Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evastraz píše:makyna91 píše:Děkuji, je milé, že se tu tak scházíte, neznáš prosím nějaké MC, kam třeba i s maminkama chodíte?Evastraz píše:Evastraz: vitam te…
Zdravím všechny maminky z Liberce. Právě se chystám během září přestěhovat do Liberce s dcerou (2 roky) a nikoho tam s dětmi neznám, budu ráda, když se tu s nějakými potkámpřípadně můžete mi doporučit nějak mateřsk centrum? Děkuji Eva
nemam.. ja s malou chodim ven vsude mozne
weruuunka píše:makyna91 píše:Tak já můžu být Liberci v půl 10 a je mi jedno kde.
weruuunka jsem pro… v kolik a kde…?
plati to utery:???
Holky, co teda ten srazík?dneska to nejak nedopadlo,že?tak kdy neco podniknem. Ráda bych vás videla a nové holky poznala:)))
Holky, takže v pátek v 10hodin a místo si vyberte.
Jinak se nedomluvíme. ![]()
Ahojky v 10 nemůžu ale když to bude ve městě tak o půl 11 tak můžu dojít z práce, bez dětí teda, to bych nestíhala
to budu mít pohodičku
![]()
annamat9 píše:
Ahojky v 10 nemůžu ale když to bude ve městě tak o půl 11 tak můžu dojít z práce, bez dětí teda, to bych nestíhalato budu mít pohodičku
![]()
Ahoj holky,
dlooooooouho jsem tu nebyla. S Týnkou je to pro zlost.. Teda nejdřív to začalo tak, že byl nemocný mažel, od něj jsem to chytla já a potom i Lea. Takže jenom měsíc, jsme se potýkali s nemocí a to se člověk k ničemu jinému nezmůže. A teď asi rostou zuby nebo nevím, ale prostě je na zabití a čas mám jedině, když spí. Takže jsem se sem taky moc nedostala.
Na sraz bych ráda dorazila, ale pátek bohužel nevyhovuje - odjíždíme ráno za tchýni (už jí to slibujeme 2 měsíce, takže musíme). Takže my bohužel až na ten další sraz.
Holky, tak u nás nastala změna plánu a dnes odjíždime a vracime se až v nedeli, takže v pátek nemůžu:(Příští týden ale už zase jo:)tak se tu mějte.
Ahojky já bych taky brala příští týden když se nějak domluvíme tak bych do Lbc též dorazila ráda ![]()
werunkaw123 píše:
Pondělek vyhovuje i hodinaa ted se teda nějak domluvit kde
Tak to mi je už celkem jedno. ![]()
ahoj holky jak se tu máte?nevíte některá kam se dá chodit cvičit?nějaké cvičení pro těhotné?
Díky ![]()
Jé, děkuji, o těch jsem nějak neslyšela, tak budu ráda, na podzim až bude ošklivo, bude nějaký program skvělý…