Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
makyna91 píše:katoušek píše:to my doma taky doma valcime… ted kdyz nam roste ten zoubek,…
jj, souhlasím. v Jbc super, ale ted je to u nás taky pěknej boj
kucirka píše:
ahoj holky, ráda bych se přidala na sraz, pokud by mi všechno vyšlo. Járodila v Jablonci a super! nemůžu si stěžovat. Akorát teď je to trochu větší záhul doma s malým
katoušek píše:
No nám už začíná lézt druhý. A řekla bych celkem v pohode.Akorát se ted malej začal stavet na nohy, takže za nim pořád behám, aby se nekde nezrátil a neco si neudál.Páč on se vždycky zrátí jak špalek…makyna91 píše:katoušek píše:to my doma taky doma valcime… ted kdyz nam roste ten zoubek,…
jj, souhlasím. v Jbc super, ale ted je to u nás taky pěknej boj
kucirka píše:
ahoj holky, ráda bych se přidala na sraz, pokud by mi všechno vyšlo. Járodila v Jablonci a super! nemůžu si stěžovat. Akorát teď je to trochu větší záhul doma s malým
ja Sofii nechám občas blbnout na matraci na zemi, a můžu ti říct,že jí obvykle nacházím dole na koberci…
ahoj holky, ozývám se po dleší době, občas vás tak čtu…já bych se taky přišla podívat na srázek, ale příštích 14 dní jsem pryč, tak snad až ten další
já rodila v Jbc a doktora mám v Lbc - dr. Vrkoč…na Jablonec si nemůžu stěžovat, až na to strašný šití při porodu, ten doktor byl fakt ras ![]()
mě sešil špičkově,ale bylo to stejně děsný utrpení..(dr.Nožička),trvalo to snad půl hodiny,opravdu precizní práce,žádná modřina potom,ani otok…
kucirka mi nemluv, radši znova 3× rodit, než jedno šití, trvalo to snad 45minut a bylo to STRAŠNÝ
…ani nevím, kdo mě šil, ale jsem ráda, že jsem se udržela a jsem ho neposlala někam
přesně tak!já byla z toho šiti úplně na nervy, nemluvě o tom natržení při porodu…to byla taky bolest snad horší jak porod…aúúúúúúúúúúúúú ![]()
Ahoj všem, mám nemocný děti tak na net skoro nechodím, už z nich jsem vážně na nervy ![]()
acimedaca já mám taky Vrkoče je bezvadnej.
Srázek u mě tentokrát neprojde, jedině kdyby jste chtěly pár bacilků, prodám za dvě stovky
![]()
annamat9 píše:
Ahoj všem, mám nemocný děti tak na net skoro nechodím, už z nich jsem vážně na nervy![]()
Srázek u mě tentokrát neprojde, jedině kdyby jste chtěly pár bacilků, prodám za dvě stovky![]()
annamat9 ty jsi teda levná…
Jo jo to víš, já chci aby se žádané zbožíčkoo dostalo k co nejvíce lidem ![]()
Jsem si teď vzpoměla jak se na základce prodávaly vši, aby někteří nemusely do školy
fuj úplně se hrabu ve vlasech jen si na to vzpomenu
![]()
annamat9 píše:
Přidávám se - taky mám Vrkoče ![]()
hele holky, když se bavíme o Vrkočovi - jaký vám dával informace v těhotenství? já jsem asi divná, nebo možná je to tím, že mám první dítě, tak jsem nevěděla, na co se ptát…ale vždycky jsem se dozvěděla akorát „všechno je v pořádku“…zatímco ostatní holky chodily s informace o váze, velikosti, orgánech, rozměrech a o všem možný, mě neřekl nikdy nic…
acimed Vrkoč je takovej nepovídavej. Musíš se ho ptát. Já teda nevím, jak často se dělají normálně utz (obě těhu jsem měla hodně rizikové takže jsem chodila na utz co dva týdny) ale vím, že normálně se dělají jen 3 utz za těhu a jedno v nemocnici kde se měří váhy. Ale fakt nepovím, pač já byla i na to měření několikrát v Gennetu. Je pravda, že když mě měřil on tak jsem se ho pak musela zeptat. Nicméně Vrkoč je podle mě hodně dobrej, ještě je tu jeden v baráku u kendíka, ale ten nebere.