Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
annamat9 píše:
Tess tak to doufám taky. Taky doufám, že tam nebudu sedět sama aže si všichni dostaví v plném počtu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já už se pomalu chystám a za hodinku vyrážíme z bytu.
Hlásím naprosto protivné dítě, tak mi ji tam snad ostatní mimča rozveselí. ![]()
Asi by jsme se měly zásobovat hromadou piškotů a sušenek. A nebo jim koupíme zmrzily posadíme je do židliček a bude klííííííííííííííddd . Škoda že je ještě nemůžou
![]()
weru tak to je mi líto. No však se teda uvidíme příště. Já bydlím 3 minuty od teska takže vyrážím v 9:15
a ještě si jdu koupit pití a snídani
My tam dorazíme s nově příchozí kačkou, už se známe.
annamat9 píše:
Asi by jsme se měly zásobovat hromadou piškotů a sušenek. A nebo jim koupíme zmrzily posadíme je do židliček a bude klííííííííííííííddd . Škoda že je ještě nemůžou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já mám plnou krabičku dětských křupek
a kdyby bylo nejhůř, tak jedna z nás dojde do Teska pro rohlíky a dáme jim rohlíky
. Včera jsem to ze zoufalství udělala prvně, ale měla jsem pak půl hodiny klid.
Až na to, že pak byla zasviněná od hlavy až k patě ![]()
tess to je vždy daň no. Já mám holky ještě v korbičkách,takže do kočárku jim nic dávat nemůžu, pač nesedí, ale holky snad budou v pohodě. Doufám, že budou tak paf z tolika lidí že zapomenou řvát ![]()
Ahoj, jak jste se mely? Ja se moc nezapojuju, prece jenom se do liberce teprve chystam… Ale zvedava jsem ![]()
annamat9 píše:
Ahoj kde jste kdo???
ahojky… diky za srazek… bylo nam fajn.. jak ste se mely zbytek dne??
nam jeste nakonec prijela moje mamka a tchyne se chystala do prace na nocni
teredes píše:
Ahoj, jak jste se mely? Ja se moc nezapojuju, prece jenom se do liberce teprve chystam… Ale zvedava jsem
teredes: ten sraz byl fajn.. priste musis taky…
Ahojky, já taky čekám na mámu, přijede ve 12 tak ještě fotím nějaké oblečenína aukro co budu prodávat. Dost mě to nebaví. My jsme si s Kačkou zajely do korintu a pak ke mě na kafčo. Večer jsem na půl hoďky lehla pač jsem padala na hubu. Te´d mi tady skáče po zádech kočka
Děti se budí tak doufá, že to nebude jako včera, to se vzbudily snad 20krát
Tak teda já si jdu zalít čaj tak zatím pápá
annamat9 píše:
Ahojky, já taky čekám na mámu, přijede ve 12 tak ještě fotím nějaké oblečenína aukro co budu prodávat. Dost mě to nebaví. My jsme si s Kačkou zajely do korintu a pak ke mě na kafčo. Večer jsem na půl hoďky lehla pač jsem padala na hubu. Te´d mi tady skáče po zádech kočkaDěti se budí tak doufá, že to nebude jako včera, to se vzbudily snad 20krát
Tak teda já si jdu zalít čaj tak zatím pápá
to ja uz kojila a za hodinku ji jetse jednou dam aby spinkala celou noc… to ke me na kafe nikdo nechodi.. proto me napadl ten srazik…
Ahojky holky, tak už jsem taky tady.. nějak krutě nestíhám. Srázek byl určitě fajn, jen by mě teda zajímalo, proč ostatní nedorazily
. A to, že někdo bydlí v Anglii není výmluva
.
Jinak já jsem po srazu vyzvedla manžela z práce, pak tchýni u kamarádky, uvařila, uklidila apod. Vždyť to znáte. ![]()
Holky tak nekdy v listopadu, jooo
? To je bezva, ze jste si to uzily
.
Ja se trochu bojim, jestli vam tu nevadim, kdyz vlastne bydlim tak daleko…
Hele a jak jste se nakonec poskladaly, to musel byt dobrej babinec.
teredes píše:
Holky tak nekdy v listopadu, jooo? To je bezva, ze jste si to uzily
.
Ja se trochu bojim, jestli vam tu nevadim, kdyz vlastne bydlim tak daleko…
Hele a jak jste se nakonec poskladaly, to musel byt dobrej babinec.
Vůbec nám tu nevadíš.. Jak jsi na to přišla? ![]()
Hele a poskládaly jsme se naprosto v pohodě, jelikož jsme přišli pouze 4
. Zbytek se nedostavil. Takže to bylo takové příjemné „komorní“ popovídání. ![]()