma hodně hrály. Teď musím jen počkat až děti vyrostou. Na to se těším nejvíc, mimi věk je sice hezkej ale dost nudnej.Jo a ještě miluju stanování kempování a tůry. Nejlepší zábava je kamkoliov stopem :lol: Jsme s amnželem magoři. Jednou jsme se rozhodly v 7 večer, že pojedeme z Pardubic do LIberce, no samo začalo v noci sněžit, skejsly jsme na nějaké benzině u Jičína, tam jsme ukecaly kamioňáka, t nás veme aspoň do Mladé boleslavy, tam jsem zkončily celou noc v hospodě a ráno jsme jely do Liberce busem :lol: :lol: Utratily jsme víc peněz než za vlak :mrgreen: ale jde o tu zábavu. Jen mám zásadu, že musím mít peníze, bez peněz bych měla fakt strach že někde skejsnu.

Tak to já jsem se stopovat vždycky bála. Bývalý přítel nikam jezdit stopem nechtěl (ten by nejraději pořád seděl doma u pc :pocitac: ) a já jsem se sama moc bála.
A dostihy mě dřív hodně bavily, ale teď jsme to hráli asi před měsícem a nějak mě to nechytlo. Už mám raději něco více akčního nebo více na logiku. si potom užiju až dítě povyroste a budeme hrát člověče apod. to mě nikdy nebavilo. :-) Ale už mám výhlídle hezké moderní hry pro děti už od 2 let, tak se třeba i tomu člověče vyhneme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
16.7.11 22:54
makyna91 píše:
weruuunka mam znamou kadernici… a je levna a fakt dobra…

A kde stříhá. :palec:

• Citovat
  • Upravit
3241
16.7.11 23:00

Já sama taky nestopuju, jen s manželem.
V Olkomouci jsme dělaly taky kroužky, ale ne hrací ale picí :mrgreen: Scházely jsme se 4 maminy a děti v 7 usnuly a byl klid na kecání a vínečko (já jsem teda pivařka a víno piju jen s kolou) Byla to fakt sranda,a pokud děti nechtěly usnout tak jsme je nechaly prostě odpadnout :lol: Všem bylo kolem roku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.7.11 23:02
tessika píše:
annamat9 píše:
Ahoj holky, já taky miluju hry. Ale manželovy se v poslední době moc nechce. Uděláme někdy u některé hrací kroužek :lol: Já miluju dostihy a teda do konce jsem je dohrála hodněkrát, prostě někdo zbankrotoval. Carcasonne jsem měla taky a bylo tu super. Fakt zábava. Botom scarble (mame teda cris cros) origoš je holt drahé, ale číhám na akci a pak soubor her. HOdně ráda hraju kostky, a taky canastu (ale tu nemám s kým hrát musí být 3 lidi) a žolíky. Hodně ráda mám i hry domácí. Třeba schoovávání kolíčků (schová se deset kolíčků v pokoji a zbytek musí hledat) a nebo 10 věcí pod stůl (pod utěrku se schová deset drobnosté (sirka propiska připínáček ap.)a vždy minutu se na kvšichni koukají a pak musí napsat asi během 3 minut co tam je) bylo to fakt bezvadný. řeknete si jaká je to pohoda, ale málokdy jsem si vzpoměla na všech 10 věcí. Mám 5 sourozenců takže jsme doma hodně hrály. Teď musím jen počkat až děti vyrostou. Na to se těším nejvíc, mimi věk je sice hezkej ale dost nudnej.Jo a ještě miluju stanování kempování a tůry. Nejlepší zábava je kamkoliov stopem :lol: Jsme s amnželem magoři. Jednou jsme se rozhodly v 7 večer, že pojedeme z Pardubic do LIberce, no samo začalo v noci sněžit, skejsly jsme na nějaké benzině u Jičína, tam jsme ukecaly kamioňáka, t nás veme aspoň do Mladé boleslavy, tam jsem zkončily celou noc v hospodě a ráno jsme jely do Liberce busem :lol: :lol: Utratily jsme víc peněz než za vlak :mrgreen: ale jde o tu zábavu. Jen mám zásadu, že musím mít peníze, bez peněz bych měla fakt strach že někde skejsnu.
Tak to já jsem se stopovat vždycky bála. Bývalý přítel nikam jezdit stopem nechtěl (ten by nejraději pořád seděl doma u pc :pocitac: ) a já jsem se sama moc bála.
A dostihy mě dřív hodně bavily, ale teď jsme to hráli asi před měsícem a nějak mě to nechytlo. Už mám raději něco více akčního nebo více na logiku. si potom užiju až dítě povyroste a budeme hrát člověče apod. to mě nikdy nebavilo. :-) Ale už mám výhlídle hezké moderní hry pro děti už od 2 let, tak se třeba i tomu člověče vyhneme :-D

A jake hry jsi našla od dvou let?ž bych pořídila kiki měla jsm v planu až v třech nějak jsm nezargistrovala že jsou už od dvou let :mrgreen: jinak ja miluju žolíky ty mužu pořad.Ten hrací kroužek beru :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.7.11 23:14

Tak kdo bude chtít tak ať se hlásí, něco spácháme :-) u mě teda není moc místa,ale fakt si nemyslím, že by to byl problém. U mojíé babičky, která má podobně velký byt se nás vešlo 12 dětí a asi 8dospělích. Takže komu nevadí spaní na zemi ať se hlásí :-) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová