Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A tam bys kočár nemohla dát…když zapláštěnkuješ tak to přeci bude stejné jako když chodíš venku s kočárem, nebo se pletu?
jasný že ji tam pak zaparkuju
Jenže ji musím nejdřív deset minutek uspat vozením
A to chtě nechtě musím do deště ![]()
Agave: Tak to mě zase usne jedině u prsa. Teda dneska byla poprvé ve sporťáku, protože už se naučila sedět a tam mi usnula
. No já byla v sedmém nebi. ![]()
A jinak co se týká srazu, tak pokud někdo máte nějaký návrh, kam zajít tak sem s ním.
Mě napadla taková kavárna nahoře ve Foru - snad jsem tam zatím nikdy neviděla víc jak 3 lidi, tak bychom tam mohli mít klid. ![]()
tak ja se pridavam s jednim ditkem.. takze streda… a hodina?? teba v 10hod???? na prehrade???
tessika píše:
Agave: Tak to mě zase usne jedině u prsa. Teda dneska byla poprvé ve sporťáku, protože už se naučila sedět a tam mi usnula. No já byla v sedmém nebi.
A jinak co se týká srazu, tak pokud někdo máte nějaký návrh, kam zajít tak sem s ním.
Mě napadla taková kavárna nahoře ve Foru - snad jsem tam zatím nikdy neviděla víc jak 3 lidi, tak bychom tam mohli mít klid.
tessika podle toho kterou myslis?? jednu tam zrusily…
Nahoře, kousek od drogerie DM. Byla jsem tam před pár dny a ještě tam ta kavárna byla, tak snad ji za tu chvilku nezrušili
. Jinak čas jsem psala v 9:30 a k němu se nikdo nevyjádřil.
A podle mě bude Forum lepší než přehrada - už jen kvůli dopravě a počasí (s tou stálostí a jak jim poslední dobou vychází předpověď). Pro mě třeba i parkování - pokud bude hezky, tam nikde nezaparkuji
. Lepší by asi vážně bylo někde v centru.
Ale další sraz by byl určitě hezký někde venku ![]()
Ahojky, mě je to jedno kam jít, ale chtělo by to někam, kde nejsou stoly blízko u sebe, protože skoro všechny máme ležící mimi a já musím mít kočárek u stolu protože nemám 4 ruce na 2 děti ![]()
A hodina mi je taky jedno. Jeno to teda nesmí být v 8 ráno to by mě asi zabilo.
A jen tak mimochodem je tady vůbec nějaká kuřačka? Já totiž kouřím. Ne v uzavřených prostorách, ale na zahrádce kouřím ![]()
annamat9 píše:
Ahojky, mě je to jedno kam jít, ale chtělo by to někam, kde nejsou stoly blízko u sebe, protože skoro všechny máme ležící mimi a já musím mít kočárek u stolu protože nemám 4 ruce na 2 děti
A hodina mi je taky jedno. Jeno to teda nesmí být v 8 ráno to by mě asi zabilo.A jen tak mimochodem je tady vůbec nějaká kuřačka? Já totiž kouřím. Ne v uzavřených prostorách, ale na zahrádce kouřím
Já taky kourím. Takže tedy v 9:30? Ve fóru? A středa?
Já
Dobrý den, ![]()
omlouvám se, že jsem vám se takto vtrhla..
Bydlíme u Hejnic (Ferdinandov) nedaleko Liberce.
Prosím je tu nějaká maminka, která preferuje Svobodnou volbu očkování - případně očkování odmítla???
Pište klidně na SZ
Hledám tolerantního pediatra kdekoli na Liberecku.
Velmi děkuji!!!
![]()
Přeji hezký den
makyna91 píše:annamat9 píše:Já taky kourím. Takže tedy v 9:30? Ve fóru? A středa?
Ahojky, mě je to jedno kam jít, ale chtělo by to někam, kde nejsou stoly blízko u sebe, protože skoro všechny máme ležící mimi a já musím mít kočárek u stolu protože nemám 4 ruce na 2 děti
A hodina mi je taky jedno. Jeno to teda nesmí být v 8 ráno to by mě asi zabilo.A jen tak mimochodem je tady vůbec nějaká kuřačka? Já totiž kouřím. Ne v uzavřených prostorách, ale na zahrádce kouřím
Já
Já taky kouřím.
Jé tak aspoň nejsem sama. Se vždycky bojím.
Sluníčko bohužel s tímto zásadně nesouhlasím. Ohrožješ své dítě a i děti svých kamarádek. Měla by jsi opravdu popřemýšlet o tom, jaká jsou rizika když naočkuješ a nenaočkuješ. Při dnešní migraci cizinců si opravdu nemůžeš být nikdy jistá, jaké svin…vo na tebe někdo prskne. A většina těch nemocí má opravdu zlí průběh. Co tě vede k tomu neočkovat? Ta injekce je rozhodně méně agresivní pro dítě než potom prodělání nemoci a nedejbože smrt…
Sluníčko1005 píše:
Dobrý den,
omlouvám se, že jsem vám se takto vtrhla..
Bydlíme u Hejnic (Ferdinandov) nedaleko Liberce.
Prosím je tu nějaká maminka, která preferuje Svobodnou volbu očkování - případně očkování odmítla???
Pište klidně na SZ
Hledám tolerantního pediatra kdekoli na Liberecku.
Velmi děkuji!!!![]()
Přeji hezký den
Ahoj Sluníčko,
já jsme pro svobodnou volbu. Dnes má velký vliv na očkování farmaceutický průmysl. Snaží se zveličovat rizika neočkování a minimalizovat rizika očkování! Rizika očkování rozhodně nejsou zanedbatelná. U dětí s neadekvátní odpovědí organismu na očkovací látku může dojít až k nejhoršímu! Každý rodič by měl pečlivě vybírat očkování dle reakce dítěte na první očkování.
Lékaře ti neporadím
Naše lékařka je tolerantní v mnoha věcech, ale očkování mezi ně nepatří.
annamat9 píše:
Jé tak aspoň nejsem sama. Se vždycky bojím.Sluníčko bohužel s tímto zásadně nesouhlasím. Ohrožješ své dítě a i děti svých kamarádek. Měla by jsi opravdu popřemýšlet o tom, jaká jsou rizika když naočkuješ a nenaočkuješ. Při dnešní migraci cizinců si opravdu nemůžeš být nikdy jistá, jaké svin…vo na tebe někdo prskne. A většina těch nemocí má opravdu zlí průběh. Co tě vede k tomu neočkovat? Ta injekce je rozhodně méně agresivní pro dítě než potom prodělání nemoci a nedejbože smrt…
Při očkování nejde o injekci. Ale o její obsah a případné reakce po očkování
Agave nicméně si myslím, že riziko reakce na očkování je mnohem menší (nikdy jsem neslyšela že by někdo v mém širokém okolí měl reakci) a nepravděpodobnější, než riziko onemocnění, které má mnohem horší a traumatizující průběh. Kdyby bylo očkování vyhnáno farmaceutickýma firmama tak by se neočkovalo už tak dlouho.
Myslím si, že některé dnešní maminky vše moc řeší, a některé věci ženou do extrémů. V prvním roce dbají na výživu a pak je cpou hned nezdravýma věcma. Nakupují nekřesťansky drahé značkové oblečení a pak nepuští dítě na písek protože by se ušpinilo. Drží děti v bezpečí a sterilitě a dítě z toho potom může mít v pozdějším věku fobie. Děti jsou rozmazlené, neposlouchají, dělají si s rodiči co chtějí už ve dvou letech jak s nima budou mávat až jim bude 15? Dětem se nakupují tuny drahých hraček aby se jim rodiče nemusely věnovat. Většinou se už nepraktikuje společné jídlo, čtení pohádek, povídání. Radši se dítěti pustí hračka která udělá bůů. Podle mě je to šílené. Doktoři asi vědí co říkají ne? Nebo si snad nějaká maminka myslí že to ví lépe? Přečte si pár diskusí a příspěvků od aktivistek a hned je z toho hotová věc. Za chvíly někdo napíše že je UM jedovaté a umře půlka národa pač tomu budou slaboduché ženské věřit. Je to to samé jako kojení, masově propagované, kdo nekojí není žena. Já nekojím a ani jsem nechtěla. Za prvé se dvojčata jen tak ukojit nedají (obdivuji ženské které to zvládají) a za druhé nemám moc kvalitní mléko. A zajímalo kde se v nejlepším a jediným dobrým mateřským mléku vemou důležité živiny pokud matka nejí kvalitní stravu. Jediné co tomu dítěti dá, jsou protilátky. Ale kde se vemou omega3 a 6 které si tělo neumí vytvořit a další živiny? Na mě hodně maminek kouká jak na vraha a ukazují si hele ona je venku krmí lahví, by měla jít radši domů aby to o ní nikdo nevěděl. Některé matky jsou prostě padlé na hlavu… ![]()
Já jsem normální holka, která je toho názoru, že každé dítě má sníst jedno h…o a kilo písku
Samozřejmě jim to nenaservíruju k večeři ale rozhodně je na písek pustím a jsem ráda že si vyhrají. Hračky drahé mám ale z druhé ruky, pač mi to přijde zbytečné. To samé oblečení a když jdu na písek tak jim prostě dám něco otrhanějšího třeba už s flíčkem a nemusím řešit jeslti si něco nezničí. Dnešní svět začíná byýt postavený na hlavu.
Jestli jsem někoho naštvala, tak se omlouvám. Je to můj názor, ale nikomu ho nevnucuju. Mám dost kamarádek, které se takhle chovají, já jim do toho nekecám, jsou to jejich děti a ne moje. Jen mi je občas líto těch dětí
. Nakonec to dopadne tak, že to dítě je tak ochuzeno a pády a zkoušky z dětství, že blbne v dospívání a to už je horší. Doufám, že jsem to nenapsala blbě, nebo to blbě vyznělo, píšu jak myslím. ![]()