Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj liberecké maminky! Pokud přemýšlíte jak spojit příjemné s užitečným, společně se sejít a zároveň udělat něco pro svoji kondici a postavu, přijďte každé pondělí, středu či pátek v 9:30 k Tip Sport Aréně na lekce cvičení pro maminky, které ještě tlačí kočárky. Cvičení se jmenuje BabyFitnes a je zaměřeno na maminky, které se chtěji po porodu dostat do kondice, shodit těhotenská kila a vrátit se zpět do formy. Je tedy možné cvičit s dětmi od miminek až po ty starší, které alespon první část cvičení ještě vydrží v kočárku – tj když s kočárky běháme, chodíme či posilujeme v chůzi, poté v druhé části se už batolí okolo nás, zatímco my cvičíme na podložkách na jednom místě.
Lekce trvá většinou 50 min posledních 10 si hrajeme a cvičíme společně s dětmi… Spojte Vaši procházku s miminkem s vylepšováním své postavy, kondice a zdraví! Těším se na Vás Denisa BabyFitness.cz
Ahoj jsem z Liberce, děti mám už trochu větší - 6 a 8 roků- ale ráda bych všem libereckým maminkám nabídla skvělou sportovní aktivitu, při které nemusí řešit hlídání dětí a zároveň mohou čas se svým miminkem trávit aktivně.
Pokud přemýšlíte jak spojit příjemné s užitečným, společně se sejít a zároveň udělat něco pro svoji kondici a postavu, přijďte každé pondělí, středu či pátek v 9:30 k Tip Sport Aréně na lekce cvičení pro maminky, které ještě tlačí kočárky. Cvičení se jmenuje BabyFitnes a je zaměřeno na maminky, které se chtěji po porodu dostat do kondice, shodit těhotenská kila a vrátit se zpět do formy. Je tedy možné cvičit s dětmi od miminek až po ty starší, které alespon první část cvičení ještě vydrží v kočárku – tj když s kočárky běháme, chodíme či posilujeme v chůzi, poté v druhé části se už batolí okolo nás, zatímco my cvičíme na podložkách na jednom místě.
Lekce trvá většinou 50 min posledních 10 si hrajeme a cvičíme společně s dětmi… Spojte Vaši procházku s miminkem s vylepšováním své postavy, kondice a zdraví! Těším se na Vás Denisa BabyFitness.cz
weruuunka píše:
Tak třeba v pondělí v 10hodin někde.Vyhovuje
jsem pro.. v pondeli..napiste misto… at vim
Fífa má už 3 zoubky… leze po čtyřech a plazí se… dělá nám jen radost
![]()
Holky v pondělí nemůžu.
Má mi přijít balík oblečení a kočárek, tak musim být doma a čekat.
Tak co úterý. ![]()
weruuunka píše:
Holky v pondělí nemůžu.Má mi přijít balík oblečení a kočárek, tak musim být doma a čekat.
Tak co úterý.
tak u nas neni problem…
Holky tak co zítra.
Já bych mohla být v Liberci v 11hodin a potřebuju to vědět do 9. ![]()
ahoj holky. Až se snad domluvíte kdy dáme srázek.dejte mi prosím vědět na mobil. 737 457 369. rady bychom se zúčastnili také. Co třeba tento pátek? Kolem oběda? Nebo klidně i po obědě. Musíme se ňák domluvit. A hlavně ať přijde co nejvíc maminek. Snad už se konečně dohodneme a sraz v uskutečníme. Hlavně abychom se vůbec domluvili. A dali si navzájem vědět. Jak se vůbec všechny máte? Co mrňata? co je nového a tak? Mám stále nejde internet. Takže sem nakouknu jen občas. A to ještě když sofie spinka. Takže se tu zatím mějte a dejte mi prosím vědět.díky moc a hlavně abychom se domluvili ohledně srazu.. Ahoj
Ja su tadyy
je tu náké mrtvo… tak jak se jinak máte copak je nového? Naše princezna nám začla spát celou noc a krásně se na nás celí den směje je to tak strašně hodné dítko, že ani nevím po kom
Jen tu vzteklost jsme zatím nevyřešily
A co vy? copak je u Vás nového?
Ahoj já jsem tady taky.
Malej se začíná plazit. Máasi první období vzdoru, jinak si nedovedu vysvětlit jeho hysteráky kvůli ničemu.
![]()
ahoj, já jsem tu taky, Kačka se začíná smát nahlas, včera se 2× přetočila ze zad na břicho
…jinak máme stres z usínání - strašně před spaním řve ![]()
Tak my už lezeme obě, hrůza. Bojujeme s jídlem, ale usínání máme v pohodě, dám jim najíst, flašku pak cumel a spát, oni se ještě chvíly melou v postýlkách a spí.