Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
yweta píše:
Ahojky holky,
náhodou jsem na vás narazila…tak jestli by to nevadilo, tak bych se k vám přidala…teda zatím asi jen na netu…maminkou se totiž teprve stanu… ;o)
Jé, a v podpisu vidím, že máte doslova vymodlené miminko.
Tak to obrovskááááá gratulace ![]()
Děkuju za milé přivítání, ještě zatím chodím do práce…oficiální odchod jsem si naplánovala na příští pátek (stejně pořád budu chodit do práce prudit, aspoň občas, aby mi tam nezvlčeli
)
takže uvidim jak to naplánujete…ale když to půjde,tak ráda dorazím.
jj,děkuji, rozhodli jsem se,že už CAR nebudeme sponzorovat a před 3 IVF jim udělali čáru přes rozpočet ![]()
Takže se nakonec povedlo přirozeně? No tak to je vážně skvělé. ![]()
No zatím to vypadá na středu 9:30, abychom byly všichni na oběd už zpátky doma a děti mohli jít po obědě spát.
A copak děláš za práci, že tam budeš chodit i když nebudeš muset? ![]()
Asistentku jednatele, účetní, sepisuju smlouvy na věcná břemena…tak nějak všechno dohromady…jen jsem prostě zvyklá dělat víc než 8 hodin denně a zatím si nějak neumím představit,že by to mělo být jinak…je mi jasné,že s mimčem to nepůjde, ale zatím nejsou žádné problémy nic…tak se mi nějak nechce sedět doma na zadku a nic nedělat…ale třeba až to vyzkouším,tak změním názor, kdo ví ![]()
yweta píše:
jj,děkuji, rozhodli jsem se,že už CAR nebudeme sponzorovat a před 3 IVF jim udělali čáru přes rozpočet
Ahoj Ywet, to je moc krásně že se zadařilo přorozeně ![]()
A co to bude?
To zní dobře
. No o tom mi ani nemluv. Já jsem byla doma už půl roku před porodem a hrabalo mi z toho dost. Teď se snažím mervomocí vymyslet nějaké podnikaní, abych aspoň něco dělala. Stejně rodičák budu mít od příštího měsíce jen těch 3600,– tak kdybych o to přišla a vydělávala na sebe, tak by se houby stalo ![]()
necháváme si to jako překvapení…ale podle čínského kalendáře (takový to věk ženy x měsíc početí) by to měla být holčička…
Já jsem to taky chtěla jako překvapení, ale paní doktorka se omylem prokecla
. Byla jsem kvůli genetice na tom velikým ultrazvuku a paní doktorka řekla: „Tak to vypadá, že holčička bude zdravá“
A nějak mi to nevadilo. Měla jsem obrovskou radost, že budu mít holčičku. ![]()
No nic holky, jdu si dát sprchu a spinkat. Ráno vstávám do práce.
Tak se tu zatím mějte krásně a dobrou noc. ![]()
yweta píše:
necháváme si to jako překvapení…ale podle čínského kalendáře (takový to věk ženy x měsíc početí) by to měla být holčička…
my to taky podle toho počítali a vyšlo to ![]()
Dokonce to vyšlo i na celou naší rodinu. Teda krom mě ![]()
Jako kluk si nepřipadám ![]()
Agave - no vidíš, třeba si zrovna ta výjimka potvrzující pravidlo…
V pondělí jdeme s prckem a manžou na kontrolu, tak uvidíme, třeba se pan doktor ukecne, ale je fakt, že pokaždé hlásím,že to nechce vědět…tak to respektuje…
Venku je ale hnus…vůbec vám to doma s dětma holky nezávidím…i když děti milujou kaluže…tak třeba mají radost, teda jestli je do nich pustíte ![]()
doma v dešti mi to nevadí. Horší je to že musím dvakrát denně ven do deště
Anežka usíná jenom v kočárku
Nevim kd ji to naučil ![]()
že by maminka…a co dát kočár na balkón, jestli máte…na kočár dáš pláštěnku a nemusíš moknout venku ty..