Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno, ono to s tím vztáváním není zase až tak strašný,člověk aspoň stihne více práce. Když terča vztávala v těch 9 tak bylo celé dopoledne v tahu. Než jsem se probrala (kávička cigárko) tak bylo 11
pak uvařit poklidit a byla 1 ![]()
makyna91 píše:
ahojky holky,co takhle dat srazek… nekam do kavarny?? dejte naky navrhy??
Tak já navrhuji nějak příští týden - třeba středa?
Tak to bych chtěla vidět kde by nás do kavárny vzaly. Jedině tak na přehradu na pivo, tam je místa dost ale pochybuju že tam dělají kafe ![]()
tessika píše:makyna91 píše:Tak já navrhuji nějak příští týden - třeba středa?
jestli se srázek týká všech rada bych se přidala. Středa mi vyhovuje
Ahoj, sraz se týká určtiě všech a mám nápad. Do neděle bude zde probíhat „registrace“ - napíšete kdo se účastní + kolik dětí. A já se pokusím od pondělka najít nějakou kavárnu nebo restauraci, která by nám vyhovovala a zamluvím místa, pokud bude nutné. Jen se ještě musíme dohodnout na hodině. Jestli by vám vyhovovaly spíše dopolední nebo odpolední hodiny. Takže pište pište a moooc se těším. ![]()
Agave píše:tessika píše:jestli se srázek týká všech rada bych se přidala. Středa mi vyhovujemakyna91 píše:Tak já navrhuji nějak příští týden - třeba středa?
Mě taky. ![]()
Mě by vyhovovalo dopoledne. Já a dítě v kočárku nebo v šátku podle počasí. ![]()
annamat9 píše:
Dobré ráno, ono to s tím vztáváním není zase až tak strašný,člověk aspoň stihne více práce. Když terča vztávala v těch 9 tak bylo celé dopoledne v tahu. Než jsem se probrala (kávička cigárko) tak bylo 11pak uvařit poklidit a byla 1
Tak to s tebou souhlasím ale naštěstí ja rychle rychle nachystam a ve dvanact mam oběd i poklizeno a pak mam klid
Dobře, takže zatím 5 maminek a 7 dětí.
Počkáme do té neděle, aby měly možnost se vyjádřit všechny a v pondělí nebo v úterý vám povím, kam to zajdeme zlikvidovat
. Vyhovoval by všem čas třeba v 9:30?
tessika píše:
Dobře, takže zatím 5 maminek a 7 dětí.Počkáme do té neděle, aby měly možnost se vyjádřit všechny a v pondělí nebo v úterý vám povím, kam to zajdeme zlikvidovat
. Vyhovoval by všem čas třeba v 9:30?
9:30 by byl ideální. ![]()
Ahojky holky,
náhodou jsem na vás narazila…tak jestli by to nevadilo, tak bych se k vám přidala…teda zatím asi jen na netu…maminkou se totiž teprve stanu… ;o)
yweta píše:
Ahojky holky,
náhodou jsem na vás narazila…tak jestli by to nevadilo, tak bych se k vám přidala…teda zatím asi jen na netu…maminkou se totiž teprve stanu… ;o)
Ahoj ywet
. Klidně se můžeš přidat i v reálu na středeční sraz. Aspoň uvidíš, co tě čeká a nemine - bude tam zastoupeno dost věkových kategorií.
Takže pokud se cítíš, tak tě tam určitě rády všechny uvidíme - bude to náš první seznamovací sraz ![]()