Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky další srázek 11.8. třeba zase dopolko nebo odpoledne.
dejte vědět kdo teda půjde… podle počasí by se hodila přehrada jak Tessika nahodila a nebo zase kavárna…
![]()
Ahoj všem, já bych teda radši šla někam ven než sedět někde v kavárně zase. 11.8 zatím nepotvzuju, manžel má dovču takže se uvidí co vlastně budeme dělat ![]()
annamat9 píše:
Ahoj všem, já bych teda radši šla někam ven než sedět někde v kavárně zase. 11.8 zatím nepotvzuju, manžel má dovču takže se uvidí co vlastně budeme dělat
annamat9 jen me ten termin napadl… no uvidis… musis se urcite zucastnit, bez tebe by to neslo…kdo by mi vozil Sofinku nez tvoje dcerka… ![]()
no o jo ona je taková vozička kočárků. Já jí teda moc nenechávám,pač mám strach že ho převzhne.A můj ani neutáhne
No uvidíme, já stejně většinou nejsem schopná říct cobude. U mě se to mění dost rychle.
HOlt tři děti a spousta právce
Ale nevím o ničem, takže bych snad mohla.
Ahoj holky, tak nám už konečně ten jeden zub vylezl.. ale byl to boj. Počítám, že do 2 dnů se prořízne i ten druhý a budu mít snad chvilku zase spokojené miminko
.
Jinak podle mě je zbytečné to plánovat až takhle dopředu - všechny máme většinou čas, páč jsme na té „rodičovské dovolené“
, takže si myslím, že týden předem to bohatě stačí. Já taky nevím, co budu dělat 11. srpna ![]()
tessika píše:
Ahoj holky, tak nám už konečně ten jeden zub vylezl.. ale byl to boj. Počítám, že do 2 dnů se prořízne i ten druhý a budu mít snad chvilku zase spokojené miminko.
Jinak podle mě je zbytečné to plánovat až takhle dopředu - všechny máme většinou čas, páč jsme na té „rodičovské dovolené“, takže si myslím, že týden předem to bohatě stačí. Já taky nevím, co budu dělat 11. srpna
ok… dame si pristi tyden vedet…
jéé tak to bych chtěla taky, mě dneska holky vztávaly o půl páté
mršky malé mrňavé
Ahoj holky,
my jsme dnes vstávali až v 7
A ještě ráno po procházce vytuhla v kočárku a stále spí
To je klídek ![]()
Tak to my jsme vstávaly v 8, ale s tím, že mi usnula až ve 3 ráno
. My teď tak bojujeme s usínáním.. Nemáte někdo nějaký tip? Usne mi jedině u prsa a poslední dobou i to jí dělá potíže.. Nějak nevím, jak na ní, ale tohle už mě strašně vyčerpává. ![]()
tessika píše:
Tak to my jsme vstávaly v 8, ale s tím, že mi usnula až ve 3 ráno. My teď tak bojujeme s usínáním.. Nemáte někdo nějaký tip? Usne mi jedině u prsa a poslední dobou i to jí dělá potíže.. Nějak nevím, jak na ní, ale tohle už mě strašně vyčerpává.
Agave píše:
my jsme taky měli naučeno usínat jen u prsaPAk jsme se naštvala protože to bylo čím dál horší - dobu než usnula, pak se zase vzbudil a chtěla prso… TAk jsme ji prostě večer nakojila a šoupla do postýlky. Brečela, řvala,…
Chodila jsme k ní po pěti minutách ji pohladit něco jí říct. Někdy jsme u ní zůstala a hladila ji pohlavě. To usnula. Trvalo to asi týden dva než se naučila usínat sama bez pláče. Ale je to úleva! Večer dostane kaši, chvíli ještě ji nechám pohrát, pak koupání, jdeme do postele se namazat a pomazlit
Nakojim ji a pak dám bdělou do postýlky a spinká
Ještě bych potřebovala aby se v noci už nebudila tak často 3 -4krát
tessika píše:
Tak to my jsme vstávaly v 8, ale s tím, že mi usnula až ve 3 ráno. My teď tak bojujeme s usínáním.. Nemáte někdo nějaký tip? Usne mi jedině u prsa a poslední dobou i to jí dělá potíže.. Nějak nevím, jak na ní, ale tohle už mě strašně vyčerpává.
Nj, když na to já asi nemám..
Zkoušela jsem to, ale vydržela mi ječet 4 hodin. Tak jsem to vzdala.. Je to strašný, přitom jsem ji od malička dávala bdělou do postýlky a sama krásně usnula, ale někde okolo 6. měsíce se to zlomilo a ani náhodou.
Copak neexistuji jiná metoda, než nechat vyječet?? ![]()
Ahojky,mám 4 měsíčního chlapečka a v lb bydlím tak rok a pul a tady v lb moc lidí neznám
a ty který znám mají úplně jiný starosti než děti
taky budu ráda za každý pokecání a případně nějakou procházku s dětma,malýmu kontakt s dětma dělá radost a je v tu chvilku úplně jiný ,jen škoda,že skoro žádný neznáme-jen ty větší ![]()
fressa píše:
Ahojky,mám 4 měsíčního chlapečka a v lb bydlím tak rok a pul a tady v lb moc lidí neznáma ty který znám mají úplně jiný starosti než děti
taky budu ráda za každý pokecání a případně nějakou procházku s dětma,malýmu kontakt s dětma dělá radost a je v tu chvilku úplně jiný ,jen škoda,že skoro žádný neznáme-jen ty větší
Ahoj
. Ráda tě tu vidím, ale přijde mi, že se to tu nějak extrémně zaseklo
.. Holky, kam jste všechny zmizel? To jako ten jeden pidisraz byl vše a tím zde končíme? ![]()
Já teda osobně nejsem z Liberce, ale jsem tam každou chvilku, tak se můžeme kdykoli domluvit a někam vyrazit.
Já mám 8 měsíční holčičku.
Jo a holky, tak jsem byla na prohlídce a váží 11,8kg
a má 81cm ![]()