Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
27.7.11 07:29
annamat9 píše:
Tess tak to doufám taky. Taky doufám, že tam nebudu sedět sama aže si všichni dostaví v plném počtu :?: :jazyk: :mavam: :mavam: :hug: :hug:

Já už se pomalu chystám a za hodinku vyrážíme z bytu. :-D Hlásím naprosto protivné dítě, tak mi ji tam snad ostatní mimča rozveselí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.7.11 07:32

Asi by jsme se měly zásobovat hromadou piškotů a sušenek. A nebo jim koupíme zmrzily posadíme je do židliček a bude klííííííííííííííddd . Škoda že je ještě nemůžou :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.7.11 07:34

weru tak to je mi líto. No však se teda uvidíme příště. Já bydlím 3 minuty od teska takže vyrážím v 9:15 :oops: a ještě si jdu koupit pití a snídani 8-) My tam dorazíme s nově příchozí kačkou, už se známe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
27.7.11 07:37
annamat9 píše:
Asi by jsme se měly zásobovat hromadou piškotů a sušenek. A nebo jim koupíme zmrzily posadíme je do židliček a bude klííííííííííííííddd . Škoda že je ještě nemůžou :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:

Já mám plnou krabičku dětských křupek :-D a kdyby bylo nejhůř, tak jedna z nás dojde do Teska pro rohlíky a dáme jim rohlíky :lol: . Včera jsem to ze zoufalství udělala prvně, ale měla jsem pak půl hodiny klid. :-) Až na to, že pak byla zasviněná od hlavy až k patě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.7.11 07:39

tess to je vždy daň no. Já mám holky ještě v korbičkách,takže do kočárku jim nic dávat nemůžu, pač nesedí, ale holky snad budou v pohodě. Doufám, že budou tak paf z tolika lidí že zapomenou řvát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.7.11 20:10

Ahoj kde jste kdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
27.7.11 20:27

Ahoj, jak jste se mely? Ja se moc nezapojuju, prece jenom se do liberce teprve chystam… Ale zvedava jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
27.7.11 23:03
annamat9 píše:
Ahoj kde jste kdo???

ahojky… diky za srazek… bylo nam fajn.. jak ste se mely zbytek dne??
nam jeste nakonec prijela moje mamka a tchyne se chystala do prace na nocni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
27.7.11 23:04
teredes píše:
Ahoj, jak jste se mely? Ja se moc nezapojuju, prece jenom se do liberce teprve chystam… Ale zvedava jsem :mrgreen:

teredes: ten sraz byl fajn.. priste musis taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.7.11 23:08

Ahojky, já taky čekám na mámu, přijede ve 12 tak ještě fotím nějaké oblečenína aukro co budu prodávat. Dost mě to nebaví. My jsme si s Kačkou zajely do korintu a pak ke mě na kafčo. Večer jsem na půl hoďky lehla pač jsem padala na hubu. Te´d mi tady skáče po zádech kočka :roll: Děti se budí tak doufá, že to nebude jako včera, to se vzbudily snad 20krát :evil: Tak teda já si jdu zalít čaj tak zatím pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
27.7.11 23:11
annamat9 píše:
Ahojky, já taky čekám na mámu, přijede ve 12 tak ještě fotím nějaké oblečenína aukro co budu prodávat. Dost mě to nebaví. My jsme si s Kačkou zajely do korintu a pak ke mě na kafčo. Večer jsem na půl hoďky lehla pač jsem padala na hubu. Te´d mi tady skáče po zádech kočka :roll: Děti se budí tak doufá, že to nebude jako včera, to se vzbudily snad 20krát :evil: Tak teda já si jdu zalít čaj tak zatím pápá

to ja uz kojila a za hodinku ji jetse jednou dam aby spinkala celou noc… to ke me na kafe nikdo nechodi.. proto me napadl ten srazik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.7.11 06:08

A jakto? Že k tobě nikdo nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
28.7.11 14:19

Ahojky holky, tak už jsem taky tady.. nějak krutě nestíhám. Srázek byl určitě fajn, jen by mě teda zajímalo, proč ostatní nedorazily :think: . A to, že někdo bydlí v Anglii není výmluva :lol: :wink: .
Jinak já jsem po srazu vyzvedla manžela z práce, pak tchýni u kamarádky, uvařila, uklidila apod. Vždyť to znáte. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
28.7.11 15:00

Holky tak nekdy v listopadu, jooo :lol: ? To je bezva, ze jste si to uzily :palec: .
Ja se trochu bojim, jestli vam tu nevadim, kdyz vlastne bydlim tak daleko…
Hele a jak jste se nakonec poskladaly, to musel byt dobrej babinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
28.7.11 15:23
teredes píše:
Holky tak nekdy v listopadu, jooo :lol: ? To je bezva, ze jste si to uzily :palec: .
Ja se trochu bojim, jestli vam tu nevadim, kdyz vlastne bydlim tak daleko…
Hele a jak jste se nakonec poskladaly, to musel byt dobrej babinec.

Vůbec nám tu nevadíš.. Jak jsi na to přišla? :-)
Hele a poskládaly jsme se naprosto v pohodě, jelikož jsme přišli pouze 4 :twisted: . Zbytek se nedostavil. Takže to bylo takové příjemné „komorní“ popovídání. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová