Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Evastraz
27.8.11 15:13
Agave píše:
Evastraz píše:
makyna91 píše:
Evastraz píše:
Zdravím všechny maminky z Liberce. Právě se chystám během září přestěhovat do Liberce s dcerou (2 roky) a nikoho tam s dětmi neznám, budu ráda, když se tu s nějakými potkám :-) případně můžete mi doporučit nějak mateřsk centrum? Děkuji Eva
Evastraz: vitam te…
Děkuji, je milé, že se tu tak scházíte, neznáš prosím nějaké MC, kam třeba i s maminkama chodíte? :wink:
Já jsem chodila s Anežkou na plavání do Berušky. Mají tam docela pestrý program i co se týká víkendů. My jsme tam chodily jen na plavání. Nevím jak je ostatní program kvalitní. Pokaždé tam bylo hodně maminek :-)
studioberuska.cz

Jé, děkuji, o těch jsem nějak neslyšela, tak budu ráda, na podzim až bude ošklivo, bude nějaký program skvělý… :-)

• Citovat
  • Upravit
786
29.8.11 21:41
Evastraz píše:
makyna91 píše:
Evastraz píše:
Zdravím všechny maminky z Liberce. Právě se chystám během září přestěhovat do Liberce s dcerou (2 roky) a nikoho tam s dětmi neznám, budu ráda, když se tu s nějakými potkám :-) případně můžete mi doporučit nějak mateřsk centrum? Děkuji Eva
Evastraz: vitam te…
Děkuji, je milé, že se tu tak scházíte, neznáš prosím nějaké MC, kam třeba i s maminkama chodíte? :wink:

nemam.. ja s malou chodim ven vsude mozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
29.8.11 21:42
weruuunka píše:
makyna91 píše:
weruuunka jsem pro… v kolik a kde…? :-)
Tak já můžu být Liberci v půl 10 a je mi jedno kde. :wink:

plati to utery:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.8.11 13:18

Holky, co teda ten srazík?dneska to nejak nedopadlo,že?tak kdy neco podniknem. Ráda bych vás videla a nové holky poznala:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.8.11 13:20

Holky, takže v pátek v 10hodin a místo si vyberte. :mrgreen: Jinak se nedomluvíme. :-D

• Citovat
  • Upravit
53
30.8.11 15:33

ok, já jsem pro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
30.8.11 17:23

Ahojky v 10 nemůžu ale když to bude ve městě tak o půl 11 tak můžu dojít z práce, bez dětí teda, to bych nestíhala :think: to budu mít pohodičku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.8.11 18:23
bez dětí, závist :-)
annamat9 píše:
Ahojky v 10 nemůžu ale když to bude ve městě tak o půl 11 tak můžu dojít z práce, bez dětí teda, to bych nestíhala :think: to budu mít pohodičku :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
30.8.11 20:52

Ahoj holky,
dlooooooouho jsem tu nebyla. S Týnkou je to pro zlost.. Teda nejdřív to začalo tak, že byl nemocný mažel, od něj jsem to chytla já a potom i Lea. Takže jenom měsíc, jsme se potýkali s nemocí a to se člověk k ničemu jinému nezmůže. A teď asi rostou zuby nebo nevím, ale prostě je na zabití a čas mám jedině, když spí. Takže jsem se sem taky moc nedostala.
Na sraz bych ráda dorazila, ale pátek bohužel nevyhovuje - odjíždíme ráno za tchýni (už jí to slibujeme 2 měsíce, takže musíme). Takže my bohužel až na ten další sraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.8.11 08:15

Holky, tak u nás nastala změna plánu a dnes odjíždime a vracime se až v nedeli, takže v pátek nemůžu:(Příští týden ale už zase jo:)tak se tu mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
31.8.11 11:33

Ahojky já bych taky brala příští týden když se nějak domluvíme tak bych do Lbc též dorazila ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
31.8.11 12:18

Tak třeba v pondělí v 10hodin někde. :think: Vyhovuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14090
31.8.11 13:39

Pondělek vyhovuje i hodina :-) a ted se teda nějak domluvit kde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
31.8.11 13:52
werunkaw123 píše:
Pondělek vyhovuje i hodina :-) a ted se teda nějak domluvit kde :-D

Tak to mi je už celkem jedno. :wink:

• Citovat
  • Upravit
4145
2.9.11 09:35

ahoj holky jak se tu máte?nevíte některá kam se dá chodit cvičit?nějaké cvičení pro těhotné?
Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová