Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
28.7.11 17:32

KOmorní :mrgreen: to jo, nejvíc mě pobavilo kafe za 90 kč 8-o to jsem teda ještě nepila, ještě šptěstí,že bylo tak dobrý, jinka bychjim ho vylla za ty prachy na hlavu :lol: :lol: Ale jinak to bylo moc příjemný. Dneska jsem měla den blbec, děsně unavená, bez nálady, doma bordel jak v tanku, umylsa jsem aspoň nádobí, ale pak jsem vařila oběd takže je tam bordel zase, ach jo. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
28.7.11 20:54

Jj, ceny tam vážně měly přehnané - a ještě, jak k tomu nedávali ani cukr, ani nějakou sušenku, jako v každé jiné normální kavárně. :mrgreen: Nevím, jestli tam ještě někdy zavítám.
A kdy dáme další sraz? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.7.11 21:40
tessika
Já bych byla pro další sraz 11.8. Co vy na to?
Jo ann zajímalo té proč- nemám kamarádky. Nemám na mě moc štěstí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.7.11 22:38

tess já tam teda nezavítám :-) příště to jistí nějaká kavárna ve městě. Nad hlavou nám bušily bylo tam vydýcháno, asi aby lidi neměly sílu se bránit :lol: :lol:

Maky to je blbé no. Si vůbec nevybavuju jeslti jsem se na to ptala, ty jsi taky přistěhovaná? Já už se sešla se spoustou holek a nejvíc mi sedla Kačka, to je taková moje krevní skupina tak jsem byla ráda. Předtím co jsem měla srazy ze stránek nasemimi.cz (je tam seznamka pro maminky) tak jsme si neměly s těma holkama co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
29.7.11 08:13

Anna - já bych to příště viděla někde venku, vzít deky a udělat si nějaký fajn piknik. Děti se budou batolit na dekách ve stínu. Podle mě tisíckrát lepší, než kavárna. Co vy na to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
29.7.11 08:15

Jo a k tématu kamarádi - Já osobně mám pár dobrých přátel, ale s tím, jak jsem se odstěhovala z Liberce a oni studují VŠ po celé republice, tak se výdáme zatraceně málo. A strašně mi chybí. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
29.7.11 22:00
annamat9 píše:
tess já tam teda nezavítám :-) příště to jistí nějaká kavárna ve městě. Nad hlavou nám bušily bylo tam vydýcháno, asi aby lidi neměly sílu se bránit :lol: :lol:Maky to je blbé no. Si vůbec nevybavuju jeslti jsem se na to ptala, ty jsi taky přistěhovaná? Já už se sešla se spoustou holek a nejvíc mi sedla Kačka, to je taková moje krevní skupina tak jsem byla ráda. Předtím co jsem měla srazy ze stránek nasemimi.cz (je tam seznamka pro maminky) tak jsme si neměly s těma holkama co říct.

nn bydlim v liberci celejch 20let… jen nemam stesti na kamarady.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
29.7.11 22:03
tessika píše:
Jj, ceny tam vážně měly přehnané - a ještě, jak k tomu nedávali ani cukr, ani nějakou sušenku, jako v každé jiné normální kavárně. :mrgreen: Nevím, jestli tam ještě někdy zavítám.
A kdy dáme další sraz? :lol:

co toho 11.8.?? a klidne sme pro aby se bylo venku pokud by bylo priznive pocasi…! ja uz do te kavarny asi nepujdu… skoda ze zrusily tu kavarnu jak sem rikala.. tam davali susenky i cukr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.7.11 22:04
makyna91 píše:
tessika píše:
co toho 11.8.?? a klidne sme pro aby se bylo venku pokud by bylo priznive pocasi…! ja uz do te kavarny asi nepujdu… skoda ze zrusily tu kavarnu jak sem rikala.. tam davali susenky i cukr…

Mě by se to hodilo. :palec:

• Citovat
  • Upravit
786
29.7.11 22:05
weruuunka píše:
makyna91 píše:
tessika píše:

super a bude to 100% :-) my by sme sli na 100% :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.7.11 22:07
makyna91 píše:
weruuunka píše:
makyna91 píše:
tessika píše:

Jo bylo by to na 100%, :wink: já jsem teď nemohla, protože malej dostal horečku od zubů, ale do tý doby to bude mít v pohodě. :palec:

• Citovat
  • Upravit
786
29.7.11 22:09
weruuunka píše:
makyna91 píše:
weruuunka píše:
makyna91 píše:
tessika píše:
Jo bylo by to na 100%, :wink: já jsem teď nemohla, protože malej dostal horečku od zubů, ale do tý doby to bude mít v pohodě. :palec:

ja taky cekam kdy maly zacnou rust zuby, zatim porad slinta… ale zoubky zadny… tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.7.11 22:15
makyna91 píše:
weruuunka píše:
makyna91 píše:
weruuunka píše:
makyna91 píše:
tessika píše:
Jo bylo by to na 100%, :wink: já jsem teď nemohla, protože malej dostal horečku od zubů, ale do tý doby to bude mít v pohodě. :palec:
ja taky cekam kdy maly zacnou rust zuby, zatim porad slinta… ale zoubky zadny… tak nevim

Mě malej strašně slintal a všechno ožužlával, potom začal z ničeho nic řvát a nechtěl jíst. Zuby mě nenapadli protože jsem si myslela, že 4měsících je hodně brzo, ale neddalo mě to a koukam mu do papuli a u jednoho jde už vidět špička. :lol:

• Citovat
  • Upravit
786
29.7.11 22:19
weruuunka píše:
makyna91 píše:
weruuunka píše:
makyna91 píše:
weruuunka píše:
makyna91 píše:
tessika píše:
ja taky cekam kdy maly zacnou rust zuby, zatim porad slinta… ale zoubky zadny… tak nevim
Mě malej strašně slintal a všechno ožužlával, potom začal z ničeho nic řvát a nechtěl jíst. Zuby mě nenapadli protože jsem si myslela, že 4měsících je hodně brzo, ale neddalo mě to a koukam mu do papuli a u jednoho jde už vidět špička. :lol:

nám zatím porad nic...... pořád všechno strká do pusinky ale zoubek nic ani kousíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
29.7.11 22:21
tessika píše:
Anna - já bych to příště viděla někde venku, vzít deky a udělat si nějaký fajn piknik. Děti se budou batolit na dekách ve stínu. Podle mě tisíckrát lepší, než kavárna. Co vy na to? :mrgreen:

díky za radu stěma kukuřičnýma tyčkama koupila sem jí to a opravdu sme jí tím zabavily… děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová