Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja uz jsem si ty starsmky prohlidla, zapisuje se od 28tt do 35tt. Takze casu doooost. A jsem taky v jedenactem, vzdyt to mam v metriku napsane jako ty ![]()
Khalmati- a ty jsi mela gyndu v Liberci ci take v Jablonci? Ja mam v Lb
Ahojky… Tak já se trošku Liberecké porodky musím zastat rodila jsem tam dnes přesně před měsícem a od příjmu ve čtyři ráno až do posledního dne a do odchodu si nemůžu na nikoho postěžovat… Dr i sestřičky byli příjemné se vším co jsem potřebovala vědět poradily pomohli, taky jsem slyšela samé negativy na porodnici tak jsem se bála, ale nakonec jsem byla mile překvapená
Tak nevím třeba jsem vychytala samé dobré směny
![]()
Ahoj všem. Já teda taky musím Libereckou nemocnici pochválit. Občas to nebylo košér ale většinu doby co jsem tam ztrávila to bylo fajn. Všichni milý, ochotný. Byla jsem na gyndě a pak na novorozeneckým ještě bez mimin. Pak jsem rodila, císař proběhl fajn, manžel u toho mohl být, sicve anestezioložka byla krá…a ale jinak všichni v pohodě. Na novorozeneckým jsem se dostala na pokoj k dvěma romkám. Jedna furt telefonovala a chodila kouřit a druhá se nemyla a strašně smrděla a ještě ke všemu za ní furt chodila rodina (normálně naprosto neohlášeně vlítla totál smradlavá ženská do pokoje
) a to byly takový ti opravdu špinaví cikáni
. takže jsme požádaly o změnu pokoje a normálně nás přestěhovaly, což beru za velké plus, taky nás v tom mohly nechat. Takže za mě Liberec v pohodě.
Vitam, nove maminky…
mam dotaz jak to vidite s dalsim srazkem?????
![]()
annamat9 píše:
Ahoj všem. Já teda taky musím Libereckou nemocnici pochválit. Občas to nebylo košér ale většinu doby co jsem tam ztrávila to bylo fajn. Všichni milý, ochotný. Byla jsem na gyndě a pak na novorozeneckým ještě bez mimin. Pak jsem rodila, císař proběhl fajn, manžel u toho mohl být, sicve anestezioložka byla krá…a ale jinak všichni v pohodě. Na novorozeneckým jsem se dostala na pokoj k dvěma romkám. Jedna furt telefonovala a chodila kouřit a druhá se nemyla a strašně smrděla a ještě ke všemu za ní furt chodila rodina (normálně naprosto neohlášeně vlítla totál smradlavá ženská do pokoje) a to byly takový ti opravdu špinaví cikáni
. takže jsme požádaly o změnu pokoje a normálně nás přestěhovaly, což beru za velké plus, taky nás v tom mohly nechat. Takže za mě Liberec v pohodě.
ja sem rodila taky v liberecke porodnici a v podstate si nemuzu stezovat… az na ty sestry… ty byly strasny to jejich chovani…bylo strasny
Já teda chválím jabloneckou nemocnici. Všechno super. Sestry i doktoři jak na porodním tak i na šestinedělí výborný. Všichni byli milí, ochotní a proste na jedničku. Kdybych se měla rozchodnou znova, tak bych neváhala.
makyna91 píše:
Vitam, nove maminky…mam dotaz jak to vidite s dalsim srazkem?????![]()
![]()
![]()
![]()
Já bych měla čas na konci příštího týdne, anebo až ten další. ![]()
Divine píše:
Khalmati- a ty jsi mela gyndu v Liberci ci take v Jablonci? Ja mam v Lb
Tak já mám doktora v klášteře v Liberci a úplně v pohodě s porodem v Jbc
jen jsem měla jít na poslední 2 monitory do Jablonce a to už se jaksi nestihlo
![]()
weruuunka píše:makyna91 píše:Já bych měla čas na konci příštího týdne, anebo až ten další.
Vitam, nove maminky…mam dotaz jak to vidite s dalsim srazkem?????![]()
![]()
![]()
![]()
weruuunka ja mám čas pořád
…teda pokud nemusím běhat po úřadech ![]()
Na srázek bych taky ráda dorazila jestli se mohu přidat
Bylo by fajn poznat taky maminy z okolí ![]()
ahoj holky, ráda bych se přidala na sraz, pokud by mi všechno vyšlo. Járodila v Jablonci a super! nemůžu si stěžovat. Akorát teď je to trochu větší záhul doma s malým ![]()
ahoj holky. Máme první zub. Toto trvalo než se prorizl. Ale sofi umí bejt teda pekne protivna.
kucirka píše:
ahoj holky, ráda bych se přidala na sraz, pokud by mi všechno vyšlo. Járodila v Jablonci a super! nemůžu si stěžovat. Akorát teď je to trochu větší záhul doma s malým
katoušek píše:
jj, souhlasím. v Jbc super, ale ted je to u nás taky pěknej boj
kucirka píše:
ahoj holky, ráda bych se přidala na sraz, pokud by mi všechno vyšlo. Járodila v Jablonci a super! nemůžu si stěžovat. Akorát teď je to trochu větší záhul doma s malým
to my doma taky doma valcime… ted kdyz nam roste ten zoubek,…