Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4145
11.8.11 10:35
Khalmati píše:
Holky, co chcete rodit v Jbc :-)
http://www.nemjbc.cz/…odopisu.html
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
11.8.11 11:03

Ja uz jsem si ty starsmky prohlidla, zapisuje se od 28tt do 35tt. Takze casu doooost. A jsem taky v jedenactem, vzdyt to mam v metriku napsane jako ty :wink:

Khalmati- a ty jsi mela gyndu v Liberci ci take v Jablonci? Ja mam v Lb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
11.8.11 14:49

Ahojky… Tak já se trošku Liberecké porodky musím zastat rodila jsem tam dnes přesně před měsícem a od příjmu ve čtyři ráno až do posledního dne a do odchodu si nemůžu na nikoho postěžovat… Dr i sestřičky byli příjemné se vším co jsem potřebovala vědět poradily pomohli, taky jsem slyšela samé negativy na porodnici tak jsem se bála, ale nakonec jsem byla mile překvapená :-) Tak nevím třeba jsem vychytala samé dobré směny :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.8.11 18:03

Ahoj všem. Já teda taky musím Libereckou nemocnici pochválit. Občas to nebylo košér ale většinu doby co jsem tam ztrávila to bylo fajn. Všichni milý, ochotný. Byla jsem na gyndě a pak na novorozeneckým ještě bez mimin. Pak jsem rodila, císař proběhl fajn, manžel u toho mohl být, sicve anestezioložka byla krá…a ale jinak všichni v pohodě. Na novorozeneckým jsem se dostala na pokoj k dvěma romkám. Jedna furt telefonovala a chodila kouřit a druhá se nemyla a strašně smrděla a ještě ke všemu za ní furt chodila rodina (normálně naprosto neohlášeně vlítla totál smradlavá ženská do pokoje :poblion: ) a to byly takový ti opravdu špinaví cikáni :poblion: . takže jsme požádaly o změnu pokoje a normálně nás přestěhovaly, což beru za velké plus, taky nás v tom mohly nechat. Takže za mě Liberec v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
11.8.11 20:27

Vitam, nove maminky…

mam dotaz jak to vidite s dalsim srazkem????? :?: :?: :?: :?: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
11.8.11 20:33
annamat9 píše:
Ahoj všem. Já teda taky musím Libereckou nemocnici pochválit. Občas to nebylo košér ale většinu doby co jsem tam ztrávila to bylo fajn. Všichni milý, ochotný. Byla jsem na gyndě a pak na novorozeneckým ještě bez mimin. Pak jsem rodila, císař proběhl fajn, manžel u toho mohl být, sicve anestezioložka byla krá…a ale jinak všichni v pohodě. Na novorozeneckým jsem se dostala na pokoj k dvěma romkám. Jedna furt telefonovala a chodila kouřit a druhá se nemyla a strašně smrděla a ještě ke všemu za ní furt chodila rodina (normálně naprosto neohlášeně vlítla totál smradlavá ženská do pokoje :poblion: ) a to byly takový ti opravdu špinaví cikáni :poblion: . takže jsme požádaly o změnu pokoje a normálně nás přestěhovaly, což beru za velké plus, taky nás v tom mohly nechat. Takže za mě Liberec v pohodě.

ja sem rodila taky v liberecke porodnici a v podstate si nemuzu stezovat… az na ty sestry… ty byly strasny to jejich chovani…bylo strasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.8.11 21:06

Já teda chválím jabloneckou nemocnici. Všechno super. Sestry i doktoři jak na porodním tak i na šestinedělí výborný. Všichni byli milí, ochotní a proste na jedničku. Kdybych se měla rozchodnou znova, tak bych neváhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
11.8.11 21:16
makyna91 píše:
Vitam, nove maminky…mam dotaz jak to vidite s dalsim srazkem????? :?: :?: :?: :?: :-)

Já bych měla čas na konci příštího týdne, anebo až ten další. :think:

• Citovat
  • Upravit
3209
11.8.11 22:47
Divine píše:
Khalmati- a ty jsi mela gyndu v Liberci ci take v Jablonci? Ja mam v Lb

Tak já mám doktora v klášteře v Liberci a úplně v pohodě s porodem v Jbc :-) jen jsem měla jít na poslední 2 monitory do Jablonce a to už se jaksi nestihlo :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
12.8.11 21:21
weruuunka píše:
makyna91 píše:
Vitam, nove maminky…mam dotaz jak to vidite s dalsim srazkem????? :?: :?: :?: :?: :-)
Já bych měla čas na konci příštího týdne, anebo až ten další. :think:

weruuunka ja mám čas pořád :-) …teda pokud nemusím běhat po úřadech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
15.8.11 21:52

Na srázek bych taky ráda dorazila jestli se mohu přidat :-) Bylo by fajn poznat taky maminy z okolí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.8.11 11:57

ahoj holky, ráda bych se přidala na sraz, pokud by mi všechno vyšlo. Járodila v Jablonci a super! nemůžu si stěžovat. Akorát teď je to trochu větší záhul doma s malým :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
16.8.11 19:05

ahoj holky. Máme první zub. Toto trvalo než se prorizl. Ale sofi umí bejt teda pekne protivna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.8.11 19:18
jj, souhlasím. v Jbc super, ale ted je to u nás taky pěknej boj :-D
kucirka píše:
ahoj holky, ráda bych se přidala na sraz, pokud by mi všechno vyšlo. Járodila v Jablonci a super! nemůžu si stěžovat. Akorát teď je to trochu větší záhul doma s malým :-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
16.8.11 19:28
katoušek píše:
jj, souhlasím. v Jbc super, ale ted je to u nás taky pěknej boj :-D
kucirka píše:
ahoj holky, ráda bych se přidala na sraz, pokud by mi všechno vyšlo. Járodila v Jablonci a super! nemůžu si stěžovat. Akorát teď je to trochu větší záhul doma s malým :-))

to my doma taky doma valcime… ted kdyz nam roste ten zoubek,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová