Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
21.7.11 07:02

Dobré ráno, ono to s tím vztáváním není zase až tak strašný,člověk aspoň stihne více práce. Když terča vztávala v těch 9 tak bylo celé dopoledne v tahu. Než jsem se probrala (kávička cigárko) tak bylo 11 :mrgreen: pak uvařit poklidit a byla 1 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.7.11 07:54
makyna91 píše:
ahojky holky,co takhle dat srazek… nekam do kavarny?? dejte naky navrhy??

Tak já navrhuji nějak příští týden - třeba středa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.7.11 08:02

Tak to bych chtěla vidět kde by nás do kavárny vzaly. Jedině tak na přehradu na pivo, tam je místa dost ale pochybuju že tam dělají kafe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.7.11 08:46
tessika píše:
makyna91 píše:

jestli se srázek týká všech rada bych se přidala. Středa mi vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.7.11 10:21

Ahoj, sraz se týká určtiě všech a mám nápad. Do neděle bude zde probíhat „registrace“ - napíšete kdo se účastní + kolik dětí. A já se pokusím od pondělka najít nějakou kavárnu nebo restauraci, která by nám vyhovovala a zamluvím místa, pokud bude nutné. Jen se ještě musíme dohodnout na hodině. Jestli by vám vyhovovaly spíše dopolední nebo odpolední hodiny. Takže pište pište a moooc se těším. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
21.7.11 10:49
Agave píše:
tessika píše:
makyna91 píše:
jestli se srázek týká všech rada bych se přidala. Středa mi vyhovuje

Mě taky. :palec:

• Citovat
  • Upravit
3241
21.7.11 11:02

tak já se hlásím :lol: počet dětí 3 :mrgreen: a snad to nepopletu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.7.11 11:21

mě by vyhovovalo dopoledne. Já plus jedno dítě s kočárkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
21.7.11 11:43

Mě by vyhovovalo dopoledne. Já a dítě v kočárku nebo v šátku podle počasí. :wink:

• Citovat
  • Upravit
217
21.7.11 11:53
annamat9 píše:
Dobré ráno, ono to s tím vztáváním není zase až tak strašný,člověk aspoň stihne více práce. Když terča vztávala v těch 9 tak bylo celé dopoledne v tahu. Než jsem se probrala (kávička cigárko) tak bylo 11 :mrgreen: pak uvařit poklidit a byla 1 :nevim:

Tak to s tebou souhlasím ale naštěstí ja rychle rychle nachystam a ve dvanact mam oběd i poklizeno a pak mam klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
21.7.11 11:58

ja se taky hlasím plus 1dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.7.11 18:20

Dobře, takže zatím 5 maminek a 7 dětí. :-D Počkáme do té neděle, aby měly možnost se vyjádřit všechny a v pondělí nebo v úterý vám povím, kam to zajdeme zlikvidovat :lol: . Vyhovoval by všem čas třeba v 9:30?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
21.7.11 18:23
tessika píše:
Dobře, takže zatím 5 maminek a 7 dětí. :-D Počkáme do té neděle, aby měly možnost se vyjádřit všechny a v pondělí nebo v úterý vám povím, kam to zajdeme zlikvidovat :lol: . Vyhovoval by všem čas třeba v 9:30?

9:30 by byl ideální. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4190
21.7.11 18:28

Ahojky holky,
náhodou jsem na vás narazila…tak jestli by to nevadilo, tak bych se k vám přidala…teda zatím asi jen na netu…maminkou se totiž teprve stanu… ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.7.11 18:42
yweta píše:
Ahojky holky,
náhodou jsem na vás narazila…tak jestli by to nevadilo, tak bych se k vám přidala…teda zatím asi jen na netu…maminkou se totiž teprve stanu… ;o)

Ahoj ywet :mavam: . Klidně se můžeš přidat i v reálu na středeční sraz. Aspoň uvidíš, co tě čeká a nemine - bude tam zastoupeno dost věkových kategorií. :lol: Takže pokud se cítíš, tak tě tam určitě rády všechny uvidíme - bude to náš první seznamovací sraz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová